• To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [109.42.113.*]
    Skoro tyle kasy wpada, a to dopiero początek sezonu to może coś rzucą dla akcjonariuszy:) Miałem 12 spółek w portfelu, teraz mam tylko 3 z czego 80% w Monnari :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~matti [5.173.241.*]
    Co wy tak ciśniecie z tą dywą? Ile dadzą,20, 30gr?
    Nawet przy moim pakiecie śmiech nie pieniądze.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [95.90.252.*]
    Znacznie by kurs podbiło.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.28.233.*]
    Wszystko w swoim czasie :) do kasy teraz Monnari wpadła gruba kasa za OG tak więc jest bardzo dobrze gotówki w kasie Monnari jest tyle kiedy nigdy nie było jeszcze wcześniej a więc jak by nawet rzucili przysłowiowe 20 groszy akcjonariusze byliby zadowoleni a kasy by sporo nie uciekło z kasy .Ale poczekajmy na walne ..............póki co pogoda sprzyja a sprzedaż idzie bardzo dobrze a już kończy nam się 2 Q, wyniki GUS za maj powinny być również bardzo dobre , i co ważne czerwiec zapowiada się również bardzo dobry z tego co już wiem :) tak więc pozostało tylko spokojnie i cierpliwie czekać na wyniki i kolejne informacje ................i nie zapominajmy mamy jeszcze drugą cześć OG a więc sporo nieruchomości które również można będzie sprzedać itp.za dziesiątki mln zł .Jak by nie patrzeć Monnari ma ogromne teraz możliwości rozwojowe bo kasy w kasie nie brakuje i co ważne dodatkowo mają kasę już dawno odłożoną na skup akcji który cały czas czeka .Obecna sytuacja Monnari jest najlepsza od początku jej istnienia a więc tylko patrzeć jak kurs zacznie nadrabiać to co stracił i będzie nadrabiał w szybkim tempie ......a ma co odrabiać dziś kurs już powinien być dwucyfrowy patrząc na rynek i inne spółki ale co się odwlecze to nie uciecze .
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [95.90.252.*]
    Długo już śledzisz Monnari?
    Znam temat od podstaw tak powiem i spółkę :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-06-27 o godz. 17:54 ~Darek napisał(a):
    > Znam temat od podstaw tak powiem i spółkę :)

hahahahahaha ... :) :) :)

Dnia 2022-06-27 o godz. 17:54 ~Darek napisał(a):
    > Znam temat od podstaw tak powiem i spółkę :)

Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Robert [83.26.6.*] 2022-05-04 15:20  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Radek [83.26.6.*] 2022-05-04 17:08
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Maciek [83.26.6.*] 2022-05-04 17:32  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Daniooo [83.26.6.*] 2022-05-04 17:33  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Darek [83.26.6.*] 2022-05-04 18:53  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Darek [83.26.9.*] 2022-05-10 08:26  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Piotrek [83.26.9.*] 2022-05-10 16:21  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Darek [83.26.16.*] 2022-05-30 23:12  
    Re: WOW ! Zysk 20 mln zł rok temu strata 30 mln zł .Wyniki Sztos !!! Autor: ~Marko [83.26.16.*] 2022-06-04 15:39

:) :) :)
    to sa te podstawy ... :) :)

• Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~matti [193.239.57.*]
    CO RAZ to nowy geniusz tutaj.
    I CO RAZ to większe bajki.
    Tylko ortografia na na stałym poziomie. Ch...ym , ale stabilnym.
    Zawsze to coś , jest od czego zacząć...
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [95.91.225.*]
    Co nie zmienia faktu, że kurs rośnie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Tadeusz [45.56.198.*]
    Dnia 2022-06-28 o godz. 12:00 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-02-04 o godz. 09:48 ghost-man napisał(a):Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari
    > Autor: ghost-man [95.160.158.*] 2022-02-04 09:48
    > Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: 23,02%
    >
    > > jak bym słuchał Shreka .. :) :) ..
    > > > czepiasz się kolego taki ma styl wypowiedzi mi się podoba ..im więcej optymistów tym bliżej korekty
    >
    > Jak się czujesz wieloniku ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór- itd :))) twoje wypierdy wyżej jak tam korekta co miała być przy 2.91 zł ? buhahaha :))) w gimnazjum rzeczywiście nic nie uczą dzieci jak widać :)))

Pięknie i jak celnie Darku zawsze merytoryka i dowody wygrywają z takimi trolami jak ten wielonik ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór :) niech lepiej ten wielonik do nory się schowa bo tylko zostało z niego tutaj mega pośmiewisko :)Widziałem jeszcze jak ten wielonik pisał o 2 zł i kreślił wykres jakiś bzdurny co dziś widać że to typowy trolll który sprzedał po 2 zl i teraz wyje z spółdzielnią która została na peronie 2 zł !
    Dnia 2022-06-28 o godz. 12:07 ~Tadeusz napisał(a):
    > Dnia 2022-06-28 o godz. 12:00 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-04 o godz. 09:48 ghost-man napisał(a):Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari
    > > Autor: ghost-man [95.160.158.*] 2022-02-04 09:48
    > > Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: 23,02%
    > >
    > > > jak bym słuchał Shreka .. :) :) ..
    > > > > czepiasz się kolego taki ma styl wypowiedzi mi się podoba ..im więcej optymistów tym bliżej korekty
    > >
    > > Jak się czujesz wieloniku ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór- itd :))) twoje wypierdy wyżej jak tam korekta co miała być przy 2.91 zł ? buhahaha :))) w gimnazjum rzeczywiście nic nie uczą dzieci jak widać :)))
    >
    > Pięknie i jak celnie Darku zawsze merytoryka i dowody wygrywają z takimi trolami jak ten wielonik ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór :) niech lepiej ten wielonik do nory się schowa bo tylko zostało z niego tutaj mega pośmiewisko :)Widziałem jeszcze jak ten wielonik pisał o 2 zł i kreślił wykres jakiś bzdurny co dziś widać że to typowy trolll który sprzedał po 2 zl i teraz wyje z spółdzielnią która została na peronie 2 zł !

Zgadza się Tadeusz dla mnie zawsze dowody i wpisy wcześniejsze są najlepszymi dowodami kto kim jest na forum i kogo warto słuchać :) ten wielonik trollll z spółdzielni ktry wył tutaj o 2 zł i spadkach zjazdach - ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór jest już spalony na wszystkich spółkach :) a my tym czasem czekamy spokojnie sobie na wyniki za 2 Q który dobiega końca :)
    Chłopacy... skąd wy jesteście? Z pośredniaka?
    To jest jakiś program społeczny? Aktywizacja zawodowa? A może PFRON ? Pozwólcie nam zrozumieć, jeśli potrzebujecie jakiegoś wsparcia, pomocy.
    Otoczymy was opieką na forum. Nie ma się czego wstydzić. Tylko nie sprzedawajcie już tych bredni...
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [95.91.225.*]
    Ale w czym problem kolego? Boli, że kurs rośnie? Nie trzeba było sprzedawać. Słaby jesteś w te klocki to się nie baw. Proste. Każdy widzi jak kurs się pięknie pnie. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. Wszystko Ci wyjaśnimy, jak dziecku :)
    Martwimy się o was. Jesteście pogubieni , gadacie od rzeczy , gadacie bajki, naganiacie tak prymitywnie , że ciężko się to czyta.
    Czy ty kolego nie pomyliłes spółek tak w zasadzie??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2022-06-28 o godz. 13:43 ~Luzik napisał(a):
    > Ale w czym problem kolego? Boli, że kurs rośnie? Nie trzeba było sprzedawać. Słaby jesteś w te klocki to się nie baw. Proste. Każdy widzi jak kurs się pięknie pnie. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. Wszystko Ci wyjaśnimy, jak dziecku :)

Luzik jak sam widzisz trol wielonik ghost_men-matti-anka -er/azatem itd wyje bo został na peronie 2 zł :))) to wielonik z spółdzielni zostali szybko rozpracowani :) i zauważ zobacz jak pilnują monnari jak pies szynki :))) to mówisamo za siebie kim jest ta spółdzielnia wyjąca na forum tutaj :) tak że czekamy na potężne wzrosty które są tutaj przed nami :)
    No dobrze , to może prościej:
    Kolega Darek , kolega Luzik- wy rozumieć polska mowa?
    Prawda boli co wieloniku :) ghost_men/azatem/matti/anka/er.wer/itd :)) ile ci płaci pan za te wypociny ? 5 groszy od posta :)))) pozdrów go od nas Akcjonariuszy i podziękuj w naszym imieniu za akcje po 2 zł które nabyliśmy od spółdzielni która kieruje :) a po wynikach za 2 Q pogadamy więcej i pośmiejemy się z was mocniej :)))
    Dnia 2022-06-28 o godz. 15:17 ~matti napisał(a):
    > No dobrze , to może prościej:
    > > Kolega Darek , kolega Luzik- wy rozumieć polska mowa?

nie męcz się, nie szukaj oznak samodzielnego myślenia i inteligencji tam gdzie jej nie znajdziesz :) :)

jaki sens jest zakładanie nowego wątku w którym nic nie ma oprócz odnośnika do wątku napisanego tuz poniżej .. ?? :) :)

ja juz dawno pozbyłem się złudzeń - rozmawiasz z workiem siana .. :) :) - nie obrażając siana oczywiście bo jest zdecydowanie bardziej pożyteczne niż ten osobnik (osobniki) na tym forum

odpowiedział Ci po co wkleja te same posty w 5 - 7 wątkach po kolei i po co kopiuje te same swoje teksty codziennie wiele razy ..

"5 groszy od posta :))))"
    Dnia 2022-06-28 o godz. 13:43 ~Luzik napisał(a):
    > Ale w czym problem kolego? Boli, że kurs rośnie? Nie trzeba było sprzedawać. Słaby jesteś w te klocki to się nie baw. Proste. Każdy widzi jak kurs się pięknie pnie. Jak czegoś nie rozumiesz to pytaj. Wszystko Ci wyjaśnimy, jak dziecku :)

Luzik jak sam widzisz trol wielonik ghost_men-matti-anka -er/azatem itd wyje bo został na peronie 2 zł :))) to wielonik z spółdzielni zostali szybko rozpracowani :) i zauważ zobacz jak pilnują monnari jak pies szynki :))) to mówisamo za siebie kim jest ta spółdzielnia wyjąca na forum tutaj :) tak że czekamy na potężne wzrosty które są tutaj przed nami :)

Chłopacy, czy jesteście przystojni?
    Czy macie tu i TAM w sensie?
    Jeśli tak to może wyskoczcie bez gatków i pokażcie co potraficie.
    Może to może wzbudzi większy ruch na akcjach MON bo aktualnie to nędza a wasze gadanie jest ignorowane zwyczajnie.
    Oj wieloniku bardzo się pocisz aż smierdzi jakoś :))) musisz popropsić swojego pana aby ci kupił jakiś respirant hahaha
    A teraz miłego wycia i pozdrów pana swego bo czas tyka nie miłosiernie dla niego :)) no i waruj tutaj pilnie bo mamy z ciebie ubaw po pachy przynajmniej tylko nie zmieniaj tak nicki bo robisz się co raz bardziej nudny :))))
    Ty jesteś nudny jak publiczna TV ,a niestety żyjesz.
    Dla chętnych do zakupu Mon:
    Nie tykajcie tego cuda póki obroty i kurs nie ruszą jak Ghost mówi...
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Tomek [83.28.234.*]
    Czekamy spokojnie na walne i zobaczymy co i jak ..................:) moim zdaniem dywidenda powinna być wypłacona i będziemy o to walczyć z Akcjonariuszami a jak wiemy chcą tego nawet więksi gracze .
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Azatem [46.186.101.*]
    Którzy więksi gracze Robercie? Wymień jednego, oprócż ciebie oczywiście.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Frank [176.103.75.*]
    Dnia 2022-07-02 o godz. 20:31 ~Tomek napisał(a):
    > Czekamy spokojnie na walne i zobaczymy co i jak ..................:) moim zdaniem dywidenda powinna być wypłacona i będziemy o to walczyć z Akcjonariuszami a jak wiemy chcą tego nawet więksi gracze .

Czekamy teraz na Walne zobaczymy czy będzie przed wynikami....jeżeli będzie po wynikach będzie bardziej realne .
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Dywidendowy [185.25.123.*]
    Może kontraktowy wie kiedy będzie wynik audytu i walne i ile będzie dywidendy? On przecież wszystko przewidział....to i to może przewidzieć. Kontraktowy czekamy na twoje analizy w temacie dywidendy.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [109.42.115.*]
    Słuszne pytanie.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.28.234.*]
    Dnia 2022-06-17 o godz. 12:16 ~Luzik napisał(a):
    > Skoro tyle kasy wpada, a to dopiero początek sezonu to może coś rzucą dla akcjonariuszy:) Miałem 12 spółek w portfelu, teraz mam tylko 3 z czego 80% w Monnari :)

Ile Luzik prognozujesz wypłaty Dywidendy ? :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Luzik [109.42.112.*]
    Nie mam bladego pojęcia. Ja tu nowy jestem. Ale życzę wszystkim, którzy mają te akcje dłużej aby wyszli z zyskiem na, który zasługują. Za cierpliwość chociażby.
    Dnia 2022-07-05 o godz. 10:58 ~Luzik napisał(a):
    > Nie mam bladego pojęcia. Ja tu nowy jestem. Ale życzę wszystkim, którzy mają te akcje dłużej aby wyszli z zyskiem na, który zasługują. Za cierpliwość chociażby.

rozumiem, że wszyscy wiedzą, że po wypłacie dywidendy następuje odcięcie jej wartości od kursu akcji i obowiązek natychmiastowego zapłacenia podatku ( który jest ściągany z automatu ) niezależnie od tego czy mamy zysk czy stratę na akcjach ..

to czy kurs wzrośnie ( i wróci do poziomu z przed dywidendy) czy dalej opadnie to jest kwestia wielu składowych między innymi koniunktury - nastrojów na rynku itp., a akcjonariusz niezależnie od sytuacji płaci od razu 19 % podatku od kwoty dywidendy ..

chyba że się mylę i jakieś nowe przepisy weszły bo w tym państwie nigdy nic nie wiadomo .. :) :)

• Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.28.234.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 10:58 ~Luzik napisał(a):
    > Nie mam bladego pojęcia. Ja tu nowy