Jakie wyniki na dniach?
Nie ma nigdzie informacji jakoby przyspieszono publikacje wyników za 2025r
Wzorem lat poprzednich nie należy spodziewać się ich wcześniej jak wiosną..
Ps. Chyba że jest coś co mnie umknęło ..?
Raport roczny za 2025 r.: Spółka zazwyczaj publikuje raporty roczne pod koniec kwietnia (w 2025 r. był to 29 kwietnia).
Harmonogram na rok 2026: Lubawa S.A. powinna opublikować oficjalny komunikat z terminami raportów okresowych na 2026 rok w połowie stycznia 2026 r..
Jestem zdziwiony ze przy takim potencjale kurs jest tak nisko. Sądzę że w istotnym znaczeniu ma komunikacja do z rynkiem .Obserwuje Trakcję byle jaka informacja winduje kurs .Pozdrawiam
To czy będą rekordowe to sie okaże. A z faktów to w ostatnich latach spółka najpierw publikowała harmonogram publikacji raportów a później dopiero szacunkowe. Ok 10 dni później. A jeszcze nie publikowali harmonogramu więc moim moim zdaniem nie na dniach a bardziej za 2 tygodnie
Admin każdy mój wpis jest kasowany a nie zawiera żadnych złych zwrotów. Ciekawy gada bez sensu i go nie kasuje. Nie rozumiem ale napisze do Szefa bankiera iż jest tu sterowane wszytko.
Dokładnie, wasze teorie że ktoś znad jest lub zna admina to jakieś komiczne fantazje… musicie być ostro zdesperowani albo mało inteligentni ze wam to do głowy przychodzi
Ciekawy, a propos kulawych manipulacji to sam wyłeś, że 20-22 będzie w Davs porozumienie ws. pokoju na Ukrainie. I jest? TROLLU najemny! HA HA HA HA HA
Zgłaszajcie, zgłaszajcie xD Na razie wasze bzdury i obraźliwe teksty znikają xD Ale Dd i jemu podobne trolle tego nie przyjmują do wiadomości xD I kwiczą xD
xd - PRAWDA W OCZY KOLE SŁYCHAĆ WYCIE ZNAKOMICIE - A CO DO ŚWIĘTEGO STARCZY POSZUKAĆ WYWIADU SPRZED PONAD DEKADY JAK PRĘŻYŁ BICEPSY ODNOŚNIE OCHRONY SPÓŁKI PRZED SPEKULACJĄ : (
Na usługach Staszka jestem tylko 6-14. Potem loguję się do fundu żeby mój szef mógł to zbierać, bo ja sam nie mam akcji i wiszę od 11zł xD
MK to też spec xD
~MK odpowiada ~MK2025-10-09 22:14IP 79.189.18.*
To ja Ci powiem. Wg analizy teraz spodziewam się wzrostów 200% od ceny 8.50 tam były duże wymiany jak szlo w pierwszej fali liczę od 4 do 12.30 ta korekta do 8.50 teraz na 24- 26 potem korekta do 18 i ostatnia z 18 do 54. Wiem że to wydaje się niemożliwe ale ja mam czas. To jest szansa żebyś raz w życiu zarobił.
MK może mieć absolutną rację co do zasięgu kolejnego swingu. Korekta do 8,5 się odbyła wraz z dodatkowym wash and go. Zobaczymy co się narysuje. Geopolityka i popyt na maskowanie Mirandy sprzyjają.
Nie miał. Przeczytaj jeszcze raz co i kiedy napisał. Sprawdź jaki był wtedy kurs. Od czego się odbił i co było później. Dasz radę zanim zaczniesz odpisywać bzdury?