• Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [79.186.67.*]
    13.08.2012
    WITAM
    Po żniwach i po zasłużonym odpoczynku.CZEŚĆ I CHWAŁA ROLNIKOM.
    A Skotan jak był badziewiem tak i pozostał.Cały czas się kisił by w końcu zasłużenie zjechać.
    Co można wymagać od spółki,która nic nie produkuje tylko wymyśla śmieszniutkie wymysły
    naukowe.Jeszcze ze śmieszności pozostało naukowcom zaprzęgniętym przez familię
    wynależć produkcję NIE ŚWIERZEGO POWIETRZA.Oni to wynalezą Oni potrafią tworzyć
    nie takie nonsensy.Dla mnie instytucją kandydującą do miana NAJWIĘKSZEGO KRETYŃSTWA
    ROKU pretenduje PARP za idiotyczne rozdawnictwo pieniędzy.W tym im nikt nie dorówna.
    Coś zamilkli szpece od AT / gdzie są te Wasze flagi/.
    To jest coraz bardziej spółka spekulacyjna.Tu nikt nie podskoczy spekule i familii ze słupami.
    Dzisiaj idealny przykład krętactwa.KNF śpi snem wiekuistym.Tak trzymać Leśne dziadki.
    Teraz trochę optymizmu: ja myślę,że nie po to familia ma pieczę nad spółką i miliony akcji by
    tracić.Ostatni duży pakietowy zakup to 400.000 akcji po 4.35zł.Oni szybko wrócą do tego
    kursu. Tak było po ostatnim spadku.Mnie te spadki śmieszą.Ja poczekam.Pogram DT/ oczywiście jak będę miał czas / i popatrzę na sprzedających nerwusów, Ale WASZE
    pieniądze,Wasz zysk,ale i WASZA strata i nic nikomu do tego zwłaszcza siemowi.
    Pozdrawiam siem11
    PS Bolo vel Monia proszony o NIE PISANIE NA TYM POŚCIE.Z góry dziękuje.Ja jego
    pisaniny nie czytam od kilku tygodni więc proszę o to samo.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [46.205.42.*]
    drogi siem'ie,
    / nie zgadzam się - skotan to s-ka roku!
    ...a że karkosik bierze dopłaty (ty też bierzesz)
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [79.186.67.*]
    Do ZYDKA
    Witaj
    z tą spółką roku to jak zwykle Twój przemyślany żart.
    Wiesz ja się o dopłaty nie prosiłem i mam je w głębokim poważaniu.Bez nich sobie poradzę.Kark rzeczywiście bierze , bo on głównie bierze I TYLKO BIERZE.
    A tak w ogóle otrzaskać to wszystko poniżej pleców.
    Pozdrawiam siem11

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.145.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.145.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~monia [79.191.145.*]
    mam krezusa śpię spokojnie nawet krezusik was nie pociągnie taki macie akcjonariat
  • piernik i wiatrak Autor: ~pitbreslau [217.153.198.*]
    spolka jak spolka, co ma piernik do wiatraka?
    Czyli tlumaczac: wisi mi to co oni robia skoro na tym papierku mozna calkiem przyzwoicie zarobic.
    Koniec kropka.

