• punkt opłat Autor: ~Stanisław [217.99.128.*]
    Chciałbym założyc punkt w którym mozna opłacić energi ,gaz,telefon,czynsz itp.Chciałbym sie dowiedzieć od czego zacząc i jak to wygląda od strony prawnej.
  • Re: punkt opłat Autor: ~saviour [83.27.38.*]
    hej!
    Z tego co ja wiem to jest mozliwosc kupienia licencji na taki punkt, tzw Tanie Oplaty lub cos w tym stylu. Koszt okolo 7tys zł, najlepiej znalesc sobie niejsce w jakims hipermarkecie. Nie wiem czy moge zamiescic na forum adres innej strony- wiec nie zamieszczam jak ktos chcialby wiedziec o czyms takim to prosze na maila.
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~Jaga [213.227.72.*]
    Witam,
    zainteresował mnie poruszony temat. Proszę o adres/y stron na których można uzyskać wyczerpujące informacje o warunkach zakładania takich punktów. Czy istnieje mozliwość założenia takiego punktu w prywatnym domu?
    Z góry dziękuję za odpowiedż, pozdrawiam - Jaga
  • Re: punkt opłat Autor: ~rossi [80.48.222.*]
    Również poproszę o informacje :)
    Z góry dziękuję!
  • Re: punkt opłat Autor: ~rossi [80.48.222.*]
    zapomniałabym ;)

rossi20@interia.pl
  • Re: punkt opłat Autor: ~justyna ciak [83.31.62.*]
    Ja również jestem zainteresowana, więc bardzo proszę o kontakt z firmą. Będę zobowiazana.Pozdrawiam. Justyna.
  • Re: punkt opłat Autor: ~juszka [195.16.91.*]
    saviour Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > hej!
    > Z tego co ja wiem to jest mozliwosc kupienia
    > licencji na taki punkt, tzw Tanie Oplaty lub cos w
    > tym stylu. Koszt okolo 7tys zł, najlepiej znalesc
    > sobie niejsce w jakims hipermarkecie. Nie wiem czy
    > moge zamiescic na forum adres innej strony- wiec
    > nie zamieszczam jak ktos chcialby wiedziec o czyms
    > takim to prosze na maila.
    > Pozdrawiam

Witam,
    Jestem ze Śląska proszę o informacje w jaki sposób i gdzie można podjąć taką współpracę. Proszę poważnie potraktować moje zapytanie Z góry dziękuję Pozdrawiam Aneta
  • Re: punkt opłat Autor: ~Fantomas [79.184.49.*]
    Jestem założycielem tego forum prowadzę punkty opłat od 2004 roku. W dobrym czasie miałem 5, ale w tej chwili likwiduję już trzeci. Moim zdaniem interes z punktami już się kończy. Nawet dodatkowe produkty w punkcie np. doładowywanie telefonów kom. też niewiele zmieniło. Winą za to można obarczyć afery które spowodowały spadek zaufania klientów do tego rodzaju punktów.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Robert Jakubowski [80.53.57.*]
    Ja również jestem zainteresowany takim punktem, proszę o adres strony ze wszystkimi szczegółami - z góry Dzięki!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~anhelika [195.116.108.*]
    Ja też jestem zainteresowana tematem... więc jakieś strony z informacjami o tym mile widziane!!! :-)
  • Re: punkt opłat Autor: ~ArkaDius [213.76.136.*]
    Witam Was Serdecznie....
    Mam zamiar zalozyc punkt tanich oplat...tylko jak to zrobic...moze ktos z Panstwa mi doradzi...czekam na szybki kontakt...
    Pozdrawiam ArkaDius
  • Re: punkt opłat Autor: ~Elcia [83.16.152.*]
    Mnie takze interesuje bardzo temat zalozenia puktu prosze o adres strony...
    pozdrawiam
    prosze o kontakt na e-mail
  • pytanie? Autor: ~Agnieszka 27 [83.29.253.*]
    Witam!
