Wczorajszy kurs otwarcia wprawił mnie w osłupienie, w życiu nie pomyślałbym, że Formuła po 10 miesiącach zawieszenia i po takich kwasach otworzy się na takim poziomie. Po cichu liczyłem na 50 gr, a w ogóle to powinno się otworzyć na poziomie 10 gr i potem do góry, bo ktoś kto to kupował za 1,1 zł zrobił piękny prezent głównemu odpowiedzialnemu za bajzel w Formule, którego to 50k wisiało PKC od wielu miesięcy. Czy wyście och..li? Jestem pewien, że pan W pewnie miał niezły ubaw o ile sam w tym otwarciu nie maczał palców. Przy takiej cenie oczywiście bez wahania pozbyłem się akcji, bo spółka na ten moment warta jest niewiele, a tylko kilka osób naprawdę wie dokładnie ile. Tymczasem czytam teraz o jakichś promocjach, o niskiej cenie... szok! Spółka powinna teraz zmienić nazwę, działalność i zacząć nowe życie i życzę panu Cagarze, żeby się udało, bo odwalił, z naszą małą pomocą, kawał dobrej roboty i mu się to zwyczajnie należy.
Gdyby się nie zrównoważyło na 1,1 zł to by się wczoraj wogóle nie otworzyło. Tak duży spadek w dół na widłach dolnych czy górnych otwarliby dopiero po kilku dniach.
Akcji tutaj jest tyle co na lekarstwo wiec może być zarówno 10 groszy jak i 100 zł w zależności od celu spekulacyjnego. Ja jestem za tym ze by jednak pokazali konkretny biznes.
Teraz nie ma co się kopać z koniem, jak chcą zejść niżej to zejdą. Jak kurs bez sternika, to też będzie niżej. Jak nie będzie "spektakularnego" odbicia za moment to zjedzie na grosiki. I nie ma co pisać, że zbieranie od ulicy itp. Ulica to tu ma kilka akcji, jak zresztą było widać podczas "mobilizacji" przeprowadzonej przez p. Cagare.
Każdy zrobi jak uważa - ktoś zadał sobie wiele trudu żeby to odwiesić i teraz puści za grosiki dla mnie taki scenariusz kupy się nie trzyma ale to moje zdanie i moje pieniądze
Dnia 2015-03-11 o godz. 14:47 ~ShangTsung napisał(a): > Jak widać mocno gniotą. zatem ... ja stawiam na ... dużą przecenę ;-) Ale to moja subiektywna opinia i moje pieniądze.
Ale RGR juz dzisiaj pięknie dokonczyli.
Wiec teraz chyba czas na kolejna podbitke pod nowa Formule i wymiane na hakach na wyższych poziomach. Ale rób jak uważasz ;-)
Zwroccie jeszcze lepiej uwage na wykresie na takie wskazniki jak: ROC i RSI, ktore sa mocno pod kreska i co dzialo sie x sesji pozniej gdy dawniej tez byly tak nisko jak sa teraz, wychodzi na to bedzie spore wybicie na dniach.
PMI już dawno nie ma akcji a TM pewnie dogada się z MC. gdyby TM chciał wywalić teraz swoje 450.000 akcji to kurs leżałby na 0.01 do końca świata, a przecież większość akcji kupowali drożej.
Jesli wciaz Matyjas posiada akcje tylko siedzial cicho z jakiegos powodu, to znaczy ze jednak kopalnie zlota czy diamentow wciaz aktualne? :) to polecimy na 100zl pewnie jak pozniej dadza odpowiednie infa.. w koncu nie po to w zeszlym roku rozszerzali dzialalnosc o wydobycie rud metali. Poczytajcie sobie dla przypomnienia starsze raporty ze spolki, gdzie byla mowa o udokumentowanych zlozach na jakies 320mln $ jak sie to sprawdzic to i 1000zl moze tu byc na krotko(nim pozniej nowe akcje wprowadza) petrol bis beda jaja na papierze za jakis czas a ja czekam na skromne 10zl chyba zmienie zdanie, ale poczekam wpierw na odpowiednie infa. to moj ostatni post na bankierze, bo zaraz znow zleca sie przyglupy jakies :D zegnam wszystkich
Tylko matoły giełdowe wywalają ze stratą. Po co się gorączkować , za parę dni papier odbije i to sporo a wtedy będziecie brać ale za złotówki. Hahaha !!!
A ja z miłą chęcią 'kupie jutro kolejny pakiet ,ustawie się na 75 groszy ,ponieważ uważam że to na pewno odbije. Bo tak naprawdę przy cenie kilkudziesięciu groszy można przejąc pakiet większościowy.kapitał własny 1211000 ,akcji 1300000 -kazda cena poniżej 90groszy jest dobra.
A Matyjas po ile brał papier ? chyba po 2,50 złotych. No i co będzie walił w rynek ze stratą. Nie jest chyba taki głupi. Wpierw napompują do 4-5 zł a potem będą wywalać i tyle.!!!
jak sie to czyta co napisaliscie to powinno być w elemantarzu do nauki gry na giełdzie. co Wy za bzdury piszecie , matyjas to ma w... po ile bedzie to sprzedawał a uwierzcie mi ze papieru jest duuuzo do wywalenia. poczekajcie a zobaczycie sami :) Byliscie na walnym ? wiecie co słychac w spółce ? zaczym zacznie ta społka funkcjonować to minie rok albo i więcej a moge sie załozyc , ze cena będzie oscylować w granicach 50 gr. Proszę odrazu mnie obrażac bo nie myślę życzeniowo :) to nawet widac na pierwszy rzut oka , nawet jak by sie nie było na walnym ... było bardzo duzo ludzi dlaczego odrazu spadło z 1,80 na 80 gr ? przecież gdyby było pięknie poszłoby moment na 4-5 zł. Nie dojdzie się oszustom .przestrzegam. ps. Spójrzcie na Finarch. to ta sama ekipa :)
jak ma ruszyć z działalnością jak stacje obsługi pracują ? możesz tam zadzwonić, sprawdzić że są i obsługują pojazdy więc może zamiast pisać bzdury wybierz się w pilskie
połowa krzykaczy nawet nie było na walnym a nawet nie ma informacji z drugiej reki tylko gada głupoty i krzyczy na forum bo coś tam , ktoś im napisał. Myslicie , ze np ja jestem taki głupi i widząc możliwośc zarobku nie brałbym tego papieru skoro wiem wiecej niz 90 % tutaj piszących ? brałbym PKC odrazu po walnym i nie tylko ja bym to robił skoro byłoby tak kolorowo, niestety kurs spadł o 50 % i zanurkuje duuuzo nizej , piatkowe odbicie na smiesznym wolumenie było standardowym odbicie po czym od tego pułapu pojdzie w najblizszym czasie nastepne 50 %. Krzyczcie na mnie, obrażajcie , bo przecież ja straszę , chce kupić itd ale papieru przez pewne osoby jest duuzo do wywalenia i wrecz zalezy im na uwaleniu kursu. Zobaczcie akcjonariat i wyciągnijcie wnioski. Czy Wisniewski czy Matyjas będą walić akcjami ? a może razem ?
zobaczymy :) Nie dojdzie się oszustom , pisałem kiedyś ostrzezenia na PMI na Finarchu ( pseudo inwestor którego nie ma ), obrazano mnie , ludzie potracili kase ....
Kolego nowy ja byłem na walnym i bzdur nie wpisuję jak ty!jeśli byłeś to wiesz jaki jest zamysł przyszłej działalności spółki! Będzie odwrotne przejęcie i wprowadzenie firmy gościa który też się stawił na walnym i tyle w temacie Chcesz ludzi okłamywać po co pytam się??? Dobry samarytanin psia mać. Mały wolumen? Chłopaczku chyba zapomniałeś ile tu jest akcji w obrocie czyli ff! Usiądź do lekcji bo kartkówka w poniedziałek! Szkoda gadać
Dzięki ;) wkurzają mnie takie hieny! A jeśli jeszcze ktoś nie wie kto pkc wywalił po wznowieniu notowań to informuję że to był komornik pana W.! To co stało się później to efekt tłumu!I nie dziwię się ponieważ wisiało bardzo długo Jestem przekonany że nikt z głównych nie wywali akcji wiedząc co tu będzie tym bardziej że nie planuje się przy tej okazji emisji ;) Zatem każdy niech kalkuluje sam a nie się sugeruje forumowymi naganiaczami! Pozdrawiam
ogarnij się ty pseudo uczestniku walnego :) Finarch z 0,5 na 2,5 zeta i nikt niżej nie ma a ty dalej ściemęwalisz. Pan Cagara gwarantuje tu skuteczność działania i oby było bardzo wysoko kursem bo i przy 8 - 15 zeta będzie to usprawiedliwione ciateczkami SAN :D
poklask goldi dostaniesz, to oczywiste bo każdy piszący i zachwalający ma akcji czeka tylko aż poklepie go ktoś po plecach. Wracając do tematu, chyba nie myślisz , że pisząc przeze mnie wywalanie akcji chodzi o akcje Wisniewskiego defakto już sprzedane ? Jest jeszcze Pani Wiśniewska, Matyjas a o pseudo biznesie chodziło tylko po to by giełda umożliwiła wznowienie notowań bo bez tego nie było by to możliwe, jest to standardowa sytuacja i przejrzyj historie innych spółek " wracających " na giełdę :) Ciemny lud ! :) Wasze pięniadzę to oczywiste i jak lubicie się dokładać do majątku innych to proszę bardzo :)
jedni chwala i licza na wzrosty inni maja kase ze sprzedazy papiera i licza na spadek i tansze odkupienie .. jednym slowem ble ble ble ..a tak w nawiasie boli jak papier rosnie a sprzedalo sie w dolku !!!!!!
Dnia 2015-03-14 o godz. 20:44 ~rokko napisał(a): > jedni chwala i licza na wzrosty inni maja kase ze sprzedazy papiera i licza na spadek i tansze odkupienie .. jednym slowem ble ble ble ..a tak w nawiasie boli jak papier rosnie a sprzedalo sie w dolku !!!!!!