Ale KZS lepiej przedzie, to moj takie lider w ostatnim roku, a tez jakos niewiele robi:)
  • Re: piernik i wiatrak Autor: ~monia [79.191.145.*]
    beczcie barany o może was Karko usłyszy
  • Re: piernik i wiatrak Autor: ~mm [213.220.119.*]
    ty uwazaj bo krezus poleci ostro w dol i bedziesz wtedy beczal do karka.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [79.186.21.*]
    Witam 14.08.2012 - wtorek
    Dzisiaj kompletny marazm na transakcjach oraz na kursie.TAK WYGLĄDA KLASYCZNA
    KISZONKA.Na takim słabiutkim papierze jednak zawsze istnieje możliwość błyskawicznej
    zmiany kursu o bardzo wysoki procent i to zarówno wzrostu jak i spadku i to bez względu na
    wielkość obrotów.Tu przecież rządzi familia ze słupami i spekuła.Pewnie jak zwalą kurs i się nakupią / coś im ciężko znależć jeleni ,ale przecież mogą pograć między sobą /.Pamiętajmy
    4.35zł to ich wyznacznik kursu.Oni do tego szybko wrócą.To przecież są paniska oni starają
    się pogrywać bardzo delikatnie,ale i tak zachowują się jak słonie w składzie porcelany.
    Te cioły tak kombinują,bo nie chcą wystraszyć drobnych.A wał z nimi.
    Na zamknięciu kurs w dół bo przecież dzisiejszy wzrost kursu o 1 grosz to bogactwo i szalony
    pieniądz.Oni pilnują by czasem kurs nie wzrósł.
    Śmieszne to.Nie to tragikomiczne.typowa opera mydlano- drożdżowa.
    Pozdrawiam siem11
    PS bolo vel monia.kocham twoją głupotę.Tak trzymaj.Nikt ci nie dorówna.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [178.182.19.*]
    / wysoki procent wzrostu i spadku pozostaje nie bez znaczenia (z wora do wora, tzw mega nawiązki "regulacyjne" są z podłaczenia)
    {mały książe rozlicza się odpowiednio i zgodnie (tudzież cyklicznie) z akt. ko lub deko niunkturą - miłościwie nam panujący potwierdzają - nie ma na to rady...}
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.20.76.*]
    Witam 16.08.2012
    Pisze tu pan o nicku PITBRESLAU,że nie interesuje go zachowanie skotana bo on zarabia
    na spółce.Ciekawe. NO,NO PODZIWIAĆ.Cholernie interesujące.Nie powiem,że śmieszne.
    Dzisiaj kolejny dzień spadków małymi kroczkami.Delikatniutko,ale wciąż w plecy.
    Te cwane łobuzy spuszczają wolniutko kurs i skupują papier od nerwusów.Jak się nakupią i
    uznają ,że mają wystarczającą ilość akcji podniosą kurs i będą mieli swój zysk kosztem
    drobnych i nerwowych inwestorów.Popatrzcie na zachowanie papiera w czasie sesji.
    Zaczyna się od lekkich wzrostów lub maleńkiego spadku przy minimalnym obrocie ,by z czasem trwania sesji spuszczać papier nawet grając tylko między sobą.Przecież zawsze znajdą się nerwusy i oddadzą akcje " tnąc straty "
    Swoją drogą dlaczego to badziewie może rosnąć? ano tylko wtedy jak pozwoli na to familia ze słupami i spekuła.Tu nie ma co zaklinać karkosików w tym słynnej Grażyny.Oni są pazerni na
    nasze pieniądze .Innych inwestorów mają poniżej pleców,Proponuje miejmy i my ich powyżej
    kolan
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.11.177.*]
    Witam 20.08.2012
    Od poniedziałku znów spadek.Do 3 z przodu pozostało 6 groszy.Obroty śmieszniutkie.
    Uczeni powiedzieliby,że rynek jest wykupiony.Oczywiście tak można powiedzieć gdy spółka na
    notowaniach zachowuje się poprawnie,ale NIE NA TAKIM BADZIEWIU JAK SKOTAN.
    Wyrażnie widać,ze familia ze swoimi słupami wraz ze spekułą zostawiła papier i oczekuje na
    głębsze spadki.To kamuflaż bo są oni nakupieni po uszy.Oni może i są przebiegli,
    ale nie aż na tyle głupi by tracić pieniądze.Zobaczcie wzszyscy,którzy mają ponad 5%
    akcji kupili je powyżej dzisiejszego kursu.Zaliczyć tu należy również Krezus,który ma ponad
    4 miliony akcji skotana.Tak więc dupek,który wciąż udawadnia,że dobrze ,ze skotan traci i
    nigdy nie będzie więcej wart niż Krezus to typowe idioctwo,bo jak można mieć udziały i to
    ponad 4 miliony i chcieć by te papiery były coraz mniej wartościowe i przynosiły straty.
    Bolo vel Monia - głupich nie sieją .Oni rodzą się sami.Poczekamy do 31 sierpnia na raport.
    Oj może być i śmieszno i straszno.
    Pozdrawiam siem 11
    PS Familia to nie Caritas.Oni się obudzą, a my obyśmy nie obudzili z ręką w nocniku
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.143.*]
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~valdio [83.29.53.*]
    No Monia to rzeczywiście przygłup do kwadratu. Posiada akcje krezusa i cieszy się ze skot spada a to że krezus ma akcje skota to zagrożenie dla jej kasy. Nic tylko pogratulować debilizmu. A wyznacznikiem kursu nie jest 4.35 jak pisze siem tylko sporo wyżej bo wystarczy sobie przypomnieć kto zebrał w minutę pierwsze stopy które zleciały od szczytu. Poleciało na 4.70 i w minute zebrali 400 k akcji do 4.96 i co ulica to zrobiła jak to była pięknie zorganizowana akcja ? Tu jest identyczna gra jak na krejzim tylko że krezus jest rok do przodu bo miał rok wczesniej wybicie a wykresy to potwierdzają i opisałem to na parkiecie. Pierwsze stopy jak poleciały na skocie z 3.95 na 3.70 to w kilka minut zabrali 1300k akcji i skończyli skup a kurs poleciał na 2.64 a później na 5.15.Teraz było to samo tylko na 4.70 i zebranie akcji do 4.96. Znowu nurkujemy ale następne wybicie będzie pod 7 zł.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.23.189.*]
    Witam
    21.08.2012 wtorek
    Anale mogliby uczenie tłumaczyć,że dzisiejsze i ostatnie spadki oraz kiszonka na kursie skotana
    to testowanie rynku. A gówno zobaczcie jak nikt nie starał się bronić kursu na granicznych
    4.00złotych.Z drugiej strony tak jak pisze VALDI im jest potrzebny spadek kursu.
    Co to za gówniany główny właściciel ze swoimi poplecznikami,który pozwala spuszczać kurs
    przy skromnym bo skromnym,ale wzroście obrotów.No tak tu wszyscy są pokręceni.Pewnie
    w tym i siem.Z gówna bicza się nie ukręci.Tak twierdzą u mnie na wsi i mają rację,bo chłop
    mocarny jest i tyle.Cholernie jestem ciekawy 31 sierpnia .Chociaż ich wypociny łatwo
    przewidzieć.Śmiechu będzie od cholery i tyle samo wesołości.
    siem11
    PS Valdi zarzekam się,że ostatni pakiet 400.000 akcji poszedł po 3.95 zł.Proszę sprawdż
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~valdio [83.29.53.*]
    400 k w jednym pakiecie poszło jak piszesz po 4.35 i to się zgadza. Ja natomiast pisze o wolumenie jaki poszedł na pierwszych stop losach jakie poleciały od ostatniego szczytu 5.15. Wtedy po spadku na 4.70 w minute wybili kurs na 4.96 i zebrali około 400 tysięcy akcji i widać było że to była zorganizowana akcja bo wystarczy spojrzeć na czas i wolumen. Natomiast wcześniej zanim był szczyt 5.15 i nie moglismy przebić 4 zł to po wybiciu na 3.95 z 3.70 w około 5 minut zebrali 1300k akcji a mimo to kurs poleciał później na 2.64 by ze zwiększoną siłą ustanowić za niedługo nowy szczyt na 5.15. Z drugiej strony zastanawiam się jaką srednią może tu mieć Roman jak przy 29 zł skupował swoje pierwsze pakiety i na tym poziomie miał 27% akcji skota i tylko on a później przy 60 gr również posiadał 27%. Dopiero niedawno dobrał z 5% i dołączyła rodzinka przekraczając 55% udziału. Jak zbiorą tyle co Krezusa to i tu musi być grubo bo mają 100 mln własnej kasy tu włożone. A że tak perfidnie grają to cóż , i tak jesteśmy dużo lepsi niż większość maluchów która ryje po dnie bez szans na odbicie. My chociaż w mozolnym ale trendzie wzrostowym z możliwością przyśpieszenia wzrostów .Jak RSI zjedzie do 30 pkt to ładuje się na maksa.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.23.189.*]
    Witam 22.08.2012
    Czekam kiedy familia ogłosi komunikat o nakupieniu się tanich akcji.
    Myślę,ze przy mało rzetelnych właścicielach spółki drobni inwestorzy mogą iść tylko w zaparte i
    czekać na koniec matactwa przy dziennym kursie na sesjach.Powtarzam na sesjach,a nie pojedyńczej sesji.
    Zauważmy,że po dziennych transakcjach rzędu około 40.000 i 60.000 akcji przyszedł czas na
    obroty ponad 150.000 akcji przy spadkach i to sporych w sumie spadkach.Pewnie część
    transakcji to gra typowo spekulacyjna,ale część transakcji to słynne " cięcie strat " przez
    drobnych inwestorów,którzy liczą na spory zysk,bo to przecież spółka Karkosików.a tu mają
    straty i tylko straty.Z takiego zachowania korzystają familianci na wyścigi z różnej maści
    cwaniaczkami.Sami ich karmimy i dajemy im zarobek i to spory zysk.Sprawdzcie ile spadł ostatnio papier.Ile było sesji spadkowych,a ile wzrostowych.Wzrosty na sesji wzrostowej są
    minimalne,a spadki zawsze spore.Jeszcze sprawa waszego ustawiania stop lossów.Przy
    takiej gównianej spółce jak Skotan to pewna strata.Zobaczcie jak dzisiaj elegancko zabrali
    wasze stopy.Ustawiasz Stopy.Pamiętaj musisz bieżąco obserwować kurs bo Cię wypukają z
    akcji chociażby tak jak wczoraj i dziś.Ustawiasz niskie zabezpieczenie swoich akcji masz pewne w plecy na takim badziewiu jak skotan.. Wasze pieniądze,Wasz zysk,ale i Wasza strata i nic nikomu do tego ,a zwłaszcza siemowi.
    Pozdrawiam siem11

• Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [37.30.121.*]
    mi wychodzi, że zanim skotan urośnie, to spadnie poniżej 2-ki
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~siekiera [91.237.136.*]
    a mi wychodzi że powinieneś wyjechać do izraela jak dopuszczasz takie myśli do mądrej żydowskiej głowy .
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~compland [87.106.140.*]
    Dnia 2012-08-13 o godz. 20:26 siem11 napisał(a):
    > 13.08.2012
    WITAM
    Po żniwach i po zasłużonym
    > odpoczynku.CZEŚĆ I CHWAŁA ROLNIKOM.
    A Skotan jak był
    > badziewiem tak i pozostał.Cały czas się kisił by w końcu
    > zasłużenie zjechać.
    Co można wymagać od spółki,która nic
    > nie produkuje tylko wymyśla śmieszniutkie wymysły
    > naukowe.Jeszcze ze śmieszności pozostało naukowcom
    > zaprzęgniętym przez familię
    wynależć produkcję NIE
    > ŚWIERZEGO POWIETRZA.Oni to wynalezą Oni potrafią tworzyć
    > nie takie nonsensy.Dla mnie instytucją kandydującą do miana
    > NAJWIĘKSZEGO KRETYŃSTWA
    ROKU pretenduje PARP za
    > idiotyczne rozdawnictwo pieniędzy.W tym im nikt nie
    > dorówna.
    Coś zamilkli szpece od AT / gdzie są te Wasze
    > flagi/.
    To jest coraz bardziej spółka spekulacyjna.Tu nikt
    > nie podskoczy spekule i familii ze słupami.
    Dzisiaj idealny
    > przykład krętactwa.KNF śpi snem wiekuistym.Tak trzymać
    > Leśne dziadki.
    Teraz trochę optymizmu: ja myślę,że nie po
    > to familia ma pieczę nad spółką i miliony akcji by
    > tracić.Ostatni duży pakietowy zakup to 400.000 akcji po
    > 4.35zł.Oni szybko wrócą do tego
    kursu. Tak było po ostatnim
    > spadku.Mnie te spadki śmieszą.Ja poczekam.Pogram DT/
    > oczywiście jak będę miał czas / i popatrzę na sprzedających
    > nerwusów, Ale WASZE
    pieniądze,Wasz zysk,ale i WASZA strata
    > i nic nikomu do tego zwłaszcza siemowi.
    Pozdrawiam siem11
    > PS Bolo vel Monia proszony o NIE PISANIE NA TYM POŚCIE.Z
    > góry dziękuje.Ja jego
    pisaniny nie czytam od kilku
    > tygodni więc proszę o to samo.