    Musze zdać odrobinę głupie i nie z "tej parafii" pytanie.
    To tylko dla mojej ciekawości. Znałam kiedyś jednego Szymka ale krótko ... Pytanie: Pracujesz w strazy pożarnej w Chrzanowie?
    Jeśli nie chcesz to nie musiesz odpowiadać. Jestem tylko ciekawa...
    Pozdrawiam!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~aga 25 [83.29.253.*]
    Masz jakies wiad?
  • Re: punkt opłat Autor: ~Szymon Śmiłek [80.53.115.*]
    Jestem zainteresowany prowadzeniem takiego punktu!
    Proszę o szczegóły współpracy! Wspomniał Pan o jakiejś innej działalności.Dziękuję i pozdrawiam!
  • Re: punkt opłat Autor: ~Eva [62.87.150.*]
    Witam! Jestem zainteresowana założeniem punktu opłat. Czy mógłby mi Pan udzielić informacji na temat tego przedsięwzięcia? Z góry dziękuję.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ev@ [80.55.208.*]

Mieszkam w dużym mieście w śródmieściu,posiadam dobre kontakty z hipermarketami w których pracowałam.M.in. w działach kasowo-finansowych.Jestem zainteresowana prowadzeniem takiego okienka.Interesuje mnie jak dużo można zarobić i czy inwestycja szybko się zwróci.Pozdrowienia
  • punkt opłat Autor: ~kaśkaaa [80.51.135.*]
    Dzien dobry prosze powiedziec z jaka firma pan pracuje i jak uklada sie wspolpraca, bo sama jestem zainteresowana otwarciem takiego punktu.
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~tomis-29 [193.151.48.*]
    Witam
    Ja już prowadzę taką działalność i nie trzeba podpisywać żadnej współpracy ani wykupywać licencji.
    Wystarczy to odpowiednio ugryżć można mieć darmowe przelewy, nie potrzeba żadnych programów itp.
    A przede wszystkim trzeba to prowadzić sumiennie a wtedy sama poczta pantoflowa potrafi zrobić cuda.
    Jak chcesz to Cię mogę poprowadzić za rączkę.
    Pozdrawiam
    Tomis
  • Re: punkt opłat Autor: ~axa [217.153.99.*]
    Witam, jestem zainteresowana. Proszę o więcej informacji.
  • Re: punkt opłat Autor: ~J.K. [83.31.29.*]
    Podoba mi sie propozycja "poprowadzenia za rączkę" interesuje sie takim punktem w małym mieście i też zastanawiam sie z jakim bankiem się kontaktować co do współpracy bo nie wierze ze samemu mozna dać sobie z tym rade bez współpracy z jakimś bankiem. A te darmowe przelewy? Mam w mBanku konto i mam przelewy po 0,50zł a o bezpłatnych pierwsze słysze-pewnie jakieś firmowe konto, którego prowadzenie nieżle kosztuje. Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~boga [217.97.146.*]
    Witaj. Nidługo będę musiała zalożyć własną dzialalnośc gosp. chcialam również prowadzić jednocześnie taki punkt opłat. Bylabym wdzięczna jeśli udzieliłbyś mi wszystkich niezbędznych informacji na ten temat. Dzięki. Pozdrawiam.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Kami [83.23.61.*]
    Tak się składa że własnie zinteresowałam się założeniem punktu z tanimi opłatami. Chciałabym aby ktos pomógł mi od podstaw tzn. omijając te wszystkie systemy. W jaki sposób wejść w układ z bankiem itp. Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~MAREK M [83.30.46.*]
    jestem zainteresowany otwarciem punktu przyjmowania opłat
    czy cos wiecej moge eie dowiedziec na ten temat?
    pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.160.43.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: punkt opłat Autor: ~maciej dragon [83.26.248.*]
    witam
    jestem agentem ubezpieczeniowym i noszę się z zamiarem otwarciw biura w który mażna załatwić ubezpieczenie samochodu,domu itp, zapłacić rachunki, zrobić pieczątkę, kserować. Proszę o bliższe informacje na temat Pańskiej działalności i o możliwości ew. współpracy.
