• Telekonferencja Autor: ~kruk92 [89.64.39.*]
    Czy jutrzejsze telekonferencja będzie dostępna na jakimś ogólnie dostępnym kanale? Wysłałem dzisiaj e-mail z informacją o chęci udziału, ale chyba już za późno ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi. Ktoś z was otrzymał zaproszenie i chciałby się podzielić linkiem?
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Avox [195.191.162.*]
    Według mnie każdy ma swój indywidualny link do uczestnictwa w telekonferencji i ma ogólnego.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~anba [212.165.108.*]
    Kazdy mail zawiera info:

Ta wiadomośc zawiera informacje poufne i jest przeznaczona wyłącznie dla wymienionej osoby. Jeśli nie jesteś wymienionym adresatem tej wiadomości, nie powinieneś jej rozpowszechniać, rozsyłać ani kopiować. Prosimy o natychmiastowe powiadomienie, za pośrednictwem poczty elektronicznej, nadawcy o pomyłkowym otrzymaniu tej wiadomości i usunięcie jej z komputera. Z powodu możliwego przechwycenia, uszkodzenia, zgubienia, zniszczenia danych, opóźnień lub niepełnej transmisji oraz obecności wirusów, proces przesyłania pocztyelektronicznej nie gwarantuje bezpieczeństwa i braku błędów. Dlatego nadawca nie bierze odpowiedzialności za jakiekolwiek błędy i pominięcia występujące w treści tej wiadomości, które powstały na skutek jej przesyłania.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Ala [83.9.77.*]
    Ja wysłałam już dawno nie otrzymałam
  • Re: Telekonferencja Autor: ~cesu217 [89.206.57.*]
    Też czekam.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Avox [5.173.169.*]
    A kiedy wysyłaliście zgłoszenia ?
  • Re: Telekonferencja Autor: pkc [89.146.52.*]
    Myślę że zbiorą maile i zbiorczo wyślą do wszystkich przed
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Miły [5.173.242.*]
    No a Tobik...??? Też czeka??? Bo ja również chciałbym się czegoś dowiedzieć a odpowiedzi brak
  • Re: Telekonferencja Autor: tobik69 [178.37.226.*]
    Ja o 8:30 będę jechał do pracy.
    Pytania wysłałem już dawno a potem sobie oglądam ze strony z opóźnieniem.
    ja wysłałam 23 września
  • Re: Telekonferencja Autor: ~mgl14 [185.93.94.*]
    Jeśli nagranie będzie na stronie, to super. Ja wczoraj wieczorem zgłosiłem chęć dołączenia, ale póki co cisza.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~kruk92 [89.25.223.*]
    Dostałem link.
    ja nie
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Miły [5.173.234.*]
    Ja również dostałem. Słucham...
    Wyniki słabsze wytłumaczone jednoznacznie brakiem sprzedaży valzek. Sprzedaż salmex plus 1%. Duże wzrosty ketrelu
    zadawaj relację, nie dostałam linku
    Mowa o sporze z gsk teraz. Jest sukces co do praw autorskich. Udowodniono że ich nie naruszono. Pozostaje sprawa składu i sposobu inhalacji zamiennika czyli salmexu. Regulatorzy stają w tej sprawie również po naszej stronie. Zostaja znaki towarowe.
    Salmex w tym roku szansa na rejestrację we Francji. Rynek nie obarczony ryzykiem prawnym inny partner. Mamy opracowany swój inhalator g7 "ptak" wnieśliśmy o jego ocenę. Taka gwarancje jak indywidualna interpretację podatkową. Będzie rozpatrywana w lutym i jak będzie powiedziane że tak że autorski że spoko to wtedy już gsk nic nie będzie mogło nam zrobic
    okazuje się, że wszystko wymaga czasu i przechodzi w lata
    Natomiast esketamina nie skończona. Jednobiegunowa zakończona w 75% - przewidujemy koniec w listopadzie Dwubiegunowe w 25%.
    dwubiegunowa znaczy w polu
    Jest to przygotowaną wcześniej prezentacja narazie. Będzie q&a i wtedy pewnie będzie poruszona kwestia salmexu w USA bo takie pytania padają również ode mnie. Narazie ogromny potencjał esketaminy. Ciekawostką jest że planujemy sprzedaż w 2023 niezmiennie
    Duże zainteresowanie partneringiem w esketaminie. 2 zainteresowanych właściwie zdecydowanych prawami na cały świat. To jest dziesiątka największych firm. Poza tym 2 na Azję innych mniejszych i dwóch na USA.
    Milestony na 200-300 baniek usd deal marzec 2020.
    Ale my byśmy wytwarzali i wiadomo kasa za to również
    właśnie kurs reaguje -1,3
    chyba słabe przyjęcie konferencji
  • Re: Telekonferencja Autor: ~wrrr [81.161.113.*]
    chyba Ala masz "pecha" a to linka nie masz a to komentujesz tylko w kontekscie negatywnym. Masz papiery? Chcesz kupić? ;) Sprzedać ?:)
    nie dostałam linka, dlatego czekam na info od was.
  • Re: Telekonferencja Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Opieram się oczywiście na tym co nam Miły zrelacjonował.