ale beczysz
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.23.188.*]
    Witam 28.08.2012
    Dzisiejszy obrót JEST NAJMNIEJSZY OD CO NAJMNIEJ 3 LAT.
    Czyżby to zagrywka pod ogłoszenie w dniu 31.08.2012 RAPORTU FINANSOWEGO.
    Zobaczymy czy kolejny raz pograją papierem właściciele z pełną spekulacyjną premedytacją.
    Familia już zna wyniki finansowe.Przecież nikt nie odmówi familii podania finansów spółki.
    Oczywiście według prawa jest to zabronione.Zabronione jest ,ale dla takich durniów jak my.
    Jaka to giełda gdzie właściciel spółki mający mocno większościowe pakiety akcji ma stały
    bieżący dostęp do finansów.Widzi i wie czy są straty czy zyski i ustawia pakiety sprzedaży i
    kupna akcji pod wiadome tylko dla wybrańców dane.Śmieszne.TAK.TRAGIKOMICZNE. TAK
    IDIOTYCZNE .TAK.Dla familii to normalność.Dla innych akcjonariuszy to głęboka tajemnica.
    Gdybyś zdobył dane z raportu finansowego to Ciebie i Nas ukarzą potężną grzywną i możesz
    iść do więzienia.Familia i tak z obecnego kursu się śmieje bo pakiety nakupili średnio po
    mniej niż 3.00złote.No to poczekamy na raport.Oj będzie śmieszno i straszno.
    Pozdrawiam siem11
    PS Dziwę się Wam,że czytacie i dyskutujecie z forumowiczem Bolo vel Monia.Ja go nie czytam od około miesiąca.Odpuście mu niech pisze sam do siebie.On nie ma akcji skotana,
    a już na pewno nie ma Krezusa bo to nędzniutki papier o nędznych obrotach i tam cholernie
    ciężko zarobić i człowiek pokroju tego pana jest za słaby by z zyskiem pograć tak nędznym papierem.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zale77 [89.200.166.*]
    siem wez tą suke monie zbanuj bo nie moge kórwy czytać
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.146.*]
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.20.157.*]
    Witam 29.08.2012
    Zabawiają się kolejną sesję.Nawet pograć DT nie można.Obroty prawie zerowe i cały czas
    kiszonka ze spadkiem na zamknięciu.Oni jeszcze mają zysk choćby tylko z pakietów.
    Poczekamy do 31.08 to tylko 2 dni.Anale twierdzą,ze taka spółka może być też do generacji strat,ale przecież do strat jeszcze muszą sporo spuścić kurs.Takie badziewie to skarb.Tu mogą
    robić co chcą.Że co,że piszę bzdury bo przecież oni jeszcze mają zysk.Tak,tylko co za problem
    spuścić kurs.Były tu już sesje,że w ciągu jednego dnia spuszczono kurs o prawie 38%.I co,ano wtedy familia kupiła paręset tysięcy akcji.To oni potrafią,jak rzadko kto. Czyżby miała nastąpić powtórka z rozrywki? Przecież znów mogą pochwalić się akcjami innej swojej spółki,którą zawsze można sprzedać z zyskiem.To już było grane.To ewenement w skali światowej,że spółka
    Skotan,która dostaje pieniądze z PARP NIC NIE PRODUKUJE i ma zyski.Mało tego dostali
    następne pieniądze na wynalezienie śmierdzącego powietrza.I co,ano nic.Jest wesoło,wesolutko.To jeszcze nie koniec.Do wynalezienia jest jeszcze produkcja stęchłych jaj.
    Pozdrawiam siem11
    PS UKŁONY DLA PRODUKCJI BIOPALIW.Że co,że nic nie wyprodukowali,ale jakie mieli dobre chęci.Ho,ho to nieprawda,że dobrymi chęciami jest wybrukowane piekło.Oprócz piekła
    jest jeszcze słynna familia.Oni tak dobrze chcą dla nas akcjonariuszy.CHWAŁA FAMILII.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~do siema [178.217.192.*]
    raport pewnie będzie kiepski, dlatego nie ma wzrostów, a jak nie ma wzrostów to będą spadki
    to nie jest papier dla zniecierpliwionych
    już tu było nieraz że jak powinno spadać to rośnie a jak rosnąć to spadać wbrew zdrowemu rozsądkowi aby ludzi w chu... zrobić
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~JKW [46.187.131.*]
    Dnia 2012-08-30 o godz. 07:33 ~do siema napisał(a):
    > raport pewnie będzie kiepski, dlatego nie ma wzrostów, a
    > jak nie ma wzrostów to będą spadki
    to nie jest papier dla
    > zniecierpliwionych
    już tu było nieraz że jak powinno spadać
    > to rośnie a jak rosnąć to spadać wbrew zdrowemu rozsądkowi
    > aby ludzi w chu... zrobić

