Jestem mistrzem sprzedaz telefonow komorkowych wzrosla o 5% a MyPhonow 0 17%, jedziemy na nowe szczyty KOSMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamiętajcie, że jakby co, to te dane w raporcie z IIQ, to jeszcze przed podpisaniem umowy z CenterNetem.
Jeżeli teraz będzie kosmos... to za III będzie HIPER KOSMOS!!!
Taki temat to dziecinada ledwie wzrosnie o 5% przy tak wielkich obrotach i ludzie juz widzą wielkie zyski. Tacy powinni jeszcze chyab sie nauczyć.
Albo podaja wyniki niewiadomo skąd. Jak cos piszecie o wzroscie ilości sprzedanych telefonow to podajcie skąd to info. ja moge napsiac ze wzroslo o 30% i co z tego.
Wiec prosze nie pisac wątków co nic nie wnoszą do tematu.
O jakim wy super infie mówicie, przecież te najlepsze już były.Jakie może być jeszcze super info?.Pociesza mnie to ,że na GPW jest mało spółek ze wskaźnikiem c/wk=0,5, bo właśnie takie ma Tfone więc żeby zrównał się wskaźnik do 1,o to będzie sukces a kurs w okolicach 10,- i tam powinien być a dopiero info winno wynieść w okolice 15-20,-
też czasami wkurzaja mnie takie sytuacje nic na to nie poradzisz jak sie zajeło pozycje to sie trzyma az sie zarobi złota reguła spólka super na dłuższy termin lepszy zysk niż bedziesz skakał z jednej na druga
Właśnie gdybym nie skakał to na Hawe i Techmekcie byłbym nieżle zarobiony i teraz wskoczyć na Tfone -to była taktyka ale cóż rączki swędzą i nic na to nie poradzisz.
Coraz bliżej 20zł. Wartość księgowa tfone po wejściu na giełde to okolice 10zł (za akcje dostali 25zł - kurs nawet doleciał do ok 35zł). Więc myślę, że jeśli będzie zwykła emisja akcji na wiosnę (może później) to będą chcieli dostać 15 -20zl za 1 akcje. Mogą wcześniej ogłosić wezwanie na sprzedaż - wtedy 10 - 12zł dostaniemy. Dla mnie na tym poziomie tzn 5,5zł emisja z prawem poboru jest niemożliwa
Oba optymistyczne założenia mnie satysfakcjonują i cierpliwie czekam