Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako
nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
Jak ta c..ta sie tu pojawila to wieszcze tu spore wzrosty .to najwiekszy nieudacznik z forum sfinksa i trakcji . Zagladnijcie poczytajcie i wszydtko bedzie jasne!!
Oba te wpisy, to nie tylko głupoty, ale zwykłe kłamstwa.
Poza tym wyraźnie napisałem, że to mr. kuchar znalazł PKN jako spółkę spadkową. A ja się jedynie z nim zgadzam. Te twa indywidua, które się wpisały muszą być zapakowane w ten papier po czubki kokardek. I dobrze !
Tak tak tak . Od takich wlasnie bredni zaczynaja sie te twoje przepowiednie.Potem jest juz tylko coraz gorzej. Kursy rosna ludzie traca a ty znikasz !!!!!!
do raf40 - nie pogniewam się jak będzie 25. Całe szczęście, że nie muszę kupować na siłę w przeciwieństwie do tych którzy będą wychodzić w pośpiechu ratując resztki zysków.
powodzenia
Dnia 2014-02-04 o godz. 14:25 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
w dniu dzisiejszym tj.
> 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN
> ORLEN
jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena.
> Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość
> zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej
> przecenie, więc niejako
nie mam nic więcej do powiedzenie,
> bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do
> joty.
Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem
> zobaczycie tu DWA z przodu.
Nie podaje adresów sklepów,
> gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę
> znajdziecie bez problemów w sieci.
Pozdrawiam, życząc
> miękkiego lądowania.
Chodzik Księżycowy
Serdecznie zapraszam Cię na forum JSW , przecież tam akurat występowałeś tylko jedynie kilka dnii , a potem zniknąłeś bez jakiegokolwiek śladu jakby coś konkretnego Cię w ogóle zjadło i każdemu przypominam na tym forum , że ten ów analityk od siedmiu boleści wyraźnie naganiał do kupna akcji JSW przy poziomie 51 zł. za akcję . _________ Akurat , nie inaczej . .....
PS. Dosłownie , już akurat nie wspominam tego Chodzika Księżycowego z pisania typowych dyrdymałów z forum tz. GTC , TPSA , TVN itp. __________ Nie inaczej . .......
Franek kimono czego mnie obczerniasz przecie wszyscy tu wiedza ze moja analiza jest trafna jak mało która ,żadko się myle i na pewno jestem dobrym analitykiem ,wszystkich którym nie odpowiada moja ana jiza mówie do widzenia,najepszy analityk na tym forum Chodzik księżycowy
Re: szanowny mr.kuchar
Autor: ~antychodzik2 [79.186.152.*], 2014-02-04 16:28
To mówisz, że kupić Orlen. Twoje antyrekomendacje oznaczają że ta spółka zaraz wybije w górę. Takie spółki to nie dla nas głupku. Tu jest biedne forum sfinksa, my nie obracamy milionami. Pisz na KGHMie
Hmm... Nawet bystry jesteś, znalazłeś sobie recepte na to że nikt nie traktuje Cię poważnie - stworzyłeś klona Mr. kuchara i wychwalasz przy jego pomocy swoja osobę hehe Niby idiota a coś tam pod główką ma
PS. Nie mogę się doczekać kiedy przestaniesz pisać na tym forum.
Re: słowo na niedzielę 12.01.2013
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-01-13 20:14
Nie wydaje wam się panowie, że jesteście manipulowani przeze mnie i to tak bezczelnie, że bezczelniej już nie można. Na każdym kroku robię z was wała i to coraz większego, podpuszczam i wykorzystam jako główny temat mojej przyszłej pracy doktorskiej pt,, jak frajerów puścić z torbami,,.
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2916629&strona=1
Patrzcie na IP, bo już widzę jednego klona a może być więcej. Poprzedni wpis nie należy do mnie a klonowi powiem tylko, żeby przynajmniej byków ortograficznych nie sadził.
Co do JSW to dziękuję, wszedłem bardzo dobrze i wyszedłem równie dobrze.
To samo zresztą zrobiłem na PGNIG. (wszystko jest opisane na forum Sfinksa, gdzie jest moja stała siedziba).
No i co ja wam mam napisać, trzeba wytrwale czekać aż na PKN Orlen, pokaże się dwójka z przodu i tyle.
te chodzik,a moze napiszesz czemu habeta tak ryła pyskiem po dnie i podniesc sie nie mogła az w koncu zbankrutowala ? Pamietasz jakie niebotyczne poziomy prognozowales ?