To gra............

JKW
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [79.186.40.*]
    witam 30.8.2012
    Miło powitać " do siema ".Gdzie przebywałeś błędny rycerzu w te ciężkie mrozy?
    Twoje myśli nieuczesane są jakże prawidłowe.Na skotanie nie ma żadnej prawidłowości,a już
    najbardziej mnie śmieszą tu wyznawcy analizy technicznej.Jaka tu może być AT jak mamy do
    czynienia z familią ,jej słupami i spekułą.Wiesz " do siema " myślę,że ten zjazd jest absolutnie celowy.Przy spadku po nędznym raporcie chociażby tylko 15% przy kursie 4.50 zł to kurs
    ostanie się przy 3.82 zł czyli na w miarę przyzwoitym poziomie.Natomiast przy kursie 4.00zł
    spadek 15% to kurs wyniesie tylko 3.60zł co dla drobnych może oznaczać,ze trzeba pozbyć się tego badziewia.przecież na to tylko czeka familia ze słupami.Może jednak dojdzie do kolejnego
    " CUDU NAD WISŁĄ " i w raporcie wykarzą zysk.Nauka radziecka zna takie przypadki.
    Oby tylko Skotan nie okazał się giełdową Amber Gold.Pewnie tu można stracić pieniądze
    równie łatwo.
    .....a dzisiaj; znów kiszonka oczywiście ze spadkiem na zakończeniu sesji.Oni się nie splamią
    wzrostem kursu.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [188.146.36.*]
    skotan to fenomen -nie jednemu skórę już wygarbował (i nie jednemu wygarbuje), wprawdzie z biopaliwami wam to nie wyszło (karkosikowi zawsze wychodzi), drożdże coś nie pączkują (a wasze wkłady i owszem), najlepsze przed wami bałwany z fal morskich i w sumie, słuszna sprawdzona koncepcja...
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [79.186.65.*]
    Witam 31.08.2012
    Ogłoszone wyniki finansowe za półrocze można określić krótko :
    ŻAL DUPĘ ŚCISKA.
    Familia idzie w zaparte za cholerę NIC NIE PRODUKUJĄ i jest WESOLUTKO JAK CZŁOWIEK CZYTA DOKONANIA SPÓŁKI W RAPORCIE FINANSOWYM.
    To zaczyna pachnieć szaleństwem.Każdy z nas chciałby wziąć miliony z PARP i nic nie robić
    przejadać je.To przecież kryminał
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [37.30.13.*]
    był taki jeden, co porządki chciał zrobić, to wylądował - w smoleńsku
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~XXX [178.217.192.*]
    zapomniałeś o generale i wielu wielu innych którzy stwierdzili że żyć się im nie chce w ostatnim 5-leciu
    Dnia 2012-08-31 o godz. 21:15 siem11 napisał(a):
    > Witam 31.08.2012
    Ogłoszone wyniki finansowe za półrocze
    > można określić krótko :
    ŻAL DUPĘ ŚCISKA.
    Familia idzie w
    > zaparte za cholerę NIC NIE PRODUKUJĄ i jest WESOLUTKO JAK
    > CZŁOWIEK CZYTA DOKONANIA SPÓŁKI W RAPORCIE FINANSOWYM.
    To
    > zaczyna pachnieć szaleństwem.Każdy z nas chciałby wziąć
    > miliony z PARP i nic nie robić
    przejadać je.To przecież
    > kryminał
    Pozdrawiam siem11

Wszystko lege artis i nie ma co "szat rozdzierac".