    pozdrawiam
    maciej
  • Re: punkt opłat Autor: ~Alicja Mazur [213.77.157.*]
    jestem bardzo zainteresowana w znalezieniu jakiegos dodatkowego zajecia/na razie jeszcze pracuję/Chociaż gdyby to byłby intratny biznes moge sie zwolnić
  • Re: punkt opłat Autor: ~kowalik wojciech [62.233.135.*]
    interesuje mnie prowadzenie punktu TANIE OPLATY prosze o informacje jak otworzyc taki punkt /chetnie przystapie do jakiejs sieci takich uslug.
    Pozdrawiam
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ewa Kap [80.48.251.*]
    Szanowny Panie
    jestem zainteresowana założeniem punktu opłat, spotkałam się z oferta Millamedia- ale słyszałam, że są firmy, które mają jeszcze ciekawsze oferty- jeśli Pan takowymi dysponuje będe wdzieczna za kontakt
    Pozdrawiam
    Ewa Kapcińska
    Gniezno
  • Re: punkt opłat Autor: ~kajka [83.27.43.*]
    dopiero dzisiaj znalazłam tę stronę, jeżeli jest to jeszcze aktualne to proszę o więcej wiadomości
    z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Re: punkt opłat Autor: ~BOGDAN [81.15.236.*]
    WITAM
    JESTEM ZAINTERESOWANY OTWORZENIEM PUNKTU OPŁAT, OD CZEGO ZACZĄĆ?
    PODRAWIAM
    BOGDAN CH.
  • Re: punkt opłat Autor: ~sjochmiak [193.108.177.*]
    Witam!
    Ja właśnie mam zamiar otworzyć taki punkt.
    Firm oferujących pakiety jest bardzo dużo, zróznicowanie jest również w cenie. Czy konieczne jest pośrednictwo takich firm w otwarciu punktu opłat?
    Jeśli możesz mi udzielić cennych wskazówek jak otorzyć taki punkt to będe wdzieczny.
    Jestem z Krakowa.

Dziękuję i pozdrawiam
    Sławek
  • Re: punkt opłat Autor: ~Andrzej Rzepecki [83.23.131.*]
    Chciałbym rozszerzyc swoja działalnosc,własnie przez punkt tanich opłat. Mieszkam w woj.Lubuskim . posiadam działalnosc gospodarcza .bo prowadze ksero. Prosze o szybka odpowiedz .
  • Re: punkt opłat Autor: ~krzysiu [83.21.56.*]
    a ja chcialbym prowadzic p.ksero;jakie są koszty i od czego zacząć; gdzie kupic sprzet i kiedy zacznie sie zarabiac? prosze o odpowiedź..
  • Re: punkt opłat Autor: ~tomasz71039 [83.21.79.*]
    witam, jestem zainterersowany punktem oplat, jesli mozesz podaj jakies namiary to zadzwonie i pogadamy
  • Re: punkt opłat Autor: ~gpniak [157.158.196.*]
    anhelika Napisał(a):
    > Ja też jestem zainteresowana tematem... więc
    > jakieś strony z informacjami o tym mile
    > widziane!!! :-)
  • Re: punkt opłat Autor: ~Mariusz Królak [212.26.212.*]
    Witam Was serdecznie,
    dokladnie o tym samym myslalem jakis czas temu i faktycznie na rynku mozna zakupic jakis program z licencja (uwaga tutaj sa rozne kroczki), ktory kosztuje fortune i splaci sie, lecz dopiero po roku (jak dobrze pojdzie), do tego dochodza jeszcze uzgodnienia z bankami, konwojem ubezpieczenia itd.
    zalozylem wlasna dzialalnosc i prowadze takie siec takich punktow, jesli jestescie zainteresowani wspolpraca i to nie za jakies straszne 7000 zl po ktorych nic nie otrzymacie, to napiszcie do mnie, poza tym rozkrecam nowa dzialalnosc, do ktorej potrzebuje ludzi.
