dokladnie xxx wszystkie wskazniki na sprzedaj podbitka-ruch powrotny juz zaliczony na 50gr wykres bankruta ale niech kupuja bo ludzie takie wydmuszki lubia brac;)))
Dnia 2018-07-17 o godz. 08:11 ~RA napisał(a): > Ty Bolek się lepiej nie wypowiadaj ..jeszxze będziesz kupował po 2 zeta i cieszył się, ze kupiłeś tanio :))
wydmuszek nie kupuje RA za to gram na krezusiku DT sie wysmiewales z krezusa a kurs z 1,31 na 3,66 na dzis wiec duzo nauki przed toba,
Dnia 2018-07-17 o godz. 08:17 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-07-17 o godz. 08:11 ~RA napisał(a): > > Ty Bolek się lepiej nie wypowiadaj ..jeszxze będziesz kupował po 2 zeta i cieszył się, ze kupiłeś tanio :)) > > wydmuszek nie kupuje RA za to gram na krezusiku DT sie wysmiewales z krezusa a kurs z 1,31 na 3,66 na dzis wiec duzo nauki przed toba,
Dnia 2018-07-17 o godz. 10:45 ~al napisał(a): > co do termo to jeszcze się zdziwisz .. przypomnę się :) >
okey tu juz wiekszosc tak pisze jak ty przypomna sie jak to ostatnie akcje po 1zl potem widly na widlach itp wez chlopie ochlon bo zostaniesz z papierem toaletowym na wieki:)))
Witam wszystkich zainteresowanych. Niestety mam smutna wiadomość. Wiem że wielu liczyło na rozstrzygnięcie lecz musicie jeszcze poczekać. Ale ostateczny termin to koniec przyszłego tygodnia gdyż Pan prezes był dziś w zakładzie w Kwidzynie i ustaliliśmy taki termin. Przepraszam wszystkich którzy wierzyli w mega info.
Aniu ty skąd wiesz że nic nie robią a z tego co napisał to on tam był w jakiś celach może dogadywali tam jakieś szczegóły ale na marginesie wydaje mi się to naciągane ja chce zobaczyć info w espi i fakty