I, moim zdaniem doprowadzi co czegos konstruktywnego w koncu.

JKW

• Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~lep [178.183.247.*]
    CI CO MAJA KASE A NIE STRATY NA AKCJACH JEST NAS NIE WIELU

Ostatni raz Wam mowie koniec handlu drobnego bieronka lidl netto w ciagu 2 lat przejma handel spozywka a to jedyne co w kryzysie jest pewne
    Trzeba to jedynie wybudowac

Caly nablizszy handel wlasnie w dyskontach sie odbywa i buduja je na potege koncza maly bizness i producenow
    kto buduje zarabia pozniej akjconariusze
    http://pboaniola.pl/?cat=21
    http://pboaniola.pl/?cat=26
    http://pboaniola.pl/?page_id=1965
    http://www.proteadevelopment.pl/aktualnosci/

Samo netto pokrywa pol Polski a beda nowe umowy ..........obserwowac
    Ograniczona ilosc papiera do kupna problem cenna .......obserwowac

• Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.23.43.*]
    Do LEP-a
    ....a tak w ogóle to ty zdrowy jesteś.Gdyby jeszcze tak często nie bolała Cię głowa
    siem11
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~mm [213.220.119.*]
    KUPUJ SKT TERAZ TO NIE KISZENIE TYLKO PROWADZONY JEST SKUP DO WYSTRZALU NA 10 ZL POZDRAWIAM
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~siem11 [83.11.4.*]
    Witam 5.09.2012
    Przecież to już nie jest wariactwo.To jest idiotyzm do kwadratu.Spółka,która nic nie produkuje
    przedkłada raport finansowy obrazujący same straty i to straty narastające WZRASTA.
    To jest już pomieszanie z poplątaniem przecież wyniki są dołujące,ale nie dla familii i spekuły.
    Oni stwierdzili,że juz dość się zabawili i kisili dość długo kurs więc nadszedł czas wzrostu kursu.
    Jest tu coraz śmieszniej.Nie śmieszniej,ale żenująco.Na zakończeniu dziś jakiś kretynki podnieśli
    kurs transakcjami po 150 akcji i na koniec zjawił się zbawiciel z kupnem 1 akcji i tak powstał
    dzisiejszy wzrost i notowanie 4.25 zł. Nawet nie było otwarcia Pewnie będą dalej podciągać kurs by wywalić akcje.
    Tak jest zawsze.Następnie zdołują kurs i się nakupią .I tak w kółko Macieju.
    Pozdrawiam siem 11
    PS .Co was tak wymiotło.Co tak milczycie Błędni Rycerze.Trafiliście na spółkę jedyną w swoim
    rodzaju i nie liczcie na prędkie zyski.pozdrawiam też czcicieli słynnej p.Grażynki.Ona ma
    was poniżej pleców.To urządzenie ma dość małych rozmiarów boć to już.............
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~ramzes [84.10.39.*]
    jak zwykle siem trafna ocena sytuacji... Jak dobrze i fajnie że jesteś z nami matołami cały czas na pokładzie.......
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~wilbek [82.210.180.*]
    Siem, z całym szacunkiem....nie chcę Cię dyskredytować w żaden sposób , ale jeżeli chcesz zrozumieć dlaczego Skotan rośnie, to powinieneś patrzeć na to co chce zrobić, a nie to co robi...
    To jest klucz do zarabiania na giełdzie...ludzie patrzą w przeszłość, a nie wstecz...możliwe, że się zawiodą-może kolejny raz, ale wierzą bo chą wiezrzyć...
    może to jest złudne, może nie będzie z tego nic?
    trzeba w coś wierzyć i dlatego kursy Skotan, Anti i innych podobnych rosną ...nie naszą sprawą jest odbierać tę wiarę innym...wierząc przedłużają swoje trwanie i to jest to...o to chodzi na giełdzie właśnie...
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~wilbek [82.210.180.*]
    przepraszam, miało być "w przyszłość"
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.11.4.*]
    Do WILBEK-a
    Witaj
    Dzięki za spokojną wypowiedż.
    Jeżeli pozwolisz to wyjaśnię moje nieuczesane myśli.Skotan to spółka,która już bardzo,bardzo
    mocno przeciagnęła rozpoczęcie produkcji słynnych już drożdży paszowych .Dostali też kolejne pieniądze na całkiem wesoło wymyślone kolejne zadania .Tym razem mają to byc badania naukowe.Wiesz oni " chyba " jednak chcieli rozpocząć tą pieprzoną produkcję,ale albo nie
    wiedzą jak sie do tego zabrać,albo ja twierdzę,ze oni wdupili w to zadanie boć drożdże są juz
    w Polsce produkowane i rynek prawdopodobnie jest już nasycony,stąd pewnie przeciąganie
    rozpoczęcia produkcji.Myślę,że gdyby chcieli to już cholernie dawno produkcja by szła pełną
    parą.To zadanie bez żadnych rewelacji technicznych i proste jak budowa cepa.Wiesz ludzie
    którzy siedzą na akcjach skotana tracą pieniądze i im nie jest wesoło.Wiara czyni cuda,ale muszą być chociażby jakieś mgliste możliwości zysków.Jak na razie nawet tego nie widać.
    Giełda nie kieruje się wiarą w trwanie.My tu mamy choć od czasu do czasu zarabiać pieniądze,a nie być mięsem armatnim dla różnej maści cwaniaczków.
    Pozdrawiam siem11

