• ERG Autor: ~mariotbg [83.15.253.*]
    Nie naganiam ale mam i widać ze skupują powoli go
    Polecam go na dłużej, obecnie robią flagę tzn przygotowanie do kolejnych wzrostów, linia trendu przebita zasięg wzrostu bardzo duzy
    Polecam jeszcze raz.  Zarabiajcie pozdrawiam
  • Re: ERG Autor: ~peke [94.254.163.*]
    Popieram. Po wynikach rocznych bedzie odpal.
  • Re: ERG Autor: ~Analityk [62.29.136.*]
    Trzeba być cierpliwym. Przyszły rok będzie rekordowy, zasięg kursu co najmniej 175 zł
  • Re: ERG Autor: ~mariotbg [83.15.253.*]
    pisałem prawde to się śmiali niektórzy a terez zobaczcie sobie ile kosztował jak pisałem 13 grudnia :)
    trebd jest trebd na
    ...na 90 zł później korekta i szczyty  końcem roku :)
  • Re: ERG Autor: ~peke [91.199.250.*]
    Dzisiaj odpoczynek. Myśle ze po dobrym info bedziemy tu widzieli nawet +20% i obroty 500 tys.
  • Re: ERG Autor: ~egon [89.68.84.*]
    polecam dla zainteresowanych  32 2640281 wew 420 info wkrótce
  • Re: ERG Autor: ~Mak [62.29.136.*]
    jak dzwoniłeś do erga i wiesz, że będzie info to napisz jakie
    a co wstydzisz się zadzwonić czy skąpisz na telefon , miła Pani wszystko Ci powie lub przekaże do kogoś kompetentnego , ja pytałem o sprawy które mnie interesują
    hehehe i wszystko jasne. nie spodziewałem się innej odpowiedzi
  • oj ściemniaczu, osoba do kontaktów z inwestorami przebywa na urlopie Autor: ~Kubełek [31.179.89.*]
    i będzie dopiero 9 w pracy więc nie wiem z kim gadałeś, chyba z portierem
  • Re: oj ściemniaczu, osoba do kontaktów z inwestorami przebywa na urlopie Autor: ~egon [89.68.84.*]
    to sobie zadzwoń 9 tego mądralo :)
  • Re: ERG Autor: ~zenek [83.15.253.*]
    zgadzam się kwestia czasu solidne wzrosty, duzy potencjał kupować i trzymać a będziecie mieć ładne zarobki
  • Re: ERG Autor: ~peke [91.199.250.*]
    Będzie dzisiaj na +???? Ja myślę ze na koniec dnia ktoś podbije.
    trzymam dalej flaga kolejna i zaraz będzie kolejny odpał w górę :)
  • Re: ERG Autor: ~burak [89.25.156.*]
    kolega ty chyba pomyliłeś spółki tutaj analiza techniczna ma się jak pięść do oka :-)))
  • Re: ERG Autor: ~iwestorstrategivzny [83.15.253.*]
    POPIERAM TRZYMAĆ BO WARTO!
    spółka się odbudowała i ma świetlną przyszłość, siedzę w papierach i trzymam i nie słucham tu naganiaczy i darmozjadów. polecam do zakupu spółki- trend wzrostowy i perspektywy wzrostu bardzo duże pozdrawiam i zarabiajcie :)
    Kupujcie , kupujcie .... Czekamy na 100 PLN żeby odrobić straty po 6 latach :-))) teraz mamy kurs 1,30 po staremu dla przypomnienia
  • Re: ERG Autor: ~moneta [188.146.96.*]
    Klasyka. Ubieranie leszcza trwa w najlepsze .Wprawdzie idzie jak krew z nosa wnosząc po obrotach ale zawsze do przodu .
    żeby ciebie nie ubrali rekinie giełdowy :)
    Tutaj na pewno mnie nie ubiorą panie Egon.
    to po co tu tracisz czas na pisanie swoich smutków ?
    Smutków ? Smutni to beda ci co kupują teraz !
  • Re: ERG Autor: ~Kubełek [31.179.90.*]
    cobyście nie napisali to i tak nie macie wpływu na kurs, tu będzie dużo wyżej niż jest teraz
    To po co się odzywasz kolego :-)))
    Nieważne jak aby do przodu do 2 pln po staremu już niedaleko  ... to na nasze będzie 100 PLN .
    Kiedy pęknie Egon jak myślisz ?

wszystko zależy od wyników może po II kwartale ? ale pewnie wszyscy myślą że wcześniej :)
  • Re: ERG Autor: ~mistrz [178.235.42.*]
    Bedzie zjazd moi mili
    Jeszcze nie teraz Sterniku proszę .... czekamy 6 lat żeby odrobić  podciągnij chociaż do 80 PLN :-)))
    Ha ha sternik ma akcje po taniosci kolego. Jak patrze na te arkusze zlecen to normslnie smiech na sali jak w przedszkolu . Znowu bedzie placz . Sprzedawaj Pan Panie burak i kup normalne akcje
    kupuje się perspektywy i dobre zarzadzanie a tu jest wyrażna poprawa
    E tam Egon mówi , że będzie dobrze i kubełek też a to coś znaczy siedzą tu od dawna :-)))
    Ryzykuję i czekam na 100 PLN.
    Po za tym Pan Tajak kupował niedawno to chyba też coś znaczy ....
  • Re: ERG Autor: ~moneta [188.146.167.*]
    To super . Powodzenia .
  • Re: ERG Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    No wreszcie coś ładnego się dzieje na spółeczce. Do wyników i dywidendy będą ciągnąć kurs w górę na 100%.
  • Re: ERG Autor: ~kuna [188.146.94.*]
    Spoldzielcy Wyciagneli kurs tylko kto to odbierze na takich poziomach? No to teraz obiecanki o wielkich zyskach i dywidendzie. Ciekawe czy lud to kupi ?
    Gdy wyniki były o połowę mniejsze niż obecnie i perspektywy o wiele gorsze to akcje były wyceniane po 100 zł i chętni byli, teraz zyski 2 x takie a kurs tylko 67 zł. Gdyby kurs nie poszedł ostro w górę to przy obecnych wynikach szybko znaleźliby się chętni do przejęcia spółki, a może i to już robią. Tu dywidenda może dawać kilka % zysku więc gdzie znajdziesz lepszą inwestycje. Zresztą jak sam widzisz chętnych do wywalania nie ma, wydawałoby się, że ludzie będą ostro wywalać przy poziomie 50 zł, a niewielu się pozbyło akcji. Ludzie tu czekają na poziomy grubo ponad 100 zł
  • Re: ERG Autor: ~kuna [188.146.153.*]
    Bylo po 100 a nawet 400 wiadomo dlaczego i jak sie skonczylo ? Przejecie to absurd obecni wlasciciele rzadza niepodxielnie pozyczki,RN i dywidenda. Kupujac teraz i wyzej dywidenda nie jest zadnym cude o ile bedzie ? Konczac zycze powodzenia . Zobaczymy za rok
    Na wielu spółkach, ostatnio na JSW byli tacy co nie wierzyli we wzrosty, a spółki ostro poszły w górę w krótkim czasie. Wiadomo, że ryzyko jest, ale tu nie było wybicia 3 dni z rzędu po 20% żeby później w 2 dni spaść. Tu masz powolny, stabilny wzrost zgodnie z trendem
  • Re: ERG Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Dnia 2017-02-01 o godz. 19:37 ~kuna napisał(a):
    > Spoldzielcy Wyciagneli kurs tylko kto to odbierze na takich poziomach? No to teraz obiecanki o wielkich zyskach i dywidendzie. Ciekawe czy lud to kupi ?

O czym piszesz... jacy spółdzielcy.
    Spółka ma kapitalizację ok 60 mln zł a na bieżący rok realnie można zakładać 1,8-2 mln netto kwartalnie, więc masz ok 8 mln netto to da C/Z 7,5 na koniec bieżącego roku. Do tego dochodzą dywidendy nawet do 8%.
    Przy kursie 150 zł i C/Z 18 mógłbym zrozumieć taki wpis ale teraz?????
    Dlatego nie ma podaży. Każdy kto umie liczyć trzyma i kupuje. Takich spółek jest na GPW garstka.
    Kazimierz Pawlak: Aaa… mądrego to i przyjemnie posłuchać
    Władysław Kargul: A ty, Kaźmirz, masz zawsze pretensje do całego świata.
  • Re: ERG Autor: ~MISTRZUNIU [83.15.253.*]
    SPRZEDAJE ERG WYSTARCZY MI JUŻ ZYSKU Z DOŁKA 19-21 ZŁ :) HEHEHEEE
    bardzo dobrze te 40 szt to twoje ?
    na dołku obroty były po kilka sztuk dziennie, a zaraz się okaże, że wszyscy kupili na dołku
    tylko po co sprzedawać przed wynikami ?
    Kilka sztuk obrotów dziennie  jest cały czas oprócz oczywiście podbitek gdzie są obroty 100 tysięcy :-)))
    Próba nerwów nas czeka ....  ale kto nie ryzykuje ten jak to było dalej Egon ?
    Nie było żadnej korekty w tym marszu ...prędzej czy później musi nastąpić .... tylko pytanie kiedy , trza trzymać rękę na enterze :-)))
    ten szampanskoje nie pije , nie ma podaży , tylko straszenie jak tu sami zarobieni to dlaczego nikt nie wali tysiacami jak wszyscy kupili po 19-20 zł , a ci co kupili za stare 2 zł 7 lat temu pewnie dawno się wysypali , moze zostało takich 20 -30 %max , ale jakie były wtedy obroty nie chce mi się szukać :)
    Nie przesadzaj Egon z tymi tysiącami akcji :-))
    Po scaleniu to już tak  nie wygląda ale na pewno są jednostki co mają jakieś pakieciki co by posłały notowania na dolne widły  .....
    tylko po co ?

to powiedz mi gdzie jest około 450 tyś akcji ?
    Jasnowidzem nie jestem ale pewnie prawdziwy free float tzn. drobnica to około 10-20  %  .....
    Skoro Ty masz 40 tysięcy to co się pytasz :-)))
    największe obroty dzienne podchodziły pod 7 mln zł, a kilka dni z rzędu były obroty po co najmniej 1 mln zł. obecne obroty w porównaniu do tamtych to żenada
[x]
ERG -4,35% 44,00 2025-09-25 16:47:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.