• ale szwindel Autor: ~szok [205.147.17.*]
    akcje dla swoich po 50 groszy i z automatu 300% zysku
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.166.*]
    Już F ? jak dobrze się rozpędzą to liter w alfabecie zabraknie.
  • Re: ale szwindel Autor: ~jamus [31.60.93.*]
    Sprawa tajemniczej sprzedaży akcji przez Lumę wyjaśniła się. Czy nie powinien tym zająć się prokurator z art. KH o wykorzystaniu informacji niejawnych przez insidera?
  • Re: ale szwindel Autor: ~pawsta [91.150.192.*]
    Wyglada to bardzo kiepsko z 80gr podniesiony kurs na 1.8zl po to aby sypac i zarobic na emisje dla siebie i objac ja po 0.50gr? Rewlacja,ladnie nas zrobi..w bambuko.. Przynajmniej wiemy do jakiej ceny kurs zmierza niestety taka rzeczywistosc giełdy.. Bardzo slabe zachowanie spolki po tej cenie objecia pp na okaziciela. Sprawa jak najbardzziej do zbadania. Na szczescie malo posiadam a i tak sprzedam resztki na stracie,tylko ciac straty.Z ciekawosci bd zerkal co siw dzieje z kursem ale j adziekuje.Powodzwnia
  • Re: ale szwindel Autor: ~Gordo [94.154.23.*]
    Tu masz rację szwindel jak cholera spółka ledwo zipie i jescze nowe akcje masakra
  • Re: ale szwindel Autor: ~Morświn [5.173.162.*]
    Dajcie sobie spokój nie tylko z tą spółkę, ale i całą giełdą. O tym, że będą emisje bo inaczej bank nie podpisałby przedłużenia spłaty linii kredytowej jest w raporcie półrocznym na stronie 78 wraz z datami krańcowymi dla emisji. A same emisje zostały klepnięte z pół roku temu na NZWA. No jak wy niczego nie czytacie, tylko inwestujecie na chybił trafił to nie bredźcie o "szwindlach"
    Pisałam już że trzeba zamykać pozycje realizować stratę
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [81.210.115.*]
    Stratę zrealizowałas, jak zaczęło potem rosnąć giełdowa specjalistko haha
    Gdzie kiedy to zaczęło rosnąć ?
    Na 2 złote było a ty już sie puściłas wcześniej haha
    To dla Ciebie był wzrost ? Czy podbitka pod wywalanie.
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [37.47.148.*]
    Nie zmieniaj tematu , bo najistotniejsza jest twoja strata i teraz tylko żale jak tu słabo jest, bo oddałaś za pół darmo haha
  • Re: ale szwindel Autor: ~Sceptyk [89.8.7.*]
    Ale mowisz o sytuacji gdy fontanna nazywala sie LESZCZ i byla facetem, teraz sie zresetowal i ma dopiero jedna strate, nie ma co sie czepiac
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [160.62.5.*]
    Realizacja straty to integralna część mądrego inwestowania. Kiedy wysicie na haku miesiącami ja obracam odzyskanym kapitałem gdzie indziej odrabiając stratę z nawiązką.
    Nie rób z siebie dalszego pośmiewiska bankrucie...
    Chciałbyś być takim bankrutem jakim ja jestem :) okazji trzeba na rynku poszukiwać a nie zaklinać że kurs odbije i zarobię. Naucz się realizować stratę wtedy gdy Ty ją kontrolujesz a nie w momencie gdy próg bólu.
    Ja nie mam żadnej straty ja tu zarabiam, tylko zarabiać trzeba umieć ,a nie robić z siebie wielkiego speca giełdowego i lamentować ,że się źle sprzedało... totalna porażka robić taką błazenadę haha
    Na pewno same zielone pozycje :). Ja przynajmniej umiem przyznać że się pomyliłam i wychodzę ze akceptowalną stratą. Bo na tym polega szacowania ryzyka. Ważne że na koniec roku zaliczam zysk z roku na rok.
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.178.*]
    No to Luma ma +/- 12 mio akcji. Ciekawe co tera zrobią może podbitka na 2/3 zł i sypanie …
    Andrzejki już niedługo nalej sobie wosku przez klucz i zacznij wróżyć co to będzie haha , no cóż boli boli cię ta strata... Ale ileż można tu tak lamentować wstyd ...
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.164.*]
    Strata ? już się dawno odpisała od zysku za ten rok. Oszacuj sobie ile zarobiłam na shorcie od 3012 na Wig20 lepiej. A tu może pojawi się okazja na kółko skoro w końcu mamy objęcie nowych akcji, to luma może chcieć poszukać okazji na upłynnienie no zobaczymy ale trzeba obserwować.
    Dobrze, a kogo to interesuje ile i gdzie zarobilas... I ciągle w kółko to samo , wyluzuj, albo się zajmij zarabianiem gdzie indziej ...skoro to taka zła spółka...
