S&P kasowy gra 4kę ale jakiego stopnia ? 6525 klucz jak nadbije to 4ka wyższego rzędu jak skończą jako abc na 2517 to niższego rzędu ... w pierwszym przypadku 5ka po niej abc w doł i kolejna 5ka w górę ... w drugim przypadku nie wybijamy dzisiejszego max i ostatnia 5ka w dół na nowy low ... jutro napływy to zapewne 1wszy wariant podstawowy drugi alternatywa ...
Jest jeszcze jeden wariant rozegrania 4ki wyższego rzędu 3,3,5 najbrzydszy po 3ce na 6517 nie wybijamy i schodzimy też 3ką i bez nowego low po czym 5ka nad 6525 ...
Będą pompować do czasu złych informacji z otoczenia Jak już zakończą się zamieszki itp zacznie się nagonka mediów na kupno jak to jest dobrze a grubasy będą wywalać towar
Silni jesteśmy jak tur. Ale tak wyrysowana świeczka a'la doji, czy "porzucone dziecko" mi się nie podoba. Wykresy nie grają, ale aż się prosi zamknąć taką lukę. Pewnie jutro rynek będzie walczył, ale wkraczamy w rejon oporu i to solidnego, więc moim zdaniem dalszy ruch do góry jest mocno wątpliwy.
Jutro niezależnie co w nocy powie Tramp "cahsowanie" zysków przed wolnym na GPW. A po Świętach otrzeźwienie i powolne opadanie w dół. No chyba że Iran się odpali i mamy zjazd na 3100 szybciej niż się spodziewamy.
3331 to nieduży wymiar kary. Ale cały dzień przed nami i spadki tak jak wzrosty będą się nakręcać. Kto by zostawał z papierem na Święta przy takim rynku i kończącym się ultimatum? 3 260 - 3 270 na dziś a we wtorek ile zjedziemy tego nie wie nikt. Już chyba nikt nie ma wątpliwości co do wzrostów....
Nie macie nic ciekawszego w życiu do robienia niż granie pod to co mówi wariat który steruje giełdami i na tym zarabia ? Ja kilka dni odpoczynku i dobrze mi z tym. Święty tydzień czas na przemyślenia i zadumę a nawet jak ktoś ateista niech się zastanowi nad własnym życiem i czy go nie traci grając bez opamiętania na FW. Kartkowcy niech sobie popatrzą ile kartek już zapisali i po co im to.
Spokojnych świąt życzę i obyśmy nie mieli kolejnej nowej wojny.
Nieważne zawirowania na bliskim Wschodzie nieważne ze ropa powyżej 100/ za baryłkę Nieważne że trampolina chce wyjść z NATO Ważne że sztucznie dmuchają banana To jakieś żarty z tą giełda Buhhhaaa Buhhhaaa Buhhhaaa
A we wtorek taki ravcio napisze "trzeba bylo zostac na pozycji" - Wesolych Śwìąt. A tak BTW swieta są w niedzielę to dzis dzien jak kazdy inny do grania lub nie grania - hihihi