jestem od kilku tygodni na perle czekam na 80gr, 1,5zl chyba przesadziles troche chociaz wszystko mozliwe wystarczy spojrzec na runicom jak odbil od dna w krotkim czasie !
Tu może być dużo wyżej... tym bardziej, że akcji jest bardzo mało!!!
DO tego Fachowcy, których mają 80% idzie jak burza w górę!!!
Kto to widzi... będzie kupował Proxyad od razu... bo może zmarnować okazję do zarobku.
Możliwe i 5... 10 pln!!!
a ja wlasnie dzis sprzedalem caly pakiet proxyad z prawie 50% zyskiem i zaladowalem sie w fachowcy ale jeszcze nie za wszystko jeszcze chwile czekam i kupie za calosc fachowcy bo mysle ze jednak wiecej wzrosna od proxyad poza tym boje sie tej emisji po 10gr na proxyad w kazdej chwili moze spadac, a fachowcy i tak beda rosly ze wzgledu na niskie c/z co beda miec po przejeciu nowej spolki
ps. jak fachowcy beda dalej rosli to i proxyad tez powinien wiec sie nie pozbywajcie papiera, ale ja tam wole dmuchac na zimno wybralem fachowcy, proxyad juz nie mam a mialem prawie 150kilo akcji sprzedalem wiekszosc po 30gr dzis powodzenia i dzieki za zysk! :)
puscilem choc wiem ze proxyad tez bedzie rosl lecz moze fachowcy bardziej rosnac bo wieksze obroty tez, sprzedalem proxyad glownie dlatego ze boje sie nowej emisji po 10gr bedzie 3x tyle akcji nawet jak jeszcze wzrosnie to zas i tak spadnie w okolice 10gr wiec po co ryzykowac? a tak majac fachowcy jestem spokojny o dalsze wzrosty bo tu zadnej emisji po 10gr nie bedzie a po przejeciu spolki c/z jest na tyle niski ze tu fundamentalnie wzrost kilkaset % jeszcze bedzie - on jest tylko kwestia czasu.. ;) na proxyad zarobilem swoje i wystarczy teraz zarobie na fachowcy :) zycze powodzenia w dalszych inwestycjach, ps. podpowiem nastepna spolka co wystrzeli moze byc novainv i ja wlasnie kupie ale dopiero jak sprzedam fachowcow miedzy 2 a 3 zl :)
A ja na waszym miejscu zwróciłbym uwagę na MARSOFT.
Możliwe przejęcie spółki, a wartość księgowa dużo dużo poniżej 1. No i cena okazyjna. A poza tym spółka ogłasza z każdym kwartałem coraz to lepsze, i co najważniejsze dodatnie wyniki.
jacek1978 was pięknie o to prosi. W przeciwnym razie zrobicie go dziadem jeszcze większym niż jest. Utopił kasę na Foneco i paru innych syfach. Nie róbcie mu tego!!!
co ty się go pytasz, on kupuje już na górkach. A ze Skyeurope to już był majstersztyk. Kupił przed samym upadkiem spółki. Sugeruj się nim to daleko zajedziesz :)