nadal w konsolidacji z oczekiwaniem na twety szarpiące rynkami :) była dwa tygodnie próba wybicia dołem tydzień próba wybicia górą kolejny tydzień bez rozstrzygnięć ...
Zapewne spowoduje umocnienie USD a kto umie wyciągać wnioski to wie co robić ... @hihihaha jest na długiej to zobaczymy czy jest sprawczy czy znowu wór ze 30 pkt ...
Cła nas nie dotyczą. Gruby zbierze co jego na minusach i odda na dużych plusach. Proste i łatwe hihihi. Ja nie mam L, tylko tyle mogę napisać. Reszta to tajemnica sluzbowa i prezesa G. Hihihi
Cła na UE nas nie dotyczą ? A gdzie jesteśmy w bańce ? Kumasz coś ? Cła na UE mogą spowodować spadek pkb u naszych partnerów w UE , po za tym wzrost inflacji w USA co przełoży się na umocnienie USD mocne usd też nas nie dotyczy ? Nawet nie wchodzę w kwestie co jeżeli świąt nie podporzadkuje się USA...
Eeee tam Bajki opowiadasz. Bredzisz chopie. Tylko wzrosty, a delikatne korekty zawsze sie trafiają (100-200pkt to nic jie znaczy). Na których sie towar zbiera, a nie oddaje. Proste jak drut- buhahaha. Cieniasy oddają towar, no i shortuja. Prawdziwe ynwestory grają na wzrosty - hihih
I witamy nowy tydzień. Tydzień nadziei, aby zanegować niemiłą tygodniową świecę- hihihi. Mozemy juz jechać do góry. Po co czekać. Do bazowych dorównalimy i starczy - hihihihi
Teraz pytanie czy jedziemy na 2860. Czy zwiedza okolice 2820 wcześniej? Poziom 2863, zaczyna byc lokalnym oporem. Właśnie kończę zabawę z L. Dzięki i trzymcie sie. Shorciarzyki, ale mam humorek. Dobry humorek. Buhahaha
Dino -523, no przeciez to Dino straci na cłach najwiecej. A dlaczego? Tego nie wiem, ale mam takie przeczucie- buhahaha. No i cdp, bo te gry to chyba Ostro ocłują - hihihihi
Pisałem w piątek, że będziemy na plusach w piątek, poniedziałek też się zgadza :)))) Prośba o lajki, bo prawie wszystko co piszę się zaraz zgadza :)))) Nawet mi się nie chce już pisać ostatnio o tych oczywistych wzrostach. Rynek prościutki, że szok.
Hahaha, zaczekaj jak to było. Objęcie bessy- hihihi, no i brawo my. Rynek sie wygłupił schodząc do 2837. Ale sie shorciarze irytują. No co zrobic? Nie polecisz za nisko- hihihi, jedziemy z króciakami- buhahaha
Pisałem przecież, że w piątek wyjdziemy na plusy, a w poniedziałek to be continued :))) Wystarczy czytać forum :)))))))) Rynek gpw prosty jak cep jak mało kiedy w tym roku
No i znów pieknie Lki dały przytulić grosza. A Ci najarani na eS jak szczerbaty na suchary- buhahaha i pięknie. Zaczekaj jak to.bylo- ze nie umiemy czytac wykresów. To ja nie wiem kto nie umie, a kto umie w chwili obecnej - hihihihi
Ja opuszczam wlasnie Lki I forum. Trzymam kciuki za gościa co pogoni shorta. Jutro też jest dzień , jak każdy dzien dobry na wpier...ol dla shorciarzy - hihihi
Ale no przecież cła nas nie dotyczą. Czego sie dziwić? Hihihi, świat zdał sobie z tego sprawę i nie wyprzedaje naszych perełek rodowych. Proste i logiczne. Shortujeta? Czy patrzyta? Hihihi, a jakbynpojechali znów na 2900 to bylby hicior. 777777777 by na zawał padł. Buhahaha
Napiszę tylko, ze bardzo często świeca tygodniowa jesli wygląda jak z poprzedniego tygodnia. To bardzo często w następnym tygodniu, czyli obecnym jest powtórzona. Czy tak bedzie to sie okaże w piątek. Ale pożyjemy, zobaczymy.