    Ciebie bo tak podnosisz jak strasznie rozpaczam po stracie. To wiedz że nie bo wiem kiedy się wycofać zeby ograniczyć stratę a kapitał zainwestować w innym miejscu ale skoro short zamknięty znowu mogę poszukać okazji na longa tutaj :)
    Po prostu śmieszą mnie tacy pseudo inwestorzy ...Lepiej tu już nie graj bo znowu stracisz... I się nie powtarzaj ciągle z tą samą regułka, straciłaś to straciłaś, rozumiem że to chyba tutaj element psychoterapii od twojego psychiatry , żeby wyrzucić ten straszny smutek w to forum , bo nikt normalny by tak się nie powtarzał
    A nie mogę być nienormalna ? Mogę być nienormalna chora psychicznie i jeszcze jakieś inne inwektywy
    Ważne że stan konta na zielono
    No jak jesteś chora to stan konta na zielono jest tylko w twojej wyobraźni, to wszystko się wyjaśniło , w końcu haha
    Niestety urząd skarbowy sądzi coś zupełnie innego. Swoją drogą to powinni coś z tym zrobić bo ten podatek zysków kapitałowych jest nie fair. Żeby pozyskać kapitał do gry na giełdzie już musiał być częściej opodatkowany czy podatkiem od dochodu, darowizny, spadku lub jakimś innym. A właśnie muszę przyznać że z jednym masz rację będzie bolało w kwietniu jak PIT-28 trzeba będzie rozliczyć :(
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [93.159.58.*]
    Tak tak boli ta strata boli , tak sobie tłumacz , pieniądz lubi ciszę,więc ci co mają nie muszą o tym mówić na takich forach , pisz sobie dalej te głupoty , i ośmieszaj się dalej, ale skoro to element terapii to wszystko wyjaśnia haha
  • Re: ale szwindel Autor: ~Kasia [91.94.19.*]
    Czyjaś krzywda tak ciebie bawi, zastanów się co piszesz
    Czyja krzywda ? chyba swoją stratę ma na myśli bo z dnia na dzień z tygodnia na tydzień powiększa i powiększa i teraz ma dylemat ? sprzedaż czy czekać aż podrośnie.
  • Re: ale szwindel Autor: ~Jola [91.94.16.*]
    A może tą spółką jest w stanie likwidacji i nikt się nią nie interesuje
    Na razie nie bo masz dodatkowe finansowanie z serii F więc na jakiś czas wystarczy środków, a co dalej zobaczymy jeszcze trochę liter w alfabecie jest można zrobić kolejne emisje tylko czy będę chętni donicy objęcia ?
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [37.47.158.*]
    Ja tu nie mam krzywdy i nie lamentuje wiecznie , bo kto miał zarobić tu to zarobił i zarobi , a kto stracił, to stracił jak fontanna, to idealny przykład, jak nie należy inwestować i jak nie potrafi się przyznać do błędów , tylko jeszcze jest z tego duma, no prawdziwy cyrk , ale fajnie tu czasem wejść i pośmiać się z takich pseudo inwestorów , na szczęście są o wiele lepsze fora ,a to można potraktować w ramach kabaretu giełdowego i mieć niezły ubaw z takich wpisów haha
    Nic nie zarobiłeś tylko wisisz na haku bo brak Ci odwagi zamknąć pozycje i zarobić gdzie indziej. Ja w czasie kiedy modlisz sie o podbitkę zaliczyłam shorts na WIG20 i longa na Bitcoinie i jak będą warunki to znowu tu zaatakuje. Ty jestem przykładem dawcy pieniędzy który wisi pewnie kilka miesięcy a ja w tym czasie obracam kapitałem. A jak się pomyle to zamykam pozycje i idę dalej aha i potrafie o tym napisać.
  • Re: ale szwindel Autor: ~SN [188.33.4.*]
    Tak to sobie tłumacz , ja sprzedaje pozycję z zyskiem, a nie strata i oto w tym chodzi, i tu nie muszę lamentować i przekonywać żeby inni zrobili ten sam błąd żeby tobie było raźniej, fontanna wtopiła to inni też muszą ... , no prawdziwy cyrk tu wyprawiasz , no cóż takie cyrkowe forum, na szczęście są inne lepsze bez takich fontann haha
    Samego siebie nie oszukasz. Dobrze wiem jak tacy jak Ty działają i jak kurs zacznie rosnąć sie szybko uruchomisz bo strata będzie maleć i będzie nadzieję że wyjdziesz na zero. A skoro forum bankiera jest słabe zawsze możesz sobie iść gdzie indziej tylko są wiesz dobrze że nie masz gdzie …
    No nie oszukam, bo nie muszę , i to cię tak boli ,że ktoś mógł tu zarobić ,a ty taka biedna fontanna,chce współdzielić z kimś swoje niepowodzenia z wszystkimi na tym forum , no kabaret, ty masz w ogóle 18 lat , bo dramat co prezentujesz , idź do szkoły się uczyć ,a nie na wagarach jesteś haha , ja się tylko uruchamiam jak widzę takich giełdowych pajaców , co innych nakłaniają do tych samych błędów , bo sami źle zrobili i tyle w tym temacie, także jak wtopiles, to nie zachęcają do takich błędów innych, bo to żałosne ....
