czy ktoś brał papier ponad 20 groni i teraz uśrednia stratę, co myslicie na zmiane siedziby było ich stać, banki przedłużają kredyty a Wy mówicie że spółka bankrutuje. Tu ktoś robił zament by kurs spadał a podstaw do spadku żadnych nie było - teraz bedzie rosło a wy z zazdrosci bedziecie kupować powyżej 30 gr
ja mam średnio 63 gr.... duża ilość ... ale ze stratą już się pogodziłem... nie sprzedaję a tym bardziej nie kupuję.... Wolałbym aby to padło i koniec a tak co dzień zaglądam i jakaś tam nadzieja że może jednak....ale .....nie kupuję nie uśredniam nic po prostu stracę albo....albo może kiedyś ....:( MOJA NAJWIĘKSZA PORAŻKA....
tu jest duzy FF prawie 70 mln tak ,ze wystarczy akcji dla was wszystkich i przypuszczam ze na niższych poziomach a jak nawet kupicie to watpie ze zarobicie w njblizszym czasie bo kto to będzie zbieral skoro fundusze wyprzedaja
Dnia 2014-11-20 o godz. 22:52 ~premineum napisał(a): > tu jest duzy FF prawie 70 mln tak ,ze wystarczy akcji dla was wszystkich i > przypuszczam ze na niższych poziomach a jak nawet kupicie to watpie ze > zarobicie w njblizszym czasie bo kto to będzie zbieral skoro fundusze > wyprzedaja
które fundusze wyprzedają - konkrety - czy wróżysz z fusów ?
IDM ze strata ponad 150mln zł i bez żadnego majątku i przychodów potrafi odbic 100% a wy się martwicie o MIT Kupowac jak będzie po 10gr i poczekać az Duży zbierze z rynku to co będzie chciał. i wtedy dopiero zarobicie
IDM to jest akurat ciekawy przykład jak można zrobić w bambuko akcjonariuszy a KNF nic nie zrobi w tej sprawie , podobnie na Gancie i kilku mniejszych spolkach być może glowny akcjonariusz MIT-a szybko się uczy (można legalnie wypompowywać miliony ze spolek oczywiście dasz dole KNF i sadowi i jesteś ustawiony ) a palestra ostatnio jest wyjątkowo pazerna nawet batoniki w sklepach kradnie a co dopiero miliony
stary tez mam po 0,60 i dokupiłem tyle samo po 0,12 ( 5x taniej) teraz mam średnią 0,36 wiec jak cokolwiek ruszy to straty raz dwa odrobie , no ale zawsze jest ryzyko ... pozostaje czekac jak sie rozwinie sytuacja
Dnia 2014-11-29 o godz. 12:06 ~klipperek napisał(a): > jak nie tykać trupka - to po co Ty tykasz go pisząc o nim??? co??? tak > bezintresownie? to taka forma wolontariatu niby tak?
Spółka uwalona na maxa, spółka warta 30 gr za akcję, ba 50 lub nawet t1 zł...a uprzedzałem. Bo w Polsce nie ma maklerów, funduszy, mądrych inwestorów indywidualnych i nikt z nich nie widzi możliwości zarobku, szybkiego zarobku 100 %, 300% lub i więcej. Trzeba być fantastą z ostrymi zaburzeniami, żeby nie zauważyć, że coś tu śmierdzi. Telefony nie działają, nie ma nikogo w siedzibach, strona internetowa zawieszona, a Wy, jak w zbiorowym amoku-wszystko OK! A tajemniczy KTOŚ kupi Wasze akcje po 30 gr. Nie, on nie kupi po 15, on kupi po 30. Odrobina zdrowego myślenia jeszcze została?
Nawigacja navigo też już nie działa. Pamietam jak na bomi zaklinali rzeczywistość od 3 zeta a upadłość się przytrafiła chociaż pisali że nie przedłużają najmu w sklepach bo jest likwidacja
Tez sprzedalem trupa ale to nie znaczy ze nie odkupie po 5 groszy. Do tej wartosci na 100% spadnie jak nie teraz to w przeliczeniu po scaleniu. Pamietajmy ze wtedy bedzie mialo z czego lecie
I jeszcze jedno, jak większość uważa, że siedzi tu grupa cwaniaków, którzy chcą tanio odkupić, to dlaczego nie znika 0,14. To w końcu taniocha, KUPOWAC!! Nikt nie chce? Dziwne, taka okazja
Ktoś wyraźnie gra mi na złość. Dokładnie po moim wpisie zaczęły się zakupy. Jeżeli tak, to na jutro proszę mega spadek, małe sypanko gdzieś do 11 gr! Z góry dziękuję