• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Twoje konto:
  • Wyloguj się
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Jak zacząć inwestować?
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Jak zacząć inwestować? powrót do głównego postu
  • Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Obawiacz [46.174.224.*] 2012-05-07 14:42
    Cześć Wszystkim!

Chciałbym zapytać gdzie można kupić korzystnie sztabki złota o wadze od 10 g do 1 oz? Najchętniej w Warszawie. Ofertę Mennicy Polskiej znam. Może gdzieś uda się taniej niż 1850 PLN za 10 g?

Dzięki za pomoc!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 16
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~ede [83.6.233.*] 2012-05-07 15:54
    Co za głupie pytanie-kup u cyganów ,napewno będzie tanio,bo z tabakiem.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 4
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.8.97.*] 2019-03-15 18:21
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Barbara [109.95.91.*] 2022-08-31 20:03
    "U cyganów" Chyba pomyliłeś adres, takie wpisy do pudelka. Ktoś zadał normalne dla niego pytanie. Nie masz nic pomocnego do powiedzenia to proszę nie wypowiadaj się.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 5
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~CPH [77.66.1.*] 2012-05-07 16:07
    Sproboj na Allegro wylicytowac :-). poza tym po co ci zloto fizyczne. przeplacasz na starcie 20% a gdy chcesz sprzedac musisz zrobic dyskont jakis 10-20%, w przypadku odsprzedazy u zlotnika lub kogos innego. Kup w formie elektroniocznej lub papierowej na Gieldzie metali. Szybko mozna kupic szybko mozna sprzedac, ale majac troche kasy to lewrujac 10 g razy 100 mozesz nawet 1000 g kupic. Powodzenia. Co do szczolow i rad na froum jest wielu fachowcow co cie chetnie poprowadzi i wyjasni. Powodzenia
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 2
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Myk [78.154.78.*] 2012-05-08 11:51
    Każdy certyfikat, akcję lub inny papier wielcy z grubą kasą mogą dowolnie zwalić w dół lub wywindować w górę. Na tym polega ich zarabianie -strzyc małych i słabych.
    Metal to jest metal, nigdy nie stracisz wszystkiego.
    Jednym z wielu pewnych miejsc do kupna fizycznego złota jest Warszawskie Centrum Numizmatyczne na ul.Hożej w W-wie.Mają tam też sztabki.Pamiętaj ,że złoto mogą Ci ukraść i przechowywanie w domu jest ryzykowne.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 8
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~CPH [77.66.1.*] 2012-05-08 13:01
    Zgadza sie ale koles mowi o 10g :-). Zloto mozna ukrasc, lub niewierny dzieciak zabrac i sprzedc w lombardzie bo bedzie chcial pojsc na piwo z kumplami.
    Ale pamietaj cene zlota fizycznego wlasnie reguluja grubasy handlujacy papierowym. Wiec to papier decyduje w duzej mierze o cenie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Myk [46.182.100.*] 2012-05-08 20:45
    Jeśli chodzi o fizyczne złoto to jego ceną jest znacznie trudniej manipulować niż papierami.
    Ono istnieje fizycznie i jest potrzebne w takiej formie w przemyśle,jubilerom,Hindusom i Arabom(względy kulturowe),itp. Jak się chce obniżyć cenę to trzeba go fizycznie dostarczyć tym co go pragną lub potrzebują. To nie wirtualne cyferki.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~CPH [83.89.46.*] 2012-05-08 22:57
    Co ty piszesz. Wedlug mnie , Ogolnie rynek reguluje cene zlota i wlasnie cyferki i nie ma znaczenia czy papierowe czy fizyczne. Choc proporcjonalnie fizyczne jest droze bo np. transport, odlew sztabki czy wybicie monety itp podraza caly zakup.

