w takim temie zakłądając że wszyscy sprzedali , którzy mogli sprzedać razem z Mitrowskim, do jutra będzie przekazanie papieru w 100% i od pojutrza piąta fala wzrostowa.
Apeluje o wytrwałość i nie sprzedawanie na stracie Ci co kupili wyżej:)
Nie zapminajcie o lock up na poziomie 1,30, oraz o akcjach uprzywilejowanych, razem one stanowią prawie 88%, odliczając już ten 1,6 m które mógłby zbyć Mitrowski, ale po co? zawsze robiłby sobie kuku, przecież mu zależy kurs utrzymac przynajmniej przez okres trzech miesiecy na poziomie 44 gr aby spełniać wymóg przeniesienia, więc ta cena raczej jest gwarantowaną, dlatego poziom 36 raczej jest do zakupów.
pozdr
Igroup: jeden z najtańszych papieró na GPW po restrukturyzacji, w średnim terminie da zarobić sowicie.
jednak na raze chodzi w wąskim kanale, ale jak są spadki nie chce już spadać:)
mam go w portfelu
Dnia 2010-01-25 o godz. 10:59 ~fiku napisał(a):
> włącz sobie notowania ciągłe a nie z opóźnieniem. Zobacz
> sobie po lewej (KpIl), i po prawej (SpIl) - wnioski
> wyciągnij sam
Cały czas jestem przed notowaniami ciągłymi bez opóźnień..I widzę , że coś się święci .
dziwi mnie to ze piszecie ze po jutrze czy od wtorku bedzie piąta fala wzrostowa nikt nie moze przewidziec co sie wydarzy jutro a nawet za godzine to po co takie bzdury wypisywac co z vizionem panie bankier kurs nie poszedł po panskiej wizji
na razie to jest kopanie sie z koniem dopóki grubas czy grubasy nie kupią odpowiedniej ilości papiera doputy kurs będzie bujał i jeszcze usa czy zakrwawią po raz kolejny bo to napędza + lub -
ja jestem wyluzowany tylko nie lubie jak któs pisze ze nadchodzi piata fala wzrostowa jutro czy po jutrze bo nie przewidział w piatek jak stany sie zamkna to co on moze wiedziec co po jutrze bedzie z kursem
11.01 ponad 1 mln akcji
12.01 ponad 1 mln akcji
13.01 ponad 1 mln akcji
14+15.01 ponad 1,1 mln akcji
18.01 ponad 2 mln akcji
19.01 prawie 4 mln akcji (!!!)
20.01 prawie 2 mln akcji
21.01 prawie 1,6 mln
22.01 ponad 1,3 mln
no i dzisiaj ( 25.01) : ponad 3,2 mln akcji
A ile wynosi FF Grupy PSW = 5,3 mln akcji (!!!)
W ciągu 2 tyg. właściciela zmieniło ponad 18 mln akcji ... a cały FF = 5,3 mln akcji
czyli jakieś 400% FF !
( a nie jak w przypadku Cerbudu zaledwie ... %)
Carabud miał już swoje 5 minut.
Wzrost z 10 gr na 50 gr - wystarczy ( THE END )
Teraz szlagierem na NC jest ( i będzie ) Grupa PSW .
Jak podrożeje - podobnie jak Cerabud - 5 krotnie ... to ... :)))
P.S.
Polecam zapoznanie się z tabelą zleceń sprzedaży akcji Grupy PSW ( od 5,- do 10,- zł prawie 2 mln akcji ( od dawna - nie są i nie będą one handlowane ))
:)
Proszę bardzo, handlujcie sobie ale :
1. Nie chwalcie się ( obrotem ) bo nie ma czym .
[ patrz na przykład Grupa PSW ]
2. Powinniście wyciągnąć wnioski, że jak coś wzrosło i to PIĘCIOKROTNIE, to...
(...)
Czas na kupowanie Cerabudu był, gdy kosztował on 10 gr.
Grupa PSW był po 37 gr niedawno, więc wzrosty zanotował ponad 3 krotne, a jak dochodził do 2 zł to główni zaczęli sypać.
na Cerabudzie mamy lock up+akcje uprzywilejowane na 87%
jest spokojniej
pomijam fakt iż takiego balona ostatnio to tylko midasa widziałem aby C/WK było 24, jak w chwili obecnej ma PSW Grupa, taaaaki balon jak pęka to boli
odradzam ten papier
Tu się mylisz bankier,nie wiem czy widziałes dzisiejsze info na gph.Ta spółka już dzis dała mi zarobić 23%,a w moim, przekonaniu zajdzie znacznie dalej
ma milion to sprzedał 100 kilo aby na waciki mieć:)
to było tydzień temu, czyli przed podniesieniem lock up, pewnie gryzł sobie w język, że tak tanio:)
Dnia 2010-01-25 o godz. 21:23 bankier1972 napisał(a):
> ma milion to sprzedał 100 kilo aby na waciki mieć:)
to było
> tydzień temu, czyli przed podniesieniem lock up, pewnie
> gryzł sobie w język, że tak tanio:)
ależ oczywiście facet był napewno niedoinformowany o lock up przeciez to zwykły robol i wszystko dzieje sie za jego plecami buhaha sprzedał bo wie że kupi taniej
CERABUD S.A.
Temat
Raport do transakcji ze stycznia 2010 roku.
Podstawa prawna
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Treść raportu:
Zarząd Cerabud S.A. informuje , że dnia 22 stycznia wpłynęła do siedziby Spółki informacja od osoby mającej dostęp do informacji poufnych o dokonanych przez nią transakcjach na akcjach Emitenta. Treść informacji w załączniku.
Załączniki
Plik Opis
raport3 ESPI.doc raport3 ESPI.doc
Informacje przekazywane do Zarządu CERABUD S.A. / KNF
na podstawie art. 160 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi
Lp. Zakres informacji
1. Imię i nazwisko
Osoby zobowiązanej Jakub Gawron
2. Wskazanie przyczyn przekazania informacji z określeniem więzi prawnej łączącej osobę zobowiązaną z Emitentem Członek Rady Nadzorczej
3. Imię i nazwisko/ firma podmiotu dokonującego transakcji nabycia/zbycia Jakub Gawron
4. Wskazanie instrumentu finansowego oraz Emitenta których dotyczy informacja Akcje CERABUD S.A.
5. Data i miejsce sporządzenia informacji 18 stycznia 2010
6. Opis transakcji Data transakcji Kupno/sprzedaż wolumen Cena
18 styczeń 2010 kupno 32500 0,32
7. Miejsce transakcji Alternatywny rynek obrotu na rynku NewConnect organizowany przez GPW w Warszawie
8. Tryb zawarcia transakcji Sesja zwykła
9. Inne uwagi brak
10. Podpis osoby zobowiązanej
11. Wyrażam zgodę na publikację danych osobowych tak
Informacje przekazywane do Zarządu CERABUD S.A. / KNF
na podstawie art. 160 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi