dzisiaj też szły duże zlecenia sprzedaży, więc chyba jeszcze się nie wysypał sprzedający. Patrząc na ilość zleceń po stronie K i S obstawiam jutro czerwień.
Mogłoby bo juz 20% spadło i z takimi super perspektywami zysku za I Q dziwi mnie ze ktoś wogóle spuścił kurs z 1.35 na 1.07zł.. Szkoda mozna był tu zrobić drugi Optimus...
na optimusie tez takich numerów nie brakowało jak dobrze pamiętam to z ponad 3 padło na ponad 2 a i pózniej nie brakowało. Ale takich firm z takimu num,erami jest duze np , ostatnai synthos, padło do 3,5 mieszko padło do 3,50 police padło do 9 , petrol i wiele inny a gdzie sa teraz Zobaczymy czs pokaże co z pepeesem będzie. jezeli podstawowa działalność b,ędzie przynosic dobre zyski to reszta w dłuższym terminie nie ma znaczenia i penie sytuacja techniczna tez sie poprawi.
No cóż to nam pozostaje tylko czekać- choć przyznam że jak juz tak mocno spadło to i poniżej zeta moze spaść bardzo szybko...
No ale moze pesymizm jest już tak duży że jednak czas na mocny odjazd ;)
PRZECIEŻ NAGŁY WZROST NIE JEST NIKOMU POTRZEBNY trzeba tak kierować aby zmobilizować wątpiących i tych co już troszke zarobili. Zawsze łatwiej podejmowac decyzje o sprzedaży niz powrotną do zakupów wyżej niż sie sprzedało dlatego wielu czeka, ale z tym czekaniem to już chyba niejeden przerabiał i sam wie jak na tym wyszedł
nie interesują mnie żadne korekty cel jest wyznaczony i tam chce dojechać razem z wami
Serio Emil? Widze, ze żałujes, ze sprzedales/ nie kupiles, po niskich cenach jakie byly przez ostatnie dni. Jak narazie powoli wzrasta i zatrzymalo sie na 1.21 ;-) Pozdrawiam wytrwalych.
myślałem że jeszcze się trochę skorekcimy przed wystrzałem. Jak pisałem że nie sprzedam choćby miało spaść poniżej 1 zł to część osób mówiła o braku logiki i nieprofesjonalizmie a teraz mogą odkupić po 1,28 jak zdążą.
Nadal uważam to co pisałem wcześniej: będziemy tam gdzie będzie chciał grubas byśmy byli.
Witam w "majowy weekend".
Chyba czas juz zaczac powoli ruszac do gory. Akcji jak na lekarstwo dzis w arkuszach zlecen, wystarczy mala iskra i 1,30 ---->
Zabawa wymaga cierpliwości :)
i trochę psychologii :)
WZA jest 10 maja, jeśli ma się wydarzyć coś pozytywnego, odjazd będzie przed tą datą a
jeśli na WZA będzie " mordobicie" zjazd będzie po dziesiątym
I nigdy nie ma pewności Kto ma Asy w rękawie :)
Nawet Wojtek Faszczewski nie wie co się stanie :)
Ci od Midston tak samo nie wiedzą kto wygra :)
Pokerowe miny maja wszyscy, bo to szulernia przecież :)
Kto powie sprawdzam? Nie wiadomo :)
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na walne ?
Rano jak tak wystrzeliło to coś czułem że będzie stopniowo spadało - o czym napisałem.
Od 20 lutego do końca marca też było kiszenie w okolicy 70 gr.
Kiszenie oznacza czekanie na większy skup lub sprzedaż bez sporych ruchów kursem.
Zauważcie że dzisiaj rano wystarczyło zaledwie 100.000 żeby zmienić wartość kursu o 8%
38 tys/zl i mamy 1,21, akcji jak na lekarstwo , oby nikt nie sypnal bo w druga strone podobnie :) Mysle ze dzis lub jutro powinno byc ostre wybicie - nawet spekulacujne. Czasu co raz mniej!