Pamiętam i to dobrze, ale czy ty pamiętasz to nie wiem.
A prognozowałem jak stała około 5 zeta, że spadnie na 2.40 (chyba bo to juz historia dla mnie nieważna). No to jak widzisz sprawdziło się !
Dnia 2014-02-04 o godz. 16:58 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Patrzcie na IP, bo już widzę jednego klona a może być
> więcej. Poprzedni wpis nie należy do mnie a klonowi powiem
> tylko, żeby przynajmniej byków ortograficznych nie sadził.
> Co do JSW to dziękuję, wszedłem bardzo dobrze i wyszedłem
> równie dobrze.
To samo zresztą zrobiłem na PGNIG. (wszystko
> jest opisane na forum Sfinksa, gdzie jest moja stała
> siedziba).
No i co ja wam mam napisać, trzeba wytrwale
> czekać aż na PKN Orlen, pokaże się dwójka z przodu i tyle.
> Chodzik Księżycowy
Powiadasz , że akurat bardzo dobrze zrobiłeś na akcjach JSW , dosłownie zakupiłeś ten adekwatny toaletowy papierek w granicach 5O złotych za jedną akcję , również dobrze zrobiłeś automatycznie sprzedając ten dany walor pewnie za 47 złotych i raczej przypominasz mi gościu tego typowego romowskiego Cygana , który zawsze sugerował się tymi zasadami : RUCH W INTERESIE MUSI BYĆ , AKURAT DROŻEJ KUPIĆ A TANIEJ SPRZEDAĆ . __________________ No i kurde , nie inaczej . ....
Też dostałem połajankę od Antychodzika (chyba od niego) bo on to dokładnie śledził i zrugał mnie okropnie po na JSW zarobiłem jedynie 5%.
Jeśli ten temat cie tak bardzo interesuje to zwróć się do niego.
Ja wiem jedynie, że na czysto było to kilkanaście tysięcy. Następnie wszedłem na PGNIG i na forum dokładnie podałem 10 minut po wejściu, że kupiłem, a jak sprzedałem to podałem po ile sprzedawałem. O było chyba 4.51 kupno i 4.81 sprzedaż. Nie dziw się, że nie przywiązuję do tego wagi ale takie grosze, nie ma co nawet wspominać. Na PGNIG 0.30 groszy a akcji nie miałem chyba nawet sto tysięcy.
Ale wchodzenie z większym kapitałem teraz, a po co i komu to potrzebne, na pewno nie mnie.
Chodzik Księżycowy
A ci co wystawili rekomendacje kupna PKN ORLEN niech wam teraz oddadzą kasę.
Dnia 2014-02-04 o godz. 19:41 ~chodzik księżycowy napisał(a):
> Też dostałem połajankę od Antychodzika (chyba od niego) bo
> on to dokładnie śledził i zrugał mnie okropnie po na JSW
> zarobiłem jedynie 5%.
Jeśli ten temat cie tak bardzo
> interesuje to zwróć się do niego.
Ja wiem jedynie, że na
> czysto było to kilkanaście tysięcy. Następnie wszedłem na
> PGNIG i na forum dokładnie podałem 10 minut po wejściu, że
> kupiłem, a jak sprzedałem to podałem po ile sprzedawałem. O
> było chyba 4.51 kupno i 4.81 sprzedaż. Nie dziw się, że nie
> przywiązuję do tego wagi ale takie grosze, nie ma co nawet
> wspominać. Na PGNIG 0.30 groszy a akcji nie miałem chyba
> nawet sto tysięcy.
Ale wchodzenie z większym kapitałem
> teraz, a po co i komu to potrzebne, na pewno nie mnie.
> Chodzik Księżycowy
A ci co wystawili rekomendacje kupna PKN
> ORLEN niech wam teraz oddadzą kasę.
Naprawdę nie chcę nic tak od Ciebie zbyt wiele , tylko akurat napisz na forum JSW , że zarobiłeś na tych danych akcjach konkretnie +5 procent ??? . _______ Akurat , nie inaczej . ....
PS. Dosłownie , akurat jak będziesz sumiennym graczem , to z całą pewnością napiszesz o co Cię bardzo prosiłem ??? . ______ Nie inaczej . .... Czekam na daną konkretną Twoją osobistą rzetelność , oczywiście na forum JSW. ______ Akurat , nie inaczej . .....
