Dnia 2023-08-17 o godz. 14:03 ~Spokojny napisał(a): > I jakie bajki jeszcze tutaj napiszesz ? Długi nie są problemem jeśli po drugiej stronie firma ma aktywa do ich spłaty, a tutaj bez problemu te aktywa są, dlatego spłacono przed terminem obligacje. Widać, że już bez pardonu próbujecie zdemolować kurs spółki, ale wasze krętactwa zostały już zgłoszone do prokuratury.
Nie trzeba było długo czekać wywołując prokuraturę. Cały wczorajszy dzień tam spędziłem będąc szczerze zdziwiony wezwaniem. Prokuratura i nie tylko (KNF i UOKiK również) jest bardzo zainteresowana osobami związanymi z Compremum i samą spółką. Jest kilka tomów segregatorów z aktami. Pytano mnie o umowy między mecenasem Szymańskim i Panem Raubo dotyczące pożyczek z możliwością zwrotu w akcjach. Musiałem kopie tych dokumentów czytać cały dzień i odpowiadać na szczegółowe pytania. Tak mogę to krótko opisać nie będąc prawnikiem. Lista osób w kolejce na przesłuchanie jest długa, byłem drugą osobą przesłuchiwaną. Z charakteru prowadzonego przesłuchania można jednoznacznie wywnioskować, że spółka i osoby z nią związane od dłuższego czasu są monitorowane przez odpowiednie organy. Czy wcześniej na forum opisywane sytuacje i przekazywane informacje potwierdzą związek z manipulacjami mecenasa Szymańskiego poprzez podstawione osoby, w tym przypadku wymienianego w umowach Pana Raubo? Czy właśnie o tę sytuację chodziło osobą piszącym tutaj o wielkim WOW, które niebawem się wydarzy? Życzę wszystkim udanych inwestycji i spokojnych ostatnich dni wakacji.
Pięknie zmyślona historia na weekend pod wystraszenie leszcza. Rozumiem, ze w trakcie rzekomych przesłuchań w prokuraturze, prokurator nie poinformował Cię o KARALNOSCI za ujawnianie jakichkolwiek szczegółów z przesłuchania, którymi tak chętnie się z nami dzielisz ? Nie martw się moja kancelaria dołączy Twój wpis do odpowiednich materiałów. Pamiętaj trollu Twoje poczucie bezkarności jest tylko czasu, a wystraszonym polecam lekturę ostatniego kwartalnego raportu i własne myślenie jak będzie wyglądał drugi raport i dlaczego jest taka nagonka "dobroczyńców" na wasze akcje.
Świadek???
Wiesz gdzie jest prokuratura i jak działa?
Wiesz co to prawo?
... I obudziłeś się cały zlany potem ...
Podpowiem ... To dlatego że mamy fale gorąca
Skąd się takie glu..ile biorą....
On wie, ale liczy na niewiedzę leszczy, bo zbliża się kolejny prawdopodobnie dobry raport po którym C/Z mocno poprawi się i przyciągnie nowych inwestorów.
A tak mnie na wspomnienia wzięło. Dzisiaj rocznica śmierci Jerzego Wiśniewskiego. I tak mi się przypomniało jak Darek trumnę z kościoła wynosił. Ciekawe jak potoczyłyby się losy Pbg gdyby Jerzy Wiśniewski żył. Darek skorzystał na jego śmierci. Ale czas pokaże jaki będzie zakończenie ....
Bin jeśli jeszcze nie zauważyłeś to to jest forum Compremum nie PBG a Twój mecenas o którym tak piszesz był wiceprezesem PBG i z Compremum nie ma nic wspólnego nie jest w zarządzie nie jest też akcjonariuszem pow 5% więc o co Ci chodzi ?
Takie pitolenie oszołomów o Rafako, pbg, Szymańskich i innych.
Oczywiście nie to nic do rzeczy, ale ważne by pochwalić się jakimiś mądrościami znikad.
Marność nad marnościami.
Dno, a nawet jeszcze niżej ... Nic to nie wnosi, kompletnie nic
Niestety jeszcze nie poznałem. Ale znam Łukasia vel MariaKazimiera, Zakar, Kr, De, Re, Fan i wielu innych im podobnych trolii. Próbujecie przypudrować twarz Compremum, ale niestety zawsze przybiera ona wygląd Szymańskiego.
