1. Firmy szczepionkowe chcą odnieść sukces nie licząc się z ze zdrowiem ludzi, bo bezpieczną szczepionkę robi się wiele lat, a nie przez rok - włączmy więc myślenie, dlaczego chcą nam to podać !!!
2.Osoba już chora może dostać tylko lek !!!
3.Czemu kurs leci - bo w okresie wyczekiwania na sprawdzone dobre - info, wykorzystują to ci co chcą odebrać Wam akcje, oni często grają sami z sobą tzw przerzucanie z konta na konto, bo mają ogromną ilość akcji i mogą sobie pozwolić w pewnym czasie na straty, by wywołać panikę !!!
4.Prjekt leku Biomedu przechodzi jak dotychczas wszystkie etapy pozytywnie, jesteśmy przy mecie, więc nie dajcie się wysterować !!!
Nie jestem przekonany ale mam nadzieje ze wkrótce wszystko qroci na swoj tor.
I nie mowie tego dlatego bo akurat mam akcje.
Nie ma jednych juz straciłem.
Tylko wkurza mnie euforia medialna związana ze szczepionką
A co znaczy badania niekomercyjne one nie przybliżają do produkcji wiec po co są ? Prezes uciekł tu nie będzie leku a jak będzie to z ich działaniem to za rok najszybciej
Akcje wczoraj były przerzucane z wora do wora. Bo jak można rozumieć że kurs cały dzień kisił się w kanale 10,80-11,00zł przy obrotach dziennych 10mln, gdzie ma Innogene było 20mln a kurs wzrósł o 20%?
Tak widzę i wiem, że często kurs osuwa się, bo ludzie nie widzą jakie chcą akcje mieć w swoim portfelu, chcieliby w krótkim czasie mieć ogromne zyski, tylko trzeba wiedzieć z jakiej branży akcje wybieramy.
Biomed, to nie piekarnia, wiadomo, że teraz czekamy na wyniki badań klinicznych, wielce obiecującego leku z osocza ozdrowieńców do walki przeciw covid-19 i pewnych etapów nie można przyspieszyć. Wykorzystują ten czas przestoju ci cwani, którzy widzą potencjał spółki, sukces produktu, kupują przyszłość, patrzą długoterminowo, bo przecież Biomed ma jeszcze OnkoBCG i BCG produkty deficytowe, których sprzedaż spółka ma zapewnione na lata.
A ci cwani w momencie oczekiwani, robią wszystko, by zniechęcić i przejąć akcje.
Wtenczas szorciarze nie będą mieli czym grac i muszą odkupywac od jutr brda wojne toczyć między sobą a my nie odisujemy od jutra 12 mara sie sptykamy i piszemy co dalej brawo ze jest moc damy rade tak jak było w STANACH
Niech szorciarze widzą ile jest wystawionych akcj dlatego wystawiamy po 100zł do 12marca szulernia juz juz sra i musi odkupic akcję by oddać bankom a od jutra nie odpisujem GOLASOM
Autor: ~Nela2020 [78.154.77.*] 2020-12-09 20:55 Biomed ma jeszcze OnkoBCG i BCG produkty deficytowe, których sprzedaż spółka ma zapewnione na lata.
Szczpionka BCG - rzeczywiście jest deficyt producentów, bo nikt nie wiedzi możliwości zarobienia na tym pieniędzy. Oprócz Peliknów - fanów tej spółki, którzy łykają wszystko.
Koleżanko Ewo nie poddawaj się bo szkoda nerwów.ja osobiscie czekam i ufam biomedowi że wszystko się ułoży i będzie na plus tylko po prostu potrzebują troszeczkę czasu aby wszystkie puzzle poskładać w jedną całość. Dziękuję Nelu za wpis i czekamy na więcej przynajmniej jeden na tydzień.POZDRAWIAM.
Jeśli myślisz, że nie wyjdzie, to pozbądź się akcji.
Jeśli wierzysz w sukces, trzymaj.
Jeżeli masz wątpliwości, przeanalizuj.
Jeśli przeanalizowałeś, to myślisz.
Szampana wypiją wytrwali.
AQWERT I SZOK WY KÓŁKOWICZE CHCECIE ZARABIAĆ NA AKCJONARIUSZACH DLATEGO NAMAWIASZ NA KUPNO MY AKCJA STO BĘDZIEMY WAS DEBILE BLOKOWAĆ I WYSTAWIAĆ DALEJ DO 12 MARCA PO 100 ZŁ A JAK BEDZIE PO TRZEBA ZABLOKUJEMY OD 12 MARCA DO 12 MAJA ULICA WAS WYKOŃCZY TO WASZE OSTATNIE PODRYGI wystawiamy nadal po 100zł do 12 marca a jak będzie trzeba to od 12 marca do 12 maja a jak ktoś dokupi to wystawiać po 100 zl opisze dlaczego to tym sposobem zniszczymy szulernie to daje wymierne efekty w postaci braku akcji do uwalania kursu, Ty wystawieniem zlecenia na własnych akcjach nie uważasz kursu , ale blokujesz je i nikt ich nie może ruszyć, jak akcje leżą na rachunku nie zblokowane zleceniem, a są w dużej ilości, to makler ma możliwość ich dysponowania w ciągu dnia, tym bardziej jak delikwent z dużą ilością akcji rzadko się loguje na rachunek, wtedy takie akcje nie zblokowane zleceniem są obracane bez twojej wiedzy ulica nigdy nie przegrała więc do dzieła wystawiamy dalej po 100 zł I NIE KUPUJEMY PO 500 SZTUK TAK JAK SZULER AQWET I SZOK PROPONUJĄ BO CHCĄ ROBIĆ KÓŁKA KONIEC Z SZULERNI ULICA ICH DOBIJE