ja niestety sprzedałem 74 tys akcji przed odpalem po 4 i wziąłem za całość PZU. Taki sam błąd zrobiłem po 2 latach trzymania bita 8000 tys akcji oddane po 72 zeby całosc wpakowac w Echo pod dywidende. Wniosek jak sie ma taka perłe jak BIT lub ECHO najlepiej siedzieć na tyłku :-(
to patrz co sie dzi sbedzie działlo i żałuj kolego! Masakra tylko tyl epowiem. Cofam moja rekomendacje 6 zlotych do konca pazdziernika. Gdybym wczoraj sprzedał te akcjeto ja nie wiem...
A no Praire odpalił mimo ze sie smialem dlatego zawsze trzeba mieć odłożoną kasę na ruchy. Wsiadlem wczoraj a dzisiaj Trophyres i LS TECH. Z zarobku i tak dokupię Echo I CDR
Luka, pelen szacun w kwestii trafnosci prognoz. Czy mozesz uchylic choc rabka tajemnicy skad brac informacje o planowanych naglych zmianach popytu. Nie pytam o konkretne zrodla informacji, ale o ogolna wskazowke, gdzie trzeba szukac. Pozdrawiam serdecznie.
easyCALL??? Wygląda jakby był z zupełnie innej ligi. Jak już to napisz coś więcej tam transakcje są po 50 akcji o wartości 3,57pln a kapitalizacja mniejsza niż obroty które tu się mogą przydarzyć.
witam Cię. wybory, no niby tak. ale za bardzo bym nie przywiązywał się do tych opinii. to trochę taki straszak. zwróć uwagę na praire, bardziej powiązani z Usa niż pzu i w dpie maja trampa:) no ale zobaczymy. pozdr.
echo trzymam długo terminowo od kiedy zaczeli wyplacać dywidendę, licze ze w tym roku będzie co najmniej 2 zł , przez kilka lat , więc dla mnie nie ma znaczeni zbytnio czy i kiedy domkniemy lukę , ale pewnie pójdzie jeszcze sporo w gorę