Tak jak wcześniej pisałem zbliżyliśmy się do 8.pln. i czas na wybicie z tego "palenia głupa" To wszystko to istny cyrk i gołym okiem widzę te głupawe zagrywki ! wczoraj dobrałem bo tanio było i pomigałem z Kretynkiem żeby go troche zbić z tropu.Dzisiejsze otwarcie na GPW i w Wiedniu identyczne !!!!!!!!!!!!!!!!! W-wa. godz: 9,16. 3000.szt. W-ń 3000.szt. kurs w/g euro identyczny. 1229 / 1229 / 1241/ Wiedeń 771+129+331= 1241.szt. to zaplanowane działania i wszystko tu jest mozliwe. Nie dajcie się manipulować i robić w .......... Pozdrawiam.
Jak można być nie robionym w ...... jeśli kupiło się średnio po prawie 10zł a ktoś chce zgarnąć to teraz po 8,2zł, co najdziwniejsze spółka poprawia wyniki, choć nie wiem czy te wszystkie zagrania to nie są zabiegi księgowe ale nie dla ukrycia strat a wręcz przeciwnie - dla ukrycia prawdziwego zysku, który zostanie ujawniony dopiero gdy ktoś się obkupi. Na tej spółce nie będzie spektakularnych wzrostów ale warto poczekać do czasu EURO 2012
Tylko ciekawe co za talenty sprzedają ze stratą, bądz z zyskiem kilku groszy na akcji bo wątpię żeby teraz sprzedawał ktoś kto kupił te akcje do połowy 2009r
I jeszcze jedno- o mnie się nie martw bo mam się znakomicie FINANSOWO !!! widać ile znaczysz po wypowiedziach.Cicho siedziałeś bo na wsi pradu nie bylo a teraz szalejesz-hahaha.Bez poważania burku.
tu ---w rozważaniach , jakim jesteś dennym palantem i śmierdzącym dwuliciowcem ---wcale nie biorę stanu twoich finansów . !! ani inwestycji giełdowych ..........rusz łbem zadufany w sobie palancie . ... określam cię jako czlowieka .. jesteś na poziomie mułu......a to gorzej niż dno !!!!
Może te nasze straty zaczną powoli znikać ? Ja dalej trzymam tak jak pisałem wcześniej.Myślę że z czasem spadniemy "na 4-łapy" Zdania nie zmieniam -b.dobra. inwestycja w dł.ter.
Nie wiem z czego wynika ta wojenka słowna w tym wątku ale chyba niechęć można wyrazić w inny sposób :) Może Jack jest naciagaczem a może to on ma właśnie rację ???Każde forum na tym polega ,że każdy może pisać co chce i każdy ma rozum po to żeby czytać między wierszami a czasami podpuścić innych forumowiczów.
Ja tam się cieszę z bitwy o 2 euro bo jak na razie to się broni :) ,a u nas też ktoś wykorzystał
równanie kursu i jeszcze jedną akcyjką na koniec dobił na 8,37 hihi.Nic to nie znaczy ale zawsze fajnie wygląda :)
To "Stary Wyjadacz" i niezły strateg jeżeli chodzi o krótką sprzedaż np. na Warimpexie z tego co wiem od innych ludzi to na w-20 jest jeszcze lepszy ! Pisanie o nim że podpuszcza czy tam obelżywe słowa jest trochę nie na miejscu.Czytałem tu jakiegoś-ąś marną-go "jw" "portek" i jak tam jeszcze się podpisuje,ściemnia za każdym razem ale IP. zdradza jego głupotę i brak wiedzy.Zazdrość jest najgorsza a te wypowiedzi niczemu dobremu nie służą. Do mojego M ............... nie daj się byle komu prowokować.Pozdrowionka i czekam na wiadomość czy to już czas,tak jak pisałeś kilka dni wstecz.
Pzt. nieżle zarobiłem i stoję już na kupnie W-20. i kilka malych sp. Warimpka nie biorę już bo mam w ch....albo i jeszcze więcej!!! no chyba że spadnie poniżej 8.pln. to biore dla zasady.Krótka sprzedaż na 2-3% ciagle trwa-po staremu.Pozdro.
Nie sprzedałem ani 1-sztuki !!! trzymam bo b.d.papier.Warimpex skupuję na maxa poniżej 8.pln. a ostatnio znowu zarobiłem ponad 10% na JWC. AŻ SAM SIĘ ZDZIWIŁEM że tak idzie do przodu brałem poniżej 11.pln. sprzedałem po 12,XX znowu brałem po 11.35 - 11.37, 11,40. i dzisiaj opyliłem po 12,40 -12,60. no K.....nie spodziewalem się tak szybko zarobić. Na W-20 też parę groszy wpadlo,ale to grosze .Pozdrawiam
Też ani jednej sztuki nie sprzedałem,trochę popełnilśmy błąd kupując wyżej PGE ,ale wszystkiego się nie przewidzi,trochę było nerwowo ,ale to już za nami,kto nie wytrzymał sprzedał w dołku,sam nie wierzyłem w to ,że spadnie poniżej ceny emisyjnej.A najbardziej to mnie wku... naganiacze na spadki z forum PGE,co za dziadostwo tam siedzi.Pozdrawiam
Tak jak pisałem sp.b.dobra i trzymam ani 1-szt. nie sprzedałem ze stratą! Jak odbije i będę na ++++ to pospekuluję sobie trochę.Ktoś dzisiaj birerze ale to jeszcze nie to.Wzrosty dopiero przed nami.Pozdrawiam.
