proste jagiellon , sprzedałem tobie czesc i czekam nizej , o mnie sie nie martw , trza było zbierac jak oddawali leciutko po 32 grosze nawet po ostatnim komunikacie
a jesli uruchomia i zakupia pierwsze nieruchomosci to 2 zł to bedzie wspomnienie bo jest prawdopodobne bardzo zrealizowanie nika najwiekszego naganiacza tu czyli 4,5
Dnia 2013-11-19 o godz. 11:41 ~aldek napisał(a):
> proste jagiellon , sprzedałem tobie czesc i czekam nizej ,
> o mnie sie nie martw , trza było zbierac jak oddawali
> leciutko po 32 grosze nawet po ostatnim komunikacie
a
> jesli uruchomia i zakupia pierwsze nieruchomosci to 2 zł to
> bedzie wspomnienie bo jest prawdopodobne bardzo
> zrealizowanie nika najwiekszego naganiacza tu czyli 4,5
jak przy ostatnich rucham sprzedawałeś to widać , że jesteś leszczem bez kasy
Dnia 2013-11-19 o godz. 11:58 ~aldek napisał(a):
> naucz sie czytac
bawie sie małymi ilosciami
a tu same
> bossy tylko jak sie okazuje to jak maja 30tys akcji to
> wszystko ,a to drobne według mnie
masz ze 2 procent ze
> sie taki gruby uwazasz ? bo jak nie masz to mozesz mi
> naskoczyc
ile mam to moja sprawa ale widzę, że ty jesteś przeciętnym naganiczem, który jak pisze o 2 zł i nie rośnie mu przez klika sesji to sprzedaje - po co się w ogóle udzielasz
ci powiedziałem jak nie masz 2 procent to nie mam co z toba gadać , zwykle ci co maja po pare tysiecy sie najwiecej udzielaja ,
a czemu nie miałbym sie pobawic jesli mozna a mało tu takich ? nasypali mi po 47 troche , oddałem wyzej , teraz poczekam nizej i tak dalej , interes sie kreci , a pakiet kontrolny sobie lezy spokojnie bo kupiony dawno po dobrej cenie
Dnia 2013-11-19 o godz. 12:30 jagiellon napisał(a):
> obczajcie jakie strony internetowe mają te firmy brak słów
> (jak takie coś może istnieć i załatwiać kredyty) obym się
> mylił:
Prometheus Capital Group :
> http://prometheuscapitalgroup.us/
członkowie syndykatu.
> Są to Credit Facility Agreement
> http://www.creditfacility.org/Credit-Facility-Agreement.htm
> l
i Collateral Assignment Agreement - brak strony
> internetowej ( przynajmniej google jej nie widzi)
ahahahah..kolego po pierwsze co chcesz do strony Prometheusa..jest ok....po drugie to co wkleiles jako czlonkow syndykatu to sa nazwy zabezpieczen a nie bankow czy innych podmiotow hahaah. :)
Dnia 2013-11-19 o godz. 12:54 ~Martin EWP. napisał(a):
> Zwróć również uwagę,że wcześniej Dział Regul. Kasowego GPW
> miał zastrzeżenia dot. lakonicznego sformułowań
> komunikatów przez spółkę.
GPW zadalo pare pytan Dependowi bo my akcjonariusze napisalismy do GPW zeby ich sprawdzic. I tyle w temacie.
Tomek-napisz mi-w przypadku kredytu strukturyzowanego Banki wymagają udziału własnego na poziomie 10-20 procent- co jest udziałem własnym ,jakie są rodzaje gwarancji,jakie poręczenia,jaka płatnośc z kredytu,jaki okres gwarancji i poręczen
Dnia 2013-11-19 o godz. 13:13 ~Martin EWP. napisał(a):
> Tomek-napisz mi-w przypadku kredytu strukturyzowanego Banki
> wymagają udziału własnego na poziomie 10-20 procent- co
> jest udziałem własnym ,jakie są rodzaje gwarancji,jakie
> poręczenia,jaka płatnośc z kredytu,jaki okres gwarancji i
> poręczen
ty sobie jaja robisz? po pierwsze nie bede ci nic pisał bo wszystko jest w komunikatach a po drugie kolego jeszcze niedawno wychwalales akcje i społke. Teraz nie masz akcji i zmiana nastroju? zalosne.
ty sobie jaja robisz? po pierwsze nie
> bede ci nic pisał bo wszystko jest w komunikatach a po
> drugie kolego jeszcze niedawno wychwalales akcje i społke.
> Teraz nie masz akcji i zmiana nastroju? zalosne.
brawo za postawę, im tylko wszystko napisz daj link, a sami jak aldek nie potrafią nic poza sprzedażą w dołkach
a ty golasie ci juz powiedziałem sie skompromitowałes całkowicie pare postów wyzej i jesli nie masz minimum 100tys akcji to mnie mozesz cmoknac debilu co czytac nie potrafi
Dnia 2013-11-19 o godz. 13:38 ~aldek napisał(a):
> a ty golasie ci juz powiedziałem sie skompromitowałes
> całkowicie pare postów wyzej i jesli nie masz minimum
> 100tys akcji to mnie mozesz cmoknac debilu co czytac nie
> potrafi
od początku wiedziałem że tylko dużo gadasz leszczu nic nie rozumiesz sprzedajesz w dołkach kupujesz na górce
Widzisz teraz Tonek-i tak kończy się merytoryczna dyskusja o spółce Co do komunikatów-sa tak lakoniczne ,że z nich nie wynika na jakich warunkach ma być przyznnany kredyt.Co wzrostu ceny akcji powyżej max.-już wcześniej pisałem innemu małolatowi-że jestem obecnie sceptyczny.
sena9-z ciekawości rozwinąłem skrót spółki-P M I -jet to PREMENETINW-może wcześniej miał inną nazwę ? Bo w tej spółce , o tej nazwie NIGDY nie byłem,Wtedy będę mógł się odnieść do Twoich postów.
sena0-jeżeli PMI-miao inną nazwe wcześniej-to ją podaj w całości.Jescze raz Tobie pisze-w PMI- w spółce o tej nazwie-N I G D Y -nie byłem.Zadam sobie trud i przesladze wszystkie posty PMI-zgoda ?
aldi-szanuję Ciebie bardzo,ale mam takie zasady,że na Forum o finansach swoich i nnych osób nie piszę.Staram się jedynie wyrażać swoje opinie ,które nie musza być lub mogą być akceptowane przez innych.
Teraz zacytuje Twoje posty z wątku PMI z dnia 29.05.2013r
-wypad konfideci-na PETROLA
-żydzi won z Polskich stron
odpowiedz osoby-Ten sena9 to znany na innych wątkach,as.To jest dewiant.Dalej sena9 pisze-lesczyk wali z dupy.........-żydaz Krościenka ubrałem,zdycha teraz wyzerowany.
To tylko fragmenty poezji z j e d n e g o tylko wątku NO CÓŻ-JAKI PAN-TAKI KRAM.
wiem bo sledziłem dosc dokładnie watek pmi bo sam miałem troche zawieszone tym pierwszym razem , ale ja w przeciwieństwie do ciebie kupiłem w okolicach złotówki i zaraz po odwieszeniu na tej euforii wywaliłem z 50 procentowym zyskiem a wy mieliscie dalej jechac na 10 zł
a jesli chodzi o mtc to mi sena przytocz choc jednego posta mojego stamtad , ja mam ten sam nik od dawna , w przeciwienstwie do ciebie asie , wisniewski itp
sam jestem ciekaw czemu tu podpisujesz sie sena a na watku pmi przechrzciłes sie na wisniewski
no wiem tu sie nie przyjeło
masz cos jeszcae madrego do powiedzenia , moze rzucisz jakas gałą?????????
sena9-znalazłem jeszcze jeden Twój wątek z PMI-cytuję-Sprzedam akcje P M I w umowie cywilno-prawnej po 30 groszy za akcje-p i l n a s p r a w a - p o t r z e b u j ę p i e n i ę d z y n a l e k a r s t w a I ten wpis wyjaśnia już wszystko-życzę zdrowia.