Paziu piaskowy na wstępie pragnę podziękować za ubranka w tej cenie. 4200szt wpadło dziś poniżej 9.6zł w co nie wierzyłem. Ponieważ badasz nastroje inwestorów tym wątkiem więc odpowiem kulturalnie i z klasą ( będziesz musiał przełożyć koledze z obok biurka XD na jego język bo nie zrozumie) Otóż w najbliższym czasie pojawią się dwa espi które całkowicie powinny zmienić sytuacje na kursie( już nie pobujacie tymi groszami),a mianowicie wpływ na konto zaliczki pod umowę z krajem UE oraz o pozytywnym zakończeniu negocjacji kontraktu. A może przy okazji coś jeszcze się pojawi. Jak czegoś nie rozumiesz to zapytaj ,służę pomocą
Jak masz 5zł, to pindola masz na całą noc i nie musisz czekać xD
Ileż tu już miało być niewiarygodnych espi, po których kurs miał odpalić. Cały czerwiec pisałeś tylko o tym xD A wiemy, czym to się skończyło xD
Bycie trollem, czyli kimś w prymitywny i prostacki sposób negującym wszelkie dobre i pozytywne dla ogółu informacje to skrajna patologia, to jak dołączyć do grupy bezimiennych sług rosyjskiej, wrogiej cywilizowanemu i demokratycznemu światu upadłej propagandy...
Zaklinacze rzeczywistości się uruchamiają, jakież to żałosne. Z ostatniego podbicia z 12,2 - przypominam próby ataku na nowe ath który się nie udał spadamy na 9,7 - a wy ciągle kolorujecie rzeczywistość. Smierdzi to właśnie trollingiem i naganianiem. Więc rozumiem że masz na myśli tych wszystkich którzy próbują nagonić na bajki o nie wiadomo czym….
Kiedyś tu był poziom xD Merytoryka wylewała się drzwiami i oknami xD Setki doktoratów napisano w oparciu o rzetelne fakty z tego forum xD To były czasy xD
A ja miałem średnią 10,43 xd i dzisiaj dobrałem do 21k za 95 koła i mam średnią 9,87xd zobaczymy po nowym roku czy będą poważne narty? xd ogólnie xd kto nagania xd ja mam w d.pie xd dobieram i czekam xd brawo ja czy xd?