Dzięki jack ,dzięki Tobie wytrzymałem tę nerwówkę,jak będziesz miał jakiś pomysł na ewentualną sprzedaż/kupno daj znać .Pozdrawiam Ps.Jack czy te wzrosty na dzień dzisiejszy mogą być spowodowane wejściem do W-20?
Ale kto miał kupic to już ma.Prawie wszystkie fundusze emerytalne i inwestycyjne mają.Czytałem w Forbsie i to jest pewne.Pozdro-bedzie lepiej a i zyski będziemy mieli z czasem.
a tak po za tym to czytam Wasze wpisy i też zastanawiam się nad wejściem w PGE
bo te dwa tygodnie mogą być decydujące i chyba warto tam być przed kolejnym poniedziałkiem :).
Tylko czy wejście dużych pieniędzy nie zacznie się od dołowania kursu ???
Pojawienie się słabej rekomendacji tuż przed wejściem do W80 ze strony instytucji,
która dotychczas nic nie pisała o PGE świadczy o tym ,że będą takie próby.
Na wszelki wypadek trochę WXF przerzucę na PGE :).
Będę do tyłu na PGE i WXF i trochę dla odmiany trochę popluję na PGE bo jeszcze moderator WXF się zamknie w sobie hihi
1-raport z 12.03.2010. w/g nich walory PGE są notowane z PREMIĄ! w porównaniu ze swoimi konkurentami. Więc Sz.P. niech sie dobrze zastanowi nad swoimi pochopnymi działaniami ? Ja w to wlazłem i musiałem się nieżle namęczyć żeby wyjść na zero-ba jeszcze mam w plecy-leciutko-na prowizjach.Pozdrawiam. Było brać po 20,xx ale sp.b.dobra moim zdaniem.
z 26 na 27 ale to najwiekszy złodziej na świecie i chce uczestniczyc w dalszej prywatyzacji ! Z 2-str. każdy się z nim liczy więc może ktoś się zaintersuje ???? bo do tej pory to nędza całkowita- PALENIE-GŁUPA samosprzedawanie i zaniżanie kursu !!!!!!!!!! pozdro!
Ćholernie za długo to trwa w przypadku PGE to odleszczanie,powinniśmy już być w notowaniach 27 zeta za papier według poprównania PKO BP,czy KGHM ,a tu nic .Zdrowych wesołych Świąt zyczę.
Jack może coś z innego tematu .Jak Tobie idzie na maluchach ,Widziałeś postępy na Impex Metal i na IDM,kuzyn to nabył ,ale teraz przenosić się to chyba spore ryzyko ,same górki się porobiły.Pozdrawiam
IDMSA to śmieć i za dużo tam kombinacji i niejasnych sytuacji Imp.Met. nie mam i nigdy nie miałem.Moim konikiem jest JWC,WARIMPEX- tu mam sporo kasy i jestem bardzo zadowolony.Pdst. dzialalność to PKOBP,KGHM, no i to nieszczęśliwe PGE ? Od kilku lat brałem prawie wszystko z pierwotnego więc sp. miałem w ch.... i dobrze na tym zarobiłem Ja i Banki bo kredyty brałem na wszystko w mln. HTL-STREFA,BANKIER,RADPOL,GADU-GADU,ŻURAWIE W.IDMSA. i wszystkie inne badziewia na kr.sprzedaż !!! była "Kanada" i obłowiłem się na maxa.Teraz bardziej W-20. Pozdrawiam.
BRE podn.rekom. do 27,90.pln. z 25,80. poz. KUPUJ! zdania NIE! zmieniam i nadal twierdze że sp. jest b.dobra z perspektywą rozwoju itd. z dyskontem do konkurencji EV / EBITDA. aNI 1-akcji nie sprzedałem a wprost przeciwnie dobieram.Pozdrawiam i cierpliwości -bedzie lepiej.
OK Jack,też czekam.Ale się dziś wkurw... mieliśmy spotkanie z prezesem naszego NZOZ ,ten skur... wyobraż obniżył nam pensje za wykonywaną pracę bo Fundusz zdrowia wprowadza oszczędności w służbie zdrowia,pierd... to już wszystko, Tuska tego chu... i jego popleczników ,trza wypier... z tego kraju ,schodzimy na psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozadrawiam
A co tam się K .... będe czaił "ryzyk-fizyk" Badziewiaka nr 1 ( czyt: WXF ) juz tyle skupiłem że lepiej nie pisac to trochę w PGE się zapakowalem I TERAZ CZEKAM NA ROZW.WYPADKÓW. Pozdrawiam- to że "Ryży-ŁEB tio ch i SKR " to juz każdy wie !!!! nie wiedzialem że w sł.zdrowia pracujesz ?