Dnia 2023-08-20 o godz. 22:13 ~Bin napisał(a): > Niestety jeszcze nie poznałem. Ale znam Łukasia vel MariaKazimiera, Zakar, Kr, De, Re, Fan i wielu innych im podobnych trolii. Próbujecie przypudrować twarz Compremum, ale niestety zawsze przybiera ona wygląd Szymańskiego.
Piszecie tu o tym mecenasie Szymańskim, który zdefraudował pieniądze z PBG? Słyszałem, że ma być o nim program, czy to prawda?
Czytam Binu twoje wypociny i sprawiasz wrażenie lekko pomylonego tzn. łączysz ludzi którzy tu piszą z wyimagionowanymi postaciami z Twojego świata. To zaczyna być zatrważające, martwie sie o ciebie, bo wyglada że albo za dużo bierzesz tego co bierzesz, albo twoj mózg juz nie wytrzymuje i się plącze. Radziłem ci zebyś poszedł do specjalisty i nie zblizaj się do ekranu komputera, bo to ci szkodzi ...
Niezależnie co napiszesz, to Bin i tak połączy cię z Heleną, Dariuszem, Mariuszem, jakimś adwokatem, PBG, Rafako etc. Czekamy na dalej idące koneksje - Łukaszenka, Grupa Wagnera, Putin, talibowie etc.
Heleno trochę za bardzo ponosiła Cię fantazja. Zostańmy przy Darku. Fakt twojego bezgranicznego zaufania jemu jest trochę naiwny. Niejedną kobietę zgubiło bezgraniczne zaufanie do mężczyzny. Dla przykładu przeczytaj sobie życiorys Mussoliniego.
Dnia 2023-08-21 o godz. 12:38 ~Bin napisał(a): > Heleno trochę za bardzo ponosiła Cię fantazja. Zostańmy przy Darku. Fakt twojego bezgranicznego zaufania jemu jest trochę naiwny. Niejedną kobietę zgubiło bezgraniczne zaufanie do mężczyzny. Dla przykładu przeczytaj sobie życiorys Mussoliniego.
Helenka to ta starsza Pani od mecenasa Szymańskiego z Mazowieckiej 42? Upodobała sobie mecenasa? Będzie miała komu paczki słać.
Dnia 2023-08-20 o godz. 13:27 zakar napisał(a): > Bin jeśli jeszcze nie zauważyłeś to to jest forum Compremum nie PBG a Twój mecenas o którym tak piszesz był wiceprezesem PBG i z Compremum nie ma nic wspólnego nie jest w zarządzie nie jest też akcjonariuszem pow 5% więc o co Ci chodzi ?
Dnia 2023-08-24 o godz. 14:35 ~Topór napisał(a): > Dnia 2023-08-20 o godz. 09:20 ~Bin napisał(a): > > Czas Szymańskiego powoli dobiega końca. > > Już czyszczą kajdany.
Szymańskiemu się należy za PBG. Ale gdzie jest Zakar vel Łukaś? Dociera nowe Porsche?
Dnia 2023-08-25 o godz. 20:58 zakar napisał(a): > A co nas to tu obchodzi idzie z tymi rewelacjami na forum PBG. Szymański nie jest udziałowcem w Compremum.
Z informacji jaką można wyczytać tu na forum to właśnie mecenas Szymański jest udziałowcem poprzez Raubo. Umowy między nimi które są na tapecie w prokuraturze.
Buhaha czytasz się w ogóle ?
54 najbogatszy Polak na liście Forbesa po sprzedaży udziałów w sieci Komfort z majątkiem wtedy w 2005 roku w wysokości 240 mln zł.
A ty jakież to pogajesz wiarygodne źródło swoich informacji ?
Forum Bankiera że ktoś anonimowy coś napisał ? Gratuluję strategii inwestycyjnej na tej podstawie !!
Ale jak nie Andrzej Raubo i nie Łukasz Fojt którego też oskarzaliscie z Binem to kto wam pozostaje NN OFE może to oni są słupem ??