Dnia 2018-07-23 o godz. 18:25 ~mieszkolodz napisał(a): > Dz.. , teraz niech szukają lampy Alladyna .
no ladnie mieszkolodz od 1,40 ladny strzal po korekcie powinni zrobic 2,99 co dalej trzeba patrzec na wskazniki i czy przejda opor kolejny 2,99 widze taki drugi krezus sie zrobil,no nic ucieklo moze po korekcie cos sie skubnie qumaka i wychlodzeniu wskaznikow narazie zdrowo juz podbite,ale inna perelka brala 2,50-60 trakckja moja tez dzis ladnie poszli przyjrzyj sie mieszkolodz:))
Paweł - nagonka full wypas . Krezus trochę zejdzie , w międzyczasie Qumak pójdzie nie wiadomo gdzie , jak Qumak wypoziomuję biorę akcje z Qumaka i wrzucam w Krezusa . A Ty jaki masz plan ? Lampy Aladyna trzeba szukać na pustyni .
Dnia 2018-07-23 o godz. 20:02 ~Paweł napisał(a): > No ładnie pouczają nas o naganianiu a sami to robią.... I to gorzej na innym forum firmy to jest dopiero naganianie
Pawel nikt nie nagania kupuje badz nie,ale badz obiektywny qumak z rynku glownego plus 45% to rzadkosc taki wzrost 1-dniowy,pogratulowac mieszkolodz a term no coz jak pisalem podbitka byla na ruchu powrotnym do 50gr izwalone 31 luke zamkneli 42 zwalone 32 luka zamknieta 36 i powolne opadanie choc te tko 23hmmm:)))czy straszak i sprawdzenie popytu ale predzej czy pozniej nowe dno bedzie to moje zdanie
Dnia 2018-07-23 o godz. 20:18 ~mieszkolodz napisał(a): > Bolek , jutro Qumak ma walnięte o 10 rano , to jest dość wcześnie , sądzę że chcą klepnąć układ . > Masz czas by przed 10 rano coś kupić .
bardzo mozliwe mieszkolodz dla mnie za wysoko wskazniki podbite,poczekam na krezusika 2,80 i 262 wsparcia i schlodzenie wskaznikow,no i oczywiscie czekam co zrobi trakcja 330-390 opory tam,a qumak poczekam na korekte
Wskaźniki są podbite na Qumaku teraz . po fuzji nie wiadomo co będzie : Qumak-euvik czy co a wtedy wskaźniki będą niedobite . Nie wiadomo jaką nazwę ustalą na walniętym .
Dnia 2018-07-23 o godz. 20:25 ~mieszkolodz napisał(a): > Wskaźniki są podbite na Qumaku teraz . po fuzji nie wiadomo co będzie : Qumak-euvik czy co > a wtedy wskaźniki będą niedobite . Nie wiadomo jaką nazwę ustalą na walniętym .
dla mnie wskazniki juz mocno podbite bez wzgledu na fuzji musza schlodzic przypuszczam ze jutro zrobia rano zasieg 2,99 potem musza schlodzic nie robilem jeszcze analizy i dopiero wybicie 2,99 tak ja to widze na qumaku
Dnia 2018-07-23 o godz. 20:25 ~mieszkolodz napisał(a): > Wskaźniki są podbite na Qumaku teraz . po fuzji nie wiadomo co będzie : Qumak-euvik czy co > a wtedy wskaźniki będą niedobite . Nie wiadomo jaką nazwę ustalą na walniętym .
Pisałem Ci Paweł że naganiam full wypas ze wszystkimi dzwonkami i gwizdkami . A Ty dalej w stylu " co on mi tutaj .. " zamiast cofnąć się krok do tyłu i pomyśleć .
Dnia 2018-07-24 o godz. 11:01 ~mieszkolodz napisał(a): > Pisałem Ci Paweł że naganiam full wypas ze wszystkimi dzwonkami i gwizdkami . > A Ty dalej w stylu " co on mi tutaj .. " zamiast cofnąć się krok do tyłu i pomyśleć .
a tymczasem termo2 power wasza perla powolne opadanie kursu 33gr:))))
Fotek nie ma i nie będzie . To co pisze pracownik Termo2 każdy może napisać . Wiedz że Wasze pieniądze mnie nie interesują tylko kobiety . Tyle pięknych kobiet dookoła a Ci co inwestują w Termo2 nie mają pieniędzy ...
ty jesteś jak Rostowski pieniędzy nie ma i nie będzie, A ja Ci mieszku powiem że są. a jak chcesz zobaczyć to wysil sie i poproś pracownika termo pozdrawiam
Dnia 2018-07-24 o godz. 11:23 ~Ania napisał(a): > nic nie wiesz o firmie a narzekasz > jedyna osoba która mówiła konkretnie i jej prawdę to PRACOWNIK-TERMO, ALE UCICHŁ. > i fotek nie dal > pozdrawiam
Aniu poczytaj co pisalas w styczniu-lutym jak to ostatnie tanie akcje po 1zl ile dzis kurs 33gr fajnie tu ludzi poubieralas to widac jak wiesz o firmie a szczegolnie spojrzyj na wykres i fundamenty pod co ma rosnac pod te pseudo straty wywalona na 2-fixy to chyba duzo swiadczuy o spolce :)))
Dnia 2018-07-24 o godz. 13:19 ~Tyh napisał(a): > Bolec wisi i kwiczy buhaha
kolego bierze sie kase kupione 2zl sprzedane 2,61 na 2 widlach teraz czekam na 2 kolko po 1,98 na kupno:)))uczyc sie grac i brac kase 30% droga nie chodzi:)))
Dnia 2018-07-24 o godz. 14:23 ~al napisał(a): > średnią mam dobrą, jestem spokojny, mam czas poczekam :) > jeszcze będziesz kupował ode mnie po 2 zeta :)
Dnia 2018-07-24 o godz. 14:27 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-24 o godz. 14:23 ~al napisał(a): > > średnią mam dobrą, jestem spokojny, mam czas poczekam :) > > jeszcze będziesz kupował ode mnie po 2 zeta :) > > jasne po 100zl:)))al