Wskaźniki siły rynkuRSI, czyli wskaźnik względnej siły również mierzony jest w skali od 0 do 100. Najpopularniejszymi okresami, dla których liczony jest ten wskaźnik są okresy 9, 14 oraz 21 dni. RSI mierzy siłę ruchów wzrostowych w relacji do ruchów spadkowych. Sygnałem jest wejście lub opuszczenie przez wartość wskaźnika poziomu wyprzedania lub wykupienia rynku. Przyjmuje się, że wartość poniżej 25 oznacza poziom wyprzedania rynku, a wartość RSI powyżej 75 oznacza poziom wykupienia rynku.
Tak zrobilem, identyczna jak black. Zastanawiam sie skad wy sie, niemoty, bierzecie? Nawet elementarnego sarkazmu nie ogarniacie, a wierzycie gosciowi, ktory jest chory...bajosiewbongo. dasz rade.
Bo mam czas, bo lubie taki zascianek, jak ty, dojezdzac, tak jak wy lubicie tu smedzic. Aha, nie jestem pato wssiokiem, zeby pic drynki z palemkO. Moj poziom jest inny :))) dwa razy to malo, zebys zrozumial. Stac mnie na to, zeby powtorzyc to 1000 razy.
Zacytuj. "black944 odpowiada ~black9442026-06-11 10:44IP 93.159.40.*
Dnia 2026-06-10 o godz. 12:27 ~black944 napisał(a):> pora brać . . .------------------------------ I znowu będzie szybki zysk, a nie strzał w pysk . . ." Cos o czytaniu ze zrozumieniem?
Napiszę teraz coś przed faktem, żeby potem nie było że napisałem post factum: Idę do toalety i nie biorę laptopa ze sobą. Płaczek, odnotuj datę i godzinę :)))
ps.
Fan, nie marnuj swojego czasu na tego oszołoma
XD fajnie, ze masz kompleks mojej osoby. To cieszy. Nie chcesz mi policzyc strat lub zyskow jak kiedys, sloiiku warszawski z grojca:))))) odpaliles sie w koncu, z mc cie nie bylo. Odstawiles leki, XD?
Tak. Moje alter wynalazca ego na leki za pozno. Sam sobie 2 fana wychodowales. Bedzie nas 2 blaczku. Musisz sie przyzwyczaic. Tymczasem tauron goni nas z kursem. Tu i tu mam 8 mln zainwestowane, srednia 16,60. Codziennie zarabiam po 9%. Dasz rade byc lepszy?
Blackus, wczoraj ci SL 10.44 zdjelo do 17 nic nie kupiles, a dzisiaj pewnie po pachy zaladowany jestes. Tym, co z toalety wczoraj wyniosles. Twoj fan popsul ci plan, co? Na twoim miejscu zmienilbym forum.