Rozdysponowywanie dotacji unijnych w 2016 roku przebiegało bardzo sprawie. Zostało ogłoszonych wiele konkursów dla przedsiębiorstw, w ramach których można było sfinansować prace B+R oraz zakup maszyn i urządzeń. W 2017 roku przedsiębiorcy będą mogli w dalszym ciągu liczyć na sporą liczbę konkursów na sfinansowanie m.in.: – prac badawczo-rozwojowych; – inwestycji polegających na zakupie maszyn i urządzeń oraz przeprowadzeniu prac budowlanych; – wdrożenie systemów zarządzania przedsiębiorstwem, systemów B2B.
Raport moze nie zachwycajacy ale jakby nie patrzec najlepszy od ostatnich 5 kwartalow, szansa jest ale bardziej obstawialbym 50-60gr ale zobaczymy wszystko mozliwe
Info o nowym Prezesie pewnie w drodze wiec, chyba ostatania szansa na tanie zakupy, zaluje ze dzis puscilem wiekszosc swoich akcji ale jutro tez jest dzien wiec odkupie, o ile nie bedziemy wisiec na widlach przez caly dzien albo dluzej
Jeszcze nie zrobiliśmy tutaj a Jan już pisze co robić z zyskiem. Uważajcie na nadmierny optymizm bo -8% to nie powód do dumy. Widłowy dzisiaj pokazał że rynek ma w dupie. Gdyby nie sztuczna blokada, już mielibyśmy 34 gr a tak 22 gr.
spoko pójdzie tutaj na tą zenade macie drogo spólka dziś jest jutro moze jej nie być loyd da jeszcze dobrze zarobić przynajmniej normalna spólka która generuje zyski naganiacie bo chcecie wyjsc i ładnie piszecie zeby innych w szlam zwlić
spoko ja biore na dołku jaguar da dobrze zarobić a wy sobie kupujcie między sobą i ubarwiajcie dalej aż was zawieszą na abpolu też takich było dużo dziś nie ma spólki ani kasy i siedzą w g...nie dobrze że KNF teraz krótko z takimi spólkami działa dziś jest jutro jej nie ma
u was już szczyt a ja mam 100 k bpc jaguara dawno pusciłem bpc da dobrze zarobić a wasze 1 biurko musicie się sami nagananiać wymieniajcie się nie ma cie innego wyjscia myśle ze bpc znowu na 1,5 dojdzie będzie pewnie powoli ale dojdzie tam jest siła ale narazie powoli zbierają żeby ruszyć na ostro
Dnia 2016-12-03 o godz. 11:33 ~maciek napisał(a): > u was już szczyt a ja mam 100 k bpc jaguara dawno pusciłem bpc da dobrze zarobić a wasze 1 biurko musicie się sami nagananiać wymieniajcie się nie ma cie innego wyjscia myśle ze bpc znowu na 1,5 dojdzie będzie pewnie powoli ale dojdzie tam jest siła ale narazie powoli zbierają żeby ruszyć na ostro
hehehe emisje mu robią na gr jaguar po 10 gr to on już pisze że gr jaguar dawno puścił:) buahahahahaha jestes wiarygodny jak guma z majtek, płyń na szczaw cimnia.u:) buahahahahaha
pajacu pisałem wczesniej że miałem 10 tylko jaguara ale bpc mam po 19 gr tam jest siła i dołek ruszą z kopyta spoko zjechali szybko z 1.5 polecą wyżej ale to kwestia czasu inni jak ty kupisz bpc po 1 zł a wtedy ja ci oddam
Dawno puściłeś tsk?:) ciekawe kiedy to u ciebie dawno:) buahahahaha
Emisje mongolowi pokazali i juz nagle nie ma akcji sprzedał a miał tak kupować w dół i w czwartek jeszcze był pewien ze zarobi na gr jaguar, kurde co za kret.n szok
Wal w poniedziałek pkc ta swoją śmieszna gr jaguar bo pojdzie do emisyjnej tylko ciekawe po ile ci sie uda sprzedać bo w poniedziałek wielu bedzie waliło pkc łącznie z prezesem znawco giełdy acraczej kaleko inwestycyjna:) buahahaha
wypociny smród z pachwiny sam skaczesz po wszystkich spólkach wszędzie cie pełno sieroto zakfalifikowany pewnie ty analfabeto to napisałeś żeby ci ten zieleniak zawiesili
Agresja rosnie wiec strata na gr jaguar uwiera w odbyt:) byahahaha ------napisał kiki
widzisz nie moto właśnie kupie jaguara prawie czyytałem że emisja jest bez pp super i poczekam na dołku wezne a BPC też mi da dużo zarobić widzisz matole------ a ty swój zielenieniak b2b knf ci zamknie i bedziesz rów lizał z odbytu mają co chwile wpadki aż to się żle skonczy
A to jak bez pp to dobrze dla drobnych akcjonariuszy:)
Wow pierwszy raz czytam taka mądrość buahahaha
Tylko taki cymb.l mógł to napisac jak ty buahaha
Maciuś chyba juz z tego stresu przez stratę na gr jaguar zwoje ci sie wyprostowały buahahaha
Chociaż nie ty z IQ ameby masz je na pewno wyprostowane od dziecka kaleko inwestycyjna buahahaha
A teraz ci życzę miłego weekendu i znikam bo juz mnie brzuch ze śmiechu boli i musze dla odmiany z kimś inteligentnym porozmawiac zeby wyrównać level:) pa byahagaha
pajacu na wielu spólkach jest bez pp i jest ok taki braster np, można mnożyć spólki które potem mocno urosły moim zdaniem ktoś łapie akcje ja kupie ale czekam na dołek może 10 gr pewnie się spijesz za chwile z rozpaczy a sam pewnie kupisz jaguara ty sieroto naganiaczu wstrętny naucz się pisać łoju wstrętny