    Ktos mógł ale nie Ty. Ty może wyjdziesz na zero może z lekkim minusem albo mikro plusem tylko kiedy ? Wtedy gdy inni już dawno obrócą wielokrotnie kapitał. Zapraszam na kurs aktywnego inwestowania to może za parą lat zobaczysz na czym polega gra na GPW.
    I dziękuję że połechtałeś moje ego z tym wiekiem :) mój syn jest lekko starszy ale co tam. Jestem gorąca 18nastka
    To jeszcze rodzinę w długi wciągasz, to już totalne dno ... Pisz sobie dalej te żale , tylko nie wciągaj w to innych , skoro nie masz zielonego pojęcia jak to wszystko działa, powodzenia może kiedyś to odrobisz i nauczysz się być dorosłym a nie dzieckiem , które przegrało w 1 grę i chce żeby inni też przegrali , wstyd...
    Długi ? Od wielu lat nie wiem co to kredyt z resztą moje dzieci też nie. Chciałbys choć raz zapłacić podatek jaki ja muszę od kilku lat placic z giełdy. Ale pograsz parę lat Tosie nauczysz albo nie jak zabraknie Ci kapitału. Też przez pierwsze lata tak miałam, ale od blisko 8 już nie. Ale dawcy kapitału też są potrzebni i uśredniacze.
    Żyj w tej swojej chorej rzeczywistości haha, ja tu mam zysk ty stratę , i tyle w tym temacie , może kiedyś znów tu zarobisz, a teraz pora zamknąć tamten rozdział a nie wieczny lament...
    To po co lamentujesz ? Idzi na swoje super forum i tam opisuj jak super zarabiasz a nam zostaw opisywanie sytuacji realnych i prawdziwych, szczerych i zgodnych z AT.
    Ja mam tylko niezły ubaw z ciebie, że próbujesz innych wciągać w swoje błędy , że przegrałas tu grę ....zero godności, masz rację idę na inne forum , na dziś już mi śmiechu wystarczy haha ,czas na merytoryczne rozmowy z osobami , które się znają, a tu twórz sobie dalej te nowe wątki komiku giełdowy haha
    Nono bardzo dobrze poczekamy jak szybko sie pojawisz jeżeli pojawi tu sie wzrost i będziesz obserwował jak strata maleje :) a ja jak zysk rośnie o ile tylko cos takiego sie pojawi i uda mi się wejść w dobrym miejscu. Bez poważania Ania
    Ja tu mam zysk , wejdę ponownie w odpowiednim momencie, ty tu masz stratę , i to idealne podsumowanie tej gry , jesteś przegranym , który nie umie tego zaakceptować i próbuje wciągnąć w to innych ... Podsumowując dno
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.177.*]
    Dobrze niech frustracja rośnie :) gdybyś miał zysk to jako Ty napisałeś pieniądze lubią ciszę a że cicho nie jesteś to wisisz na haczyku chłopczyku. Pewnie poszło all in w PRT i teraz zaklinanie rzeczywistości dobrze niech próg bólu rośnie oddasz na dołeczku no chyba że merytoryczni koledzy z płatnego forum podpowiedzą Ci żeby jeszcze uśrednić i potem oddasz na dołku z dużą stratą.
    Ja nie zakładam mnóstwa wątków , i nie gadam takich głupot , od tego zacznijmy ... Więc tak pieniądz lubi ciszę , dlatego jestem tu na zielono , nie zakładając tylu tematów na forum i nie chwaląc sie tym w przeciwieństwie do ciebie przegrywie haha i z swojej porażki robisz wygrana haha ,i siedzisz na czerwono , i tu mamy podstawową różnice :) i wejdę sobie tu ponownie w odpowiednim momencie, bez twojej wiedzy i chwalenia się na tym forum, więc zapamiętaj przegraną trzeba przyjąć z honorem
  • Re: ale szwindel Autor: ~FONTANNA [31.61.177.*]
    No i rozgryzłam wejdziesz jak strata zbliży do zera - jeżeli … nie jesteś na zielono tylko oceniasz tak bo jeszcze akcji ze stratą nie sprzedałeś. Nie zakladasz tu wątków bo jesteś aktywny na innych poważnych formach a tu tylko się wypłakujesz. A ja jestem aktywna tu i nie muszę nigdzie lamentować chyba że jedynie w drodze do bankomatu.
[x]
PROTEKTOR 1,91% 1,39 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.