  • Re: punkt opłat Autor: ~A [158.66.1.*]
    Jestem zainteresowana wspolpraca ws. punktu oplat. Pozdrawiam.
  • Re: punkt opłat Autor: ~kreatorka [83.29.234.*]
    Jestem zainteresowana działalnością typu "okienko kasowe" potrzebuję jednak więcej informacji.Chętnie przyjmę propozycję pracy ale tylko uczciwe i nie za takie pieniądze jakie chcą "okienka kasowe" z ogłoszeń,bo to zwykłe ździerstwo.Czekam na odpowiedź.

Z poważaniem kreatorka
  • Re: punkt opłat Autor: ~nowy106 [83.22.26.*]
    kreatorka Napisał(a):
    > Jestem zainteresowana działalnością typu "okienko
    > kasowe" potrzebuję jednak więcej
    > informacji.Chętnie przyjmę propozycję pracy ale
    > tylko uczciwe i nie za takie pieniądze jakie chcą
    > "okienka kasowe" z ogłoszeń,bo to zwykłe
    > ździerstwo.Czekam na odpowiedź.
    >
    >
    >
    > Z poważaniem kreatorka

• Re: punkt opłat Autor: ~anna5555 [83.68.73.*]
    chce otworzyc wlasnie punkt kasowy, opłat.
    potrzebuję jednak więcej
    > informacji.> prosze o napisanie jak mam w ogoel zaczac ta dzialalnosc, od kogo zaczac..
    i jak mniej wiecej to wyglada.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Gaba [83.27.173.*]
    Witam!Jestem zainteresowana czyms takim.Prowadze cos podobnego ale chcialabym zmienic firme.Prosze o szczegoly i jakis kontakt
  • Re: punkt opłat Autor: ~Yahagi [83.29.65.*]
    Nie chciałbym, żeby to wyglądało jak reklama, ale zachęcam do zapoznania sie z ofertą MilaMedia. (www.milamedia.pl). Wg mnie dają naprawdę atrakcyjne warunki, bez umów franszyzowych. Partner od A do Z kontroluje całą drogę wpłacanych i powierzonych mu pieniążków, za które przecież odpowiada twarzą przed klientami. Ciekaw jestem opinii osób, które z MilaMedia współpracują.
  • Re: punkt opłat Autor: ~jamajka [83.28.248.*]
    A ja juz współpracuję z Mila Media.Czy jestem zadowolona? To złe pytanie, należaloby zapytać jak bardzo jestem zadowolona!!!
    Nie chcę nadmiernie zachwalać, ale taki mam odczucia po dwóch miesiącach od zakupu programu Bilon.Program jest przyjemny w obsłudze,bardzo ulatwia pracę.
    Pieniądze trafiają na konta odbiorcow w ciągu 48 godz.
    Klienci zadowoleni, ja też .
    I chyba o to chodzi!!
    Zapraszam do współpracy, chętnie udzielę informacji.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [82.160.16.*]
    jestem zainteresowana punktem milamedia proszę odpowiedzieć na pytanie?? jakie to koszta
  • Re: punkt opłat Autor: ~Niuniek [82.139.8.*]
    Jestem zainteresowany punktem tanich opłat prosze o jakieś blisze szczegóły
  • Re: punkt opłat Autor: ~sylk [81.219.103.*]
    jestem zainteresowana punktem opłat - proszę o jakies info
  • Re: punkt opłat Autor: ~pjpjan [83.22.38.*]
    przeczytalem na forum o twojej oferci jesli jest aktualna to posze o kontakt
  • Re: punkt opłat Autor: ~gaba [83.29.97.*]
    chce dowiedziec sie o puntcie bez licencji
  • Re: punkt opłat Autor: ~ariel [80.48.59.*]
    prosze o kontakt telefoniczny 604 279 122 współpraca!