Spotkamy sie za dzien lub dwa :-).
PS. Wspolczuje leszczom, ktore ciagle nie rozumieja co tu sie dzieje i wspieraja fund. Widocznie maja za duzo kasy.
PS. Czy ktos juz wie jak mozna kupic akcje po 1 zl z nowej emisji ? Podobno wszyscy mamy rowne szanse wg prezia ;-)
Mialem Ci dac spokj, ale poniewaz zachowujesz sie jak przedszkolak, to dalej bede pisal, aby ostrzec ludzi przed wchodzeniem w cos, co sama firma wycenia po 1 zl za akcje, a fund wywala bez opamietania.
Umoczyles kase leszczu na pare ladny miesiecy.
PS. Kupuj po 2 zl. Przeciez to promocja. Odkupie od ciebie po 1-1.20 zl
Zobaczcie Drug sprzedał Polfę po 3zł miał okazję kupna po 1,60-1,80zł ale nie skorzystał bo czekał na 1,20zł ale kurs odbił i jak będzie chciał to może jeszcze kupić trochę niżej od ceny sprzedaży ale jego psychika nie pozwoli na to stracił okazję do zarobku
Przyjacielu po takim spadku należy się odbicie zdechłego kota . A tak nawiasem - sporo nowych nicków się pojawiło , a te zajadłe co tak 5 - 10 widziały jakoś umilkły . Mam nadzieję że chłopaki przynajmniej na 0 wyszli lub z niewielką stratą . Teraz na wszystkich wskaźnikach jest mocne sprzedaj , trochę odpocznie by spokojnie dalej maszerować w dół . Nie wiem co wy zaklinacie ? , tutaj nie ma sentymentów jak powiedział Pan Drug
Odbicie właśnie trwa zasięg 10 zł jest narazie mało realny ale gdzieś w okolice 3 i potem kiszenie w przedziale 2.5 - 3.2 no chyba że coś podadzą to wyskoczy ponad 4. Zjazd będzie jak akcje weźmie ktoś z obecnych po 1.
Teraz zaczną się dopiero "normalne" notowania po tych w kratkę w związku z dniami wolnymi to zobaczymy jak to będzie
a ten zastaw akcji kyets inwestment, pod obligacje, jak to wyglada dokladnie, do kiedy oni zasawili te akcje i kto je ma, czy ten u ktorego zastawili moze sprzedawac
ktoś napier....a akcjami jakby ochu...ł,tyle narazie widac,spadek na 1,20 nieunikniony,czarno to widzę,ale nie wszyscy piszą jak ja ,więc może nie będzie tak żle
Dzisiaj główny na czerwono mocno poleciał to pociągnął NC też. Dużo drobnych oddało wystraszonych spadkami ale widać było że i pobyt na niższych poziomach się formował + do tego negatywne naganianie przy małej płynności zrobiło swoje. Jak dla mnie to i do tej złotówki może nawet zejść bo kupić większy pakiet nie jest tu tak łatwo bez uwalenia kursu i wywołania paniki jednocześnie nie zniechęcając całkowicie do spółki.
Trzeba czekać na komunikaty i tyle.