z zachowania sprzedającego wynika , że chce opuscic spółkę bez względu na planowane zmiany. Według mnie to musi grac tu urazona czyjas ambicja. Rubicon , chce sprzedać ale im by nie zalezało na sprzedaży na niskich pułapach tylko na podbiciu.... i wtedy. około 100.000 się przewinie nawet na tym poziomie i idziemy do góry. To sypanie już pare sesji trwa. wiec trzeba być czujnym.
a po co czekać i później kupować wyżej lepiej jak daja brac w dołkach 2,60 to dobra cena .Już w Październiku będzie info prawdopodobnie może to być odwrotne przejęcie Grupa Grass mówi wam to cos to spójrzcie na funkcje Pani Moniki po cos ona wraca a Mirakuplum to będzie droga na GPW całej grupy
jak podadza info nie zdążycie nawet wcisnąc enter.
może nawet odjechac jutro.
ta podaz co niby jest teraz, to myslicie, że przypadkowo każde zamknięcie jest wyciagane i zeszli na te wymiany na samo mimimum, zwalając kurs smiesznymi wolumenami.?
teraz dziwnym trafem po takim technicznym "silnym" wybicu w dół nie leci dalej?
ja już nabrałem ile chciałem teraz czekam Może jeszcze zaniżą to wezmę dawne 5gr to nie dużo w stosunku do nominału i c/wk tym bardziej że spółka zaczyna zarabiać
a to dla przypomnienia za ile kupowła obecna i była Pani prezes swoje akcje dziś warte są 1/10 tego albo i mniej Czy ona pozwoli na to by ja ogołocili chyba nie dlatego wraca a jest o co walczyć 1)3.905.569 sztuk akcji imiennych zwykłych serii K Miraculum S.A., po cenie jednostkowej wynoszącej 0,50 zł za jedną akcję, za łączną kwotę 1.952.784,50 zł;
2)411.128 sztuk akcji imiennych zwykłych serii K Miraculum S.A., po cenie jednostkowej wynoszącej 0,50 zł za jedną akcję, za łączną kwotę 205.564,00 zł;
3)9.832 sztuki akcji imiennych zwykłych serii K Miraculum S.A., po cenie jednostkowej wynoszącej 0,50 zł za jedną akcję, za łączną kwotę 4.916,00 zł.
Łącznie nabyłam 4.326.529 sztuk akcji imiennych zwykłych serii K Miraculum S.A., po cenie jednostkowej wynoszącej 0,50 zł za jedną akcję, za łączną kwotę 2.163.264,50 zł."
Najgorsze jest to ,że my niczym nie handlujemy :(( Bo chyba nie macie złudzeń ,że kilka kremów WARS + mydełka PANI WALEWSKA na półkach zrobią zysk ???? Biorąc pod uwagę obecną konkurencję i ilość asortymentu jaki konkurencja ma na półkach..nie mówiac jeszcze o reklamie... Smutne.
a skąd taka informacja, że Miraculum niczym nie handluje ?
nowe produkty (Wars, Pani Walewska, Joko i szafy, ), wchodzimy do nowych sieci i kanałów sprzedaży. W Rossmanie ostatnio widziałem oprócz Brutala, który jest od zawsze, kremy Wars, Panią Walewską i Tanita. W Leclercu u mnie uginają się półki od np. Palomy.
owszem nie ma kasy na marketing, dlatego nie ma reklam w tv czy w gazetach - moż stąd opinia, że nas nie ma.