PS Ramzes dobry żart jest trymfa wart.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~mgr drożdżak [87.206.51.*]
    Dnia 2012-09-05 o godz. 21:46 siem11 napisał(a):
    > Do WILBEK-a
    Witaj
    Dzięki za spokojną wypowiedż.
    Jeżeli
    > pozwolisz to wyjaśnię moje nieuczesane myśli.Skotan to
    > spółka,która już bardzo,bardzo
    mocno przeciagnęła
    > rozpoczęcie produkcji słynnych już drożdży paszowych
    > .Dostali też kolejne pieniądze na całkiem wesoło wymyślone
    > kolejne zadania .Tym razem mają to byc badania
    > naukowe.Wiesz oni " chyba " jednak
    > chcieli rozpocząć tą pieprzoną produkcję,ale albo nie
    > wiedzą jak sie do tego zabrać,albo ja twierdzę,ze oni
    > wdupili w to zadanie boć drożdże są juz
    w Polsce
    > produkowane i rynek prawdopodobnie jest już nasycony,stąd
    > pewnie przeciąganie
    rozpoczęcia produkcji.Myślę,że gdyby
    > chcieli to już cholernie dawno produkcja by szła pełną
    > parą.To zadanie bez żadnych rewelacji technicznych i proste
    > jak budowa cepa.Wiesz ludzie
    którzy siedzą na akcjach
    > skotana tracą pieniądze i im nie jest wesoło.Wiara czyni
    > cuda,ale muszą być chociażby jakieś mgliste możliwości
    > zysków.Jak na razie nawet tego nie widać.
    Giełda nie
    > kieruje się wiarą w trwanie.My tu mamy choć od czasu do
    > czasu zarabiać pieniądze,a nie być mięsem armatnim dla
    > różnej maści cwaniaczków.
    Pozdrawiam siem11

PS Ramzes
    > dobry żart jest trymfa wart.
    Siemie11 nie masz racji w kilku kwestiach:
    -drożdże oczywiście są w Polsce produkowane ale nie tego gatunku- to tak jak byś powiedział "po co produkować samochody BMW skoro w Europie jest już tyle fabryk samochodów np. Dacia, więc rynek jest nasycony"
    -to ze tego gatunku drożdże nie są produkowane wynika z tego, że nie jest to proces łatwy,(szczególnie, że żywi się je odpadami przemysłowymi tzw. degummingiem) więc okazało się, ze w kolbie w laboratorium uniwerku rozmnażają się należycie, a na dużą skalę już mniej chętnie.
    -od początku informowali, że projekt w związku ze stopniem innowacyjności może nie wystartować, a ryzyko wtopienia pieniędzy w projekt jest na poziomie ok.7mln (stąd rozłożenie na dwa etapy), pech Awbudu, że zgodnie ze zwyczajami w budowlance podpisali kontrakt któremu nie byli w stanie sprostać, zobaczymy czy Chemat da sobie radę
    -piszesz, że akcjonariusze tracą kasę na SKT, podczas gdy tu praktycznie każdy jest zarobiony oprócz garstki odważniaków co brali na szczycie, porównaj sobie z resztą rynku
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.20.75.*]
    Witam 6.09.2012
    No to mamy dalszy ciąg zabawy.Oni nawet nie potrafią ubierać mało świadomych inwestorów
    w to barachło.Ciekawe,że długo kisił sie kurs około 4.25zł.Brakowało chętnych na zakup akcji
    i obrót wynosił ponad 20.000akcji.Nagle po godzinie 16:00 dostali pomroczności jasnej i
    przy podciągniętym na siłę kursie 4.30-4.35 zł poszło sporo transakcji.Pewnie się zdenerwowali i
    spółdzielnia z familią zaczęli wymieniać się akcjami.Poszło tego jak na dzisiejszą sesje sporo
    Oni muszą sie przyzwyczaić,że na skotanie jest coraz mniej idiotów,którzy chcą być dawcami
    kapitału.O tym,że tak jest świadczy tylko jedna transakcja na 891 akcji na dogrywce i to przy
    obniżeniu kursu z 4.32 na 4.30 .Jutro piątek więc powinna być sprzedaż papiera by od nowego
    tygodnia mieć pieniądz na akcjeTakie są reguły,ale nie dotyczy to takiego badziewia jak nasz
    skotan.Ciekawe,kiedy znów spuszczą kurs.Ja tam mam czas.Ja poczekam i na pewno kupię
    taniej.Czy będzie to sporo taniej? pewnie nie bo oni pilnują swoich zakupionych pakietów.
    Jednak obstaje,że oni MUSZĄ obniżyć kurs bo inaczej zakiszą się we własnym sosie.
    Pozdrawiam siem11
    PS Tacy jesteście uśpieni .Dajcie głos Błędni Rycerze,
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~Max [31.11.134.*]
    Niedlługo musi być 6,50 zl , bo musimy gonić Krezusa.Tak trzymać.
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [37.31.125.*]
    prócz piepszot o wysokim potenciale zwrotu skotan nigdy nic nie produkował - taka tradycja i słuszna spawdzona koncepcja, a "państwo" niustanie tak szanowanym biznesmenom sprzyja (...chocż... -był jeden, co chciał posprzątać, to wylądował - w smoleńsku)
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.20.75.*]
    Do ZYDKA
    Cieszę się,że wróciłeś do dobrej formy.Twój wpis znamionuje dobrą klasę.
    Ostatnio martwiłem się bo chyba miałeś kryzys.To dobrze,bo moim zdaniem to minęło i znów
    pisze stary dobry ZYDEK.
    Pozdrawiam siem11
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~zydek [37.31.95.*]
    cześć siem,
    / siła wieku!, jak w banku kryzys jeszcze przede mną
    - kto nie ma hobby, traci pół z życia (kiedyś o tym już było... akt. klasyka gatunku: skt, oil, idm - pozbawczo-badawczo // organoleptycznie - nie polecam!
    bywaj
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [83.20.77.*]
    CO WAS TAK WYMIOTŁO NIESZCZĘŚCIA WY NASZE.
    Witam 11.09.2012 / wtorek/
    No to cyrku na przecudownym badziewie ciąg dalszy.Pierwsza dzisiejsza transakcja poszła o
    9:14 oczywiscie było to w sumie słynne 1000akcji z notowaniem ,a jakże w górę.Zobaczcie oni
    kompletnie nie mają wyczucia.Nie mogą podjąć ,ze normalni inwestorzy nie chcą kupować tego
    zera.Tego WIELKIEGO NIC.Ludzie zmądrzeli i nie chcą tego papiera toaletowego w tak wysokiej cenie.Oni liczą na zakup przez nowych,ale i tu jest coraz mniej niedoinformowanych.
    To jest cena absolutnie za wysoka za spółke,która nic nie produkuje i którą rządzi absolutnie
    przekręcona familia.Tylko proszę nie pieprzcie tu o słynnej p. Grażynie.Dzisiaj broniono kursu około 4.30zł.Popatrzmy,jak te frajery nie grają spekulacyjnie pod wzrosty to obrót jest nędzniuteńki / 45.966 akcji /.To jeden z gorszych wyników w tym roku.Na dogrywce śmieszniutko bo poszło " aż "199 akcji.Wesoło prawda?
    Oni poczekają.Jak zawsze nakupią tańszych akcji i będą próbowali nas ubrać w drogi papier.
    A gówno / przepraszam /.Myślmy głową,a nie częścią ciała na północ od kolan.
    Że co,że piszę to co już było na sesji.To jak jesteś takim mądralą to napisz że to dobry papier
    i ma pełne podstawy do hm- wzrostów.
    Pozdrawiam siem11
    PS Gdzie są te ciołki od wzrostów na 5.00 ,6.00 ,10.00 i więcej złotych.No pokażcie się
    przemądrzalcy,którzy tak opluwaliście siema.Co Was tak wymiotło
    Czy to ma jakiekolwiek znaczenie, czy spolka cos produkuje, czy nie ??

W "starych" czasach produkowali i to olbrzymie ilosci i stworzyli Nowa Hute i co z tego wszystkiego wyniklo, to wszyscy wiemy.

Skotan jest spolka perspektywiczna i napewno na tym etapie spekulacyjna, ale wystarczy poptarzec na wykres, zeby dojsc do sensownych wnioskow.

JKW
  • Re: Skotan - PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~erd [178.36.242.*]
    no i jak tam siem .cos skt spasc nie moze!!! popatrz jak na zlosc tobie......gdyby ktos sie sugerowal tymi twoimi wypocinami to by juz mnostwo kasy stracil!narzekasz ,piszesz co to niby nic nie robią,a kurs wbrew temu wszystkiemu albo rosnie albo stoi w miejscu.....boisz sie kupic bo naturalnie dla ciebie to za drogo.....bo nic nie produkuja wiec musi spac ,a gown....! nie musi!!! i co caly rok nici z zrobku .dla ciebie to poziomy 2.40-3zl.......
[x]
ONESANO -2,96% 0,66 2026-05-20 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.