I dla obrazu twojego blednego myslenia podam przyklad podobny handlu walutami.
    W banku kupisz franka o 5% drozej od sredniej ceny kasa z dostawa od kasjerki do raczki, ale w formie elektronicznej robiac przelew z rachunku na rachunek zaplace juz ok 0,5% wiec od sredniego kursu w danej chwili. A wedlug twojej teorii waluta w kieszeni trudniej manipulowac niz ta na rachunku w banku.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Myk [78.154.71.*] 2012-05-09 12:28
    To duże znaczenie,papierowe czy fizyczne.To długi temat a ja nie mam niestety czasu.
    Wejdź na najlepszy moim zdaniem blog ekonomiczny GoldBlog i jeśli masz czas wyszukaj odpowiednie wątki, albo na forum postaw to pytanie.Dowiesz się dużo ciekawych rzeczy,np. o działalności banksterów z Comexu.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~luk [217.153.162.*] 2014-01-30 16:03
    W papierze ok jak kupujesz i chcesz sprzedać za kilka dni. Złoto fizyczne jednak bardziej bezpieczne w długofalowym inwestowaniu. Papierek za parę lat może się nadawać do toalety niestety tylko. I różnice w cenie wcale nie są duże. Jak dobrze poszukasz to przy uncji różnica notowań a ceny fizycznego złota wynosi jakieś 4% czyli podobnie jak wszystkie marże.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~MamaSelita [213.156.124.*] 2016-04-27 08:51
    Allegro na pewno nie jest bezpiecznym miejscem! Polecam przeczytać: http://www.polskibiznes.info/jak-dobrze-sprzedac-zloto-przez-internet/
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~jasio77 [5.173.50.*] 2019-03-08 11:13
    Mi osobiście złoto się przysłużyło jeśli chodzi o lokatę. Zresztą, jak się prześledzi na przestrzeni wieków które inwestycje ludziom najczęściej wychodziły na plus, to złoto jest w czołówce. Daje największą stabilność przede wszystkim. Nawet jeśli inne aktywa zaczęłyby tracić w związku z jakimś dużym krachem na giełdzie, to złoto zawsze będzie tracić najwolniej z tego co wiem. Co do kupowania złota to wygodnym rozwiązaniem jest choćby serwis mennica24.pl. Szybka realizacja zamówień, duża dostępność i bardzo konkurencyjne ceny.  
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Zakooo [80.49.182.*] 2021-02-08 21:57
    W obrocie,, papierowego złota " Jest 10x więcej niż do tej pory wydobyto! Jak kupować ty tylko fizyczny kruszec
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~murcza [77.91.54.*] 2012-05-08 17:24
    Najtaniej kupisz http://www.mennicawroclawska.pl/pol_m_Zloto-Inwestycyjne_Zlote-Sztabki-121.html
    Oddział w Wawie na ul. Nowogrodzka 50 lok. 140
    Możesz dokupować i u nich trzymać za darmo. Masz gwarancje odkupienia po cenie jaka w danym dniu obowiązuje na Giełdxzie Londyńskiej. Stąd wyższa cena sprzedaży le i tak niżej o 100zł niż gdzie indziej.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 3
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~tom [83.22.130.*] 2012-05-11 11:04
    Poczekaj rok dwa i kupisz taniej, złoto spada.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~szuja [77.91.54.*] 2012-05-11 15:40
    @tom Uważaj żebyś sam nie spadł.Czekaj dwa lata. Ale numer.
    Hahaha !
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~tom [83.22.130.*] 2012-05-11 16:00
    Nie wiem na jakiej zasadzie podejmujesz decyzje inwestycyjne ale wystarczy spojrzeć na wykres i widać że złoto traci od ok. połowy zeszłego roku także za bardzo bym się nie podniecał , to że zyskiwało przez ostatnie 13 lat nie znaczy że będzie już tak zawsze , rzuć okiem na lata 1980-2001 złoto traciło , a kupując złoto fizycznie na wejściu jesteś w plecy kilkanaście %.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~sztaba [83.242.94.*] 2012-05-30 13:41
    Dnia 2012-05-07 o godz. 14:42 ~Obawiacz napisał(a):
    > Cześć Wszystkim!

Chciałbym zapytać gdzie można kupić
    > korzystnie sztabki złota o wadze od 10 g do 1 oz?
    > Najchętniej w Warszawie. Ofertę Mennicy Polskiej znam. Może
    > gdzieś uda się taniej niż 1850 PLN za 10 g?

Dzięki za
    > pomoc!

Możesz kupic korzystnie w Szwajcarii. Tam jest światowe centrum. Przez internet.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~David [5.57.146.*] 2012-12-06 21:44
    Na pewno nie w banku. najlepiej szukać okazji w sklepach internetowych. Na tanie perełki możesz trafić w sklepach numizmatycznych np http://www.emonety.pl i jemu podobnych. Prawda jest taka, że czasem trzeba korzystać na niewiedzy sprzedających bo wtedy ceny są niższe, za to banki, wiadomo sa zorientowane i ceny maja na prawdę wyśrubowane
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~GOLD [46.204.241.*] 2013-11-18 19:25
    10 - gramowa sztabka złota próby 999.9 kosztuje poniżej 1400 zł i teraz warto powoli wchodzić w złoto.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~mario [78.8.173.*] 2013-11-18 23:19
    powoli czyli rozłupujemy na małe cząstki po 1 gram?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: 10tolek [79.186.156.*] 2014-01-27 12:33
    Chciałbym zapytać gdzie można kupić
    > korzystnie sztabki złota o wadze od 10 g do 1 oz?
    > Najchętniej w Warszawie. Ofertę Mennicy Polskiej znam. Może
    > gdzieś uda się taniej niż 1850 PLN za 10 g?

