Ty za to jeszcze wolniej, szybciej musicie kontrować jak się prawdę pisze bo dystrybucja nie będzie szła zgodnie z planem. kwiczcie głośniej nie słychać
Co mam z szefem zbierać? Na grzyby już za późno, owoce też pozbierane. Już wiem! Twoje durne wpisy xD Będzie trochę tego, bo masz tyle kont, a co jedne, to głupsze xD
Dobrze, a gdzie to info z pierwszego posta? Chyba po to jest forum, żeby dzielić się informacjami? Bo było takie info, prawda? Nie napisał tego jako trolling?
Nie tracę nadziei i szukam wciąż xD
Szkoda, że merytoryczni strażnicy forum, którzy w innych wątkach wyzywają od trolli, nie chcą podzielić się infem xD
Do xd Nikt kto nie uważa spółki za dobrą inwestycje nie przesiaduje całymi dniami na forum tej spółki na Bankierze i nie wypisuje głupot szkalujących spółkę, bez powodu. Po prostu nie mozesz odkupić tego co sprzedałeś kilka złlotych drożej, a kurs ci zaczyna odjeżdzać.Wyjaśnie ci jak będzie żebyś nie marnował czasu na syzyfową pracę. Nie odkupisz już tych akcji bo na twoje miejsce wskoczyło kilku innych którzy mają dłuższy horyzont inwestycyjny niz twoje dwa tygodnie. Nara leszczu.
To jest mega durne co ty piszesz xD Szkaluję spółkę pytając o info z pierwszego wpisu, którego nikt nie jest w stanie tutaj podać xD
Pozostała część to paskudne urojenia. Aż żal to czytać xD
Weekend spędziłem na szukaniu info, ale bezskutecznie xD Nie poddaję się jednak. Wierzę, że gdzieś ono jest. Finans nie napisał tego przecież by wprowadzić kogoś w błąd? xD