Latka lecą a stary numer CK z epigonem nadal w użyciu , zawsze to ktoś niechcący podsuwa mu jakąś spółkę mającą przynieść złote góry , a CK jako " autorytet " krzyczy eureka ! i kupuje ... Pamiętajcie jeśli chcecie zarabiać postępujcie odwrotnie do analiz CK , co prawda zmienił troszeczkę taktykę i czasami podsunie coś dobrego ale robi to tylko po to by Was złapać na wędkę , a później cytując słowa CK " ze smakiem i pietyzmem obedrę was żywcem po kawałeczku ze skóry , a na końcu wypatroszę jak patroszy się leszcza " ...
Polecasz spadochrony, a tu jak zwykle ODWROTNIE. Dziś 4 % do góry .
Co tam zaraz zapomnisz i będziesz swoje maniakalne cudactwo uprawiał dalej.
A jak tam fala C pa...ja cu ? ; )))
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako
nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
Jak na razie to najlepszy znany mi anty analityk forum bankiera , znowu się z niego uśmiałem , podąża śladami swego guru R. Eliotta w kierunku takiego samego bankruta giełdowego ...
jedna wielka popelina te całe forum, służy tylko do drażnienia graczy na wzajem ludzie maja z tego pieniądze by was podpuszczać i dlatego prywatne zdanie chodzika o spadochronach mnie nie interesuje jak i jego głupie przechwałki nie było ich nawet sto tysiecy, po prostu on może mieć z tego kasę ze was wprowadza na daną rekomendacje czy antyrekomendacje i powinno się banować takich leszczy
Ja tylko chce pomóc poznać niedouczonym dorodziejstwa mojej analizy,żeby mogli podejmować trafne i mądre decyzje przy inwestowaniu a taki kadziceusz zaraz by banował człowieka i rozbój na forum robił co za swiat.
Widać że słynny analityk bankiera Czubek Księżycowy zawitał też i tu. Krąży po orbicie z planety na planetę i od czasu do czasu ląduje to tu to tam, sieje ferment i leci dalej:)))
Ha ha ha
Dnia 2014-02-04 o godz. 14:25 ~chodzik księżycowy napisał(a): > Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu. > Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w > spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci. > Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania. > Chodzik Księżycowy
To za komentarz dal tego NAJLEPSZEGO analityka - BUHAHAHAHAHA
to co napisałem na PKN ORLEN Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*] 2014-02-04 20:18 Otóż, moi drodzy koledzy (i koleżanki też) Jest tak wiele zapytań do mnie a zwłaszcza moich ostatnich decyzji dotyczących krótkich roboczych wizyt na JSW i PGNIG, że postanowiłem poruszyć ten temat. Dlaczego wchodziłem ? Dlatego aby doskonalić swoją analizę, sprawdzić swoje umiejętności oraz przetestować wiedzę. Powiecie to jakiś żart ? Ano wcale nie. Popatrzcie tylko co miało miejsce tu na PKN ORLEN !!!!!!!!!!!!!!!! W grudniu ubiegłego roku, kiedy akcje tej spółki weszły w trend spadkowy, analitycy jednego z banków wydali rekomendacje KUPUJ z ceną docelową 52 złote. Powiedzcie mi jak to możliwe, że ludzie, którzy zajmują się inwestowaniem zawodowo, mogli się tak okropnie zbłaźnić. Jak słyszę podobne bzdury a zaraz potem widzę na wykresie formację DYSTRYBUCJI to ogarnia mnie pusty śmiech, bo wiem dobrze, że setki a nawet tysiące drobnych akcjonariuszy zostanie podłechtanych tylko po to aby ich następnie wpuścić w jeżyny. Dlaczego w jeżyny ? bo mają większe kolce niż maliny. Chcecie się nauczyć analizy technicznej ? Ależ bardzo proszę. Tylko najpierw nie czytajcie głupich gazet, nie oglądajcie w telewizji programów giełdowych, a już szczególnie nie słuchajcie pseudo analityków w białych kołnierzykach. Podejmujcie jedynie decyzje na podstawie tego co widzicie a wszystko co wam potrzebne to wykres i wierzcie mi, nic poza tym ! Trzeba się jedynie nauczyć czytać z tego jak z książki. Chodzik Księżycowy A ci co wydali taką, a nie inną rekomendację, niech wam dzisiaj oddadzą kasę.