Po co szukać dalej, skoro masz pewne źródło zakupu takiej sztabki? Mennica moim zdaniem jest bezkonkurencyjna. 1g złota w sztabce kosztuje już od 170 zł. Sprawdź na stronie aktualna cenę sztabek złota http://inwestycje.mennica.com.pl/zloto/sztabki-mennicy-polskiej/
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: 10tolek [79.186.156.*] 2014-01-27 12:33
    Po co szukać dalej, skoro masz pewne źródło zakupu takiej sztabki? Mennica moim zdaniem jest bezkonkurencyjna. 1g złota w sztabce kosztuje już od 170 zł. Sprawdź na stronie aktualna cenę sztabek złota [url]http://inwestycje.mennica.com.pl/zloto/sztabki-mennicy-polskiej[/url]
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~andy [77.254.2.*] 2014-01-30 14:53
    najlepsze ceny na BESSERGOLD.pl
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~lucas33 [195.205.166.*] 2014-08-06 15:50
    Proponuję zajrzeć na portal mennica24.pl. Tutaj wiem z własnych doświadczeń, że nie kantują. Kruszywa najwyższej próby z najlepszych mennic świata np. Niemieckich. Kupowałem już parę razy tutaj sztabki i monety, transakcje zawsze profesjonalnie i bezpiecznie przeprowadzone.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.221.121.*] 2015-09-16 09:21
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~autor1 [89.65.1.*] 2014-08-13 12:28
    Myślę, że w Mennicy Wrocławskiej.
    Ale warto też poczytać o złocie.
    Tu jest sporo: www.moneymarket.pl
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Marek [77.65.89.*] 2015-09-08 11:28
    Ja wszelkich inwestycji alternatywnych dokonuję w Mennicy Złota. Mają konkurencyjne ceny i są rzetelni. Wielu znajomym polecam ich ofertę - szczególnie w tych niepewnych czasach. Uważam, że zainteresowanie się rynkiem złota to świetny trop.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: agata855 [178.36.243.*] 2015-09-20 12:49
    Masz na mysli panstwowa Mennice tzn. link  ? Czy moze chodzi o jakas inna. Kurcze ciezko jest cos wybrac bo tych Mennic sie teraz narobilo duzo. Ta podana wyzej wydaje mi sie najbardziej pewna, a reszta to klony...
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Wojtek [212.51.207.*] 2017-12-20 15:21
    Witam, handel złotem lub srebrem jest teraz bardzo popularny. Fizycznie złoto to zawsze inwestycja. Jak ktoś z was szuka fajnej strony na start, żeby się dobrze zapoznać z tematem to polecam wejść na https://www.mennica.com.pl/produkty-inwestycyjne/sztabki-zlota-katalog wiele się można nauczyć. Polecam
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Mateusz87 [109.173.156.*] 2015-12-21 10:59
    Ja inwestuje dzięki Mennicy Złota. Chwalę sobie współpracę z nimi, nigdy się nie zawiodłem. Profesjonalna obsługa i przystępne ceny. Najlepiej skontaktuj się z nimi, wyjaśnią Ci wszystko i doradzą.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Ka [95.41.10.*] 2016-01-07 13:49
    A moze pakiet inwestycyjny i sztabka zlota co miesiac wpada na Twoje konto? Jesli jestes zainteresowany chetnie Ci pomoge.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Elżbieta67 [109.173.157.*] 2016-01-27 11:16
    Sprawdź w Mennicy Złota. Od lat kupuje tam złoto i wiem, że to uczciwy i konkurencyjny w porównaniu do innych sprzedawca. Zawsze jestem zadowolona z transakcji i mam zaufanie do nich.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~friko6 [188.146.71.*] 2016-05-20 00:47
    Cześć, ja w zeszłym roku kupiłem kilka sztabek na stronie quantumgold.pl - dobry kontakt, bezpieczny przelew z potwierdzeniem PayU i sztabka złota znalazła się u mnie po niecałych kilku dniach. Jeżeli potrzebujesz większej ilości niż uncja złota - to polecam, natomiast nie wiem jak z okresem oczekiwania na większa ilość złota.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Michal_GTO [78.10.184.*] 2017-04-06 09:46
    W renomowanej mennicy albo możesz sprawdźcie sobie firmę IDF Metale z Katowic ( link ). Mają podobne ceny, co w mennicach, a zdarzają się i lepsze. Na pewno odradzam szukania "okazji" na allegro lub z innych szemranych źródeł.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: kostek50 [193.200.46.*] 2017-09-28 10:55
    Ja nabywam złoto dewizowe przez  <a href="https://mennica-krakowska.pl/index.php?id_cms=6&controller=cms">https://mennica-krakowska.pl/index.php?id_cms=6&controller=cms</a> . Wydaje mi się że mennica to najlepszy wybór a przede wszystkim sprawdzony i bezpieczny. Na allegro raczej bym odradzał
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.108.71.*] 2017-04-09 21:51
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Wojtek [212.51.207.*] 2017-12-20 15:20
    Witam, handel złotem lub srebrem jest teraz bardzo popularny. Fizycznie złoto to zawsze inwestycja. Jak ktoś z was szuka fajnej strony na start, żeby się dobrze zapoznać z tematem to polecam wejść na https://www.mennica.com.pl/produkty-inwestycyjne/sztabki-zlota-katalog wiele się można nauczyć. Polecam
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~dabb [94.254.150.*] 2018-08-13 11:14
    Oddaję złoto do skupu regularnie w mennica24.pl, bo przede wszystkim podają jasne stawki. Nie ma ściemy żadnej. Odbierają praktycznie wszystko standaryzowane na normalnych warunkach. Jak monitorujesz rynek to można zarobić bez większych problemów. Złoto w moim portfelu inwestycyjnym stanowi ponad 50%. Warto się nauczyć, idealne rozwiązanie na gorsze czasy.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~rokiii [212.7.215.*] 2018-09-03 15:22
    Jak dla mnie złoto inwestycyjne to najlepsza opcja, bo masz zwolnienie z VAT, do tego nie płacisz podatku, jak we właściwych terminach sprzedasz. Najtaniej masz w mennica24.pl, bo tam złoto pokonuje chyba najkrótszą drogę do klienta, do tego dostawa bezpieczna i opcja przechowania lub skupu od ręki.

• Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Rega [5.172.236.*] 2019-01-24 00:18
    Najbardziej polecam firmę IDFmetale z Tychów, mają też swoją siedzibę w Katowicach. Mają najlepsze ceny na rynku, są godni zaufania. Bardzo dużo u nich kupuje i jestem bardzo zadowolona. Polecam śmiało.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~er [195.8.97.*] 2019-01-11 14:19
    Mało mnie to obchodzi.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: aganiezgoda75 [37.47.207.*] 2019-01-16 10:27
    Sprawdź ofertę link na dzień dzisiejszy najlepsze ceny i największa oferta dostępna od reki, bez czekania 1-2 miesiące aż ktoś obróci twoimi pieniędzmi.
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~miki789 [212.7.215.*] 2019-01-31 10:40
    Zadowolony jestem z warunków na stronie mennica24.pl. Złoto jest sprzedawane w uczciwych cenach, bez sztucznego pompowania stawek. Szybko wysyłają zamówienia, nie miałem nigdy problemu żeby się do nic dodzwonić, obsługa klienta absolutnie wzorcowa – a mam porównanie jak to wygląda u innych sprzedawców należących do grupy mennic polskich. 
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~Lech [46.134.164.*] 2019-08-21 15:45
    Ostatnio odwiedziłem z ciekawości nową firmę w Katowicach flyingatom.gold i wyglądają całkiem dobrze na tle bardziej doświadczonej konkurencji. Ceny ok, towar dostępny od ręki, obsługa na poziomie. Warto czasem sprawdzić coś nowego
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~32 [195.8.97.*] 2019-02-22 12:13
    Czy pan jest leszczem, że zadaje takie pytania?
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~fff [195.8.97.*] 2019-03-05 13:04
    W mannicuy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.8.97.*] 2019-03-12 10:57
  • Re: Gdzie kupić korzystnie sztabkę złota? Autor: ~scvvc [195.8.97.*] 2019-03-12 13:47
    W warzywniaku.
1 2 3
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |