Trochę wkładu własnego i znajdziecie :) Nie zawsze trzeba dać wszystko na tacy, trochę zaangażowania dobrze zrobi.. Teraz trzeba czekać na oficjalkę i zapewne kolejna będzie emisja wg. mnie...
Gordon, a może by tak pokazali że urządzenie działa, produkuje prąd i ciepło. Może jakieś info, o zakończeniu problemów z zagazowarką. Może łaskawie powiadomią, czy się już przynieśli do stolicy. Zakończono aportowanie, teraz czas na emisję. , to chyba żart. Pozdrawiam.
Nie, nie mam mokro, w kulturalny sposób zwróciłem uwagę na mnóstwo innych tematów które mogłyby teraz mieć wpływ na cenę. Dodatkowo napisałem że emisja teraz to żart, nie że chyba żartujesz. Niewiem skąd ta agresja w stosunku do mnie. Mam akcję, widzę co się dzieje, a do zarządu pisałem i nigdy nie dostałem odpowiedzi. Pozdrawiam.
Odrazu inaczej brzmi :) chyba każdego irytuje ilość rozgrzebanych tematów bez końca.. Co do emisji to przecież zapewnili sobie prawo do niej na walnym to nie wiem skąd te zdziwienie...
I gdzie to info o zakończeniu tzw. "konwersji" ? Gordon już wie, ale nie powie skąd. Może z pierwszej ręki, jako ktoś, kto wniósł swoje akcje aportem do GNV?
Właśnie chodzi o to, że nie łatwiej, bo tak już się nauczyło pół bankiera pluc jadem i dostać wszyskto na tacy :)
PS. Pawel tak mnie nie podejdziesz, a wierzyc mi nie musisz, nic z tego nie mam :)
Jasne jedziemy na tym samym wózku w pisuje różne wyrazy w Google na ten temat i nic nie ma więc mało w to wierzę spółka musi poinformować na espi a nie gdzieś tam
Bo fixy to każdy wie gdzie znaleźć a informację o zakończeniu konwersji muszą podać na espi tym bardziej że nie było o sternik info było o kokonskim a o reszcie nic nie było mowy więc jak konwersja zakończona jak nie znamy nazwisk 3 ludzi
Dobrz Pawle możesz uznać, że ściemniam, mi to nie przeszkadza :) a zobaczysz to niedługo na espi, a nawet nie potrzebowałem do tego nikogo ze spolki, ani też nie biorę udziału w konwersji :) każdy może to znaleźć :)
No okej pożyjemy zobaczmy chce to zobaczyć.. szkoda jadąc na jednym wózku nie pomagasz ale widać że Polacy już tak mają po co coś pisać to już lepiej było by nic nie pisać i czekać robisz ludzi nadzieję a później mówisz szukajcie sami żałosne ale nie ważne poczekam dalej i pozdrawiam cię
Wiem o tym też tu wstawiałem wpis o parterze microsystwmfuel i zgłoszeniu patentowym też znalazłem i się podzieliłem nim wiem o co chodzi ale takie pisanie nie pomaga lepiej już nic nie pisać i czekać
Spoko nie ma tematu chce to zobaczyć na espi a teraz uciekam wisieć dalej mam nadzieję że teraz sytuacja w firmie będzie się odwracać bo jak narazie marazm i zero konkretów pozdrawiam
niestety t2p dalej na 2 fixach :( https://newconnect.pl/komunikaty?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=16024&title=Segmenty+NewConnect+%28Komunikat%29
A może Gordon to reinkarnacja pracownika_termo? Miało być info o przeniesieniu fabryki, a tu kuku, echo. Teraz info o zakończeniu konwersji i też kicha....
Hahahaha napisał ten nie samolubny hhahahha zniewolony przez Pana klepkowskiego vel kruchego bankruta ze Stanow (tak nie jesteś anonimowy) i mieszka z Łodzi, platnych naganiacze hahaahah
Widzisz zniewolony tylko na tyle Cię stac, co na panienke od Pana klepkowskiego czyt. Bolek i pana klepkowskiego czyt. Mieszkolodz. Facet w Stanach zbankrutowal, a tu się mądrzy (klepkowski tzn Adam kruchy). Nie pytajcie skąd wiem :)