Ludzie wy jestestescie normalni to biorac.. 800mln kapitalizacjia a nic nie maja. Mowic to ja moge powiedziec cuda... Ludzie bedziecie wyli glosniej niz wilki... Masakra jacy polacy sa g..... Hossa.. To nawet 1zl nie jest wartne. Pozdro
a ja się z Wami nie zgadzam, Ja wziąłem i nie wyje, czekam na wyższe poziomy kapitalizacja może i 800 mln ale dopuszczonych do obrotu tylko nieco ponad 1,2 mln akcji Dziś jest hossa na NC i na Misiach więc dlaczego nie korzystać? Ważne żeby robić to rozważnie Giełda zawsze będzie giełdą. A co do Spółki to oni mają zarówno twarde aktywa w postaci nieruchomości: działki, hotel, restauracja, działka przygotowana pod budowę lokali mieszkalnych z pozwoleniem na budowę, lokal użytkowy na Starówce w Toruniu i firmy usługowe w branży budowlanej. Robili m.in dla PGNiG. Ponadto mają ludzi specjalistów od IT, programistów którzy piszą gierki
Dnia 2020-08-05 o godz. 14:49 ~Dsa napisał(a): > Ludzie wy jestestescie normalni to biorac.. 800mln kapitalizacjia a nic nie maja. Mowic to ja moge powiedziec cuda... Ludzie bedziecie wyli glosniej niz wilki... Masakra jacy polacy sa g..... Hossa.. To nawet 1zl nie jest wartne. Pozdro > Co tu więc robisz, społecznictwo ćwiczysz
Dnia 2020-08-13 o godz. 09:13 ~meb napisał(a): > Znów zielono na LETUSIE > Raz zielono innym razem czerwono a konsolidacja pod wybicie trwa w najlepsze
Dnia 2020-08-17 o godz. 09:02 ~meb napisał(a): > Zaczynamy spadkami jak będzie dalej ? > To było wczoraj a co dziś będzie do końca sesji to się jeszcze przekonamy