75% ukończone II fazy esketaminy w depresji 1 biegunowej.
    II faza trwa już ponad rok, ale przyjmijmy, że 12 miesięcy, to 1/4 czyli 25% to 3 miesiące.
    Więc podawany listopad chyba jest nieosiągalny?
    Raczej trzeba się nastawić na grudzień-styczeń, chyba? niestety:)
    Nie można nie wolno tak podchodzić do tego że sobie proporcja oblicze długość trwania badań naukowych
  • Re: Telekonferencja Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Może i racja, wyjdzie jak wyjdzie.
    I jeśli chodzi o Francję i Salmex to rejestracja była w maju, bardziej chyba chodziło o sprzedaż na tym rynku:)

02.05.2019 08:06
    Celon Pharma: Pozytywnie zakończona rejestracja leku Salmex we Francji
    Narodowa procedura rejestracyjna dla leku Salmex we Francji została zakończona pozytywnie, poinformował Celon Pharma. Partnerem dystrybucyjnym spółki na tym rynku jest Mylan.

O sprzedaż we Francji i kasę z tego rynku chodziło... Tak. Było porównanie do kuli śniegowej że w 2019 spowolniła ale jest ta Francja jeszcze
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Ax [5.173.169.*]
    Jakoś było mało pytań od inwestorów? Sam napisałem 4-5 Chyba wszyscy wszystko wiedzą ?
  • Re: Telekonferencja Autor: pkc [81.173.49.*]
    wszyscy wszystko wiedzą..., ehh szkoda Rysia :)
  • Re: Telekonferencja Autor: ~SWISS [90.69.161.*]
    Wy tego nigdy nie chwycicie.Banalnie proste.Jezeli ma sie naprawde cos do zakomunikowania to sie mowi: jest A ,bedzie B a A+ B da C.Cos co mozna zweryfikowac.No i robi sie konferencje z udzialem szefow dzialow live dla wszystkich z mozliwoscia zadawania pytan.Tak jak to robi Selvita.Lawirowanie,niedostepnosc kanalu,czas na wygladzenie odpowiedzi i bos bosow jako pasza.Juz dawno mowilem,ze faceci,ktorzy nie potrafia sie dzielic wladza pakuja firmy w klopoty.Zepellin w sumie tez byl piekny i ekskluzywny
  • Re: Telekonferencja Autor: ~adam [185.14.31.*]
    Nie chcę bronić Celona, a Selvita to jeszcze większy badziew. Selvita to startup w porównaniu z Celonem, dodatkowo nie ma kasy na wkłady własne do badań i kombinuje z podziałem firmy. Ma ledwo dwa leki w badaniach, a ten pierwszy w zasadzie sprzedała za bezcen i nie ma kasy, zarabia nulki.
    Adasiu : masz zerooo! pojecia o tym jaka wage maja czasteczki jakie opracowuje Ryvu ( tak to teraz sie nazywa) to sa czasteczki jedyne w swoj klasie.Sporow sadowych o jakies prawa tu nie bedzie.Produkujesz banaly no bo tu trzeba troche wiecej wiedzy,zeby SAMEMU ocenic co maja w portfelu.Kombinuja mowisz? A ja mowie, dziela zeby sie nie stac Zepellinem.A co do kasy,hehehe , na tym polega problem CLN .Firmy, ktorym dano za friko za duzo kasy na poczatku usypiaja.SLV musiala walczyc o kazdy grosz,dlatego pozostala agresywna.No i jezeli chodzi o Pipeline.Bez wspoludzialu i dopuszczenia do „ koryta“ zagranicy ( USA ,GB CH itp.) nie ma sie szans zeby cos na szerokim rynku zawojowac.Firmy tego typu MUSZA sie internacjonalizowac i najlepiej wiac z PL. bo PL jest juz w czarnej d. ( fachowcow bedzie mozna oplacac tylko akcjami bo ZUS ich upier.)Wiesz ile bedzie wart udzial SLV w Nodtherze? To sie zdziwisz.Nie musza nawet palcem ruszyc.Cln to prowincja SLV zreszta jeszcze tez ale coraz mniejsza przyjrzyj sie RN ),obojetnie co sobie wmawiacie beda kolosalne opoznienia i macie szczescie,jak na razie,ze fundy poprostu napompowaly sobie bilansy cln-em i chca trzymac.Jeszcze pogadamy..mam nadzieje,ze nie pozmieniacie wtedy nickow
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Ciekawe [37.47.26.*]
    Kiedy swiss kiedy te cząstki przejdą badania kliniczne za 20 lat? :), patrząc na to ile bujaka aie z 1 fazą i patrząc na np. MABION i to ile trwa 3 faza + rejestracja cząstek już znanych( biopodobnych). Więc takie texty możesz sprzedawać totalnym leszczom nie mającym pojęcia z czym wiąże się badanie kliniczne nowych leków. A wiąże się z czasem i Kasa czego slv nie ma i mieć nie będzie patrząc na operacyjkę. Ta noga leków idzie do ostrzału, będą za to kolejnym jakimś małym wyrobnikiem dla większych koncernow, czyli nigy nie będą znaczącą firmą tylko takim tanim pracownikiem na umowę zlecenie. Taka jest smutna prawda o SLV.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Askier [188.146.56.*]
    W krótkiej odpowiedzi: kolega swis takie texty próbuje właśnie sprzedawać totalnym leszczom. I Z. Bujaka bym do tego raczej nie mieszał bo nie ma to związku z tematem zagadnienia.
    SWISS naprawde niczego nie probuje.Podajcie chocby jeden Myslicie ,ze kurs zalezy od mojej rekomedacji? Ja tak nie mysle.Ale do rozpaczy doprowadza mnie ta pisanina nie poparta konkretami.To wasza paplanina jest horendalna nagonka.500 stron mozna by strescic w 5 zdaniach zaklinania i podniecania sie setkami milionow .Zamiescie komunikat „ bedziemy bogaci bo w to wierzymy i mluccie to co godzne.Wyjdzie na jedno. A panda juz ci mowilem: nie znasz granic obciachu.Jeszcze niedawno probowales mnie „ osmieszac „ na DataWalk ,pozniej jak wszyscy cichcem kupowales..z totalnym opoznieniem.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~jojne [31.178.127.*]
    Swiss ma czas bo tzw.zimny chirurg(pracownik prosektorium).
  • Re: Telekonferencja Autor: pkc [89.146.52.*]
    A co z kancelarią prawną?
    SWISS w sumie tak była zorganizowana telekonferencją. W jej trakcie zadałem z 5 pytań. Szkoda bo mogłeś w niej również uczestniczyć i może byłoby jeszcze ciekawiej
  • Re: Telekonferencja Autor: ~bin [5.173.1.*]
    Mogli tej konferencji,nie robić, bo kurs daje nura :(((((((((((
    Tutaj może być efekt kuli śniegowej i mamy krótkie terminy zatem ryzyko dużego przesunięcia jest relatywnie małe ...
  • Re: Telekonferencja Autor: ~Solejuk [217.70.49.*]
    No tak Selvita to super się komunikuje i jest super skuteczna.

Ile już terminów podali zakończenia I fazy Sel 24 ??
    Badania zaczęli 17.03.17 r i dalej komunikatu brak.
    Jak tak dalej pójdzie to pobiją rekord świata w długości badań.
    W samym I półroczu tylko zanotowali 16,5 mln strat.
    Kaska się skończy i co ?
    Kolejną nową emisję już tak łatwo nie sprzedadzą.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~panda [185.49.29.*]
    dlatego zrobili podział. Jedna gałąź będzie przynosić skromne zyski i przetrwa, a druga z lekami albo wyjdzie, albo nie i pójdzie do zatopienia.
    Wiesz dobrze solejuk ,albo powinienes,ze sel 24 nie nalezy do SLV...stad ZADNYCH terminow nie moga podawac..produkujecie scieme na wlasna potrzebe i sciemniacie dla naiwnych rowniez na Cln.obciach
  • Re: Telekonferencja Autor: purple_haze [188.147.44.*]
    Swiss, mi też jest przykro, że kurs Selvity nie rośnie tak jak Celonu... mimo że powinien, szczególnie po wejściu SEL120 do kliniki... Może dlatego że badania nad lekami o nowym mechanizmie działania, którymi zajmuje się Selvita, są obarczone dużo większym ryzykiem niż de facto supergeneryk w postaci esketaminy... tak czy inaczej nie wylewam mimo tego moich frustracji na forach spółek których nie mam w portfelu...
    Swoją drogą podziwiam Twoje doskonałe zdolności zarządzania czasem - jak na uznanego chirurga ze Szwajcarii udaje Ci się znaleźć mnóstwo czasu na dzielenie się z nami swoimi wspaniałymi mądrościami.
  • Re: Telekonferencja Autor: ~as [109.196.88.*]
    purple jesteś pewien tego co napisałeś o porównaniu wzrostu kursu selvity do celiny?
  • Re: Telekonferencja Autor: ~as [109.196.88.*]
    to dane za ostatnie 3 lata

link

• Re: Telekonferencja Autor: ~wrrr [81.161.113.*]
    a dlaczego porównujesz trzy lata tylko ?
    SLV z 2 do 50 doszedł czyli 25 razy a CLN z 17 do 52 czyli 3 razy

bez sensu porównywanie no chyba zeby CLN 17 x 25 pomnożyć to ja rozumiem ;)
[x]
CLNPHARMA 2,14% 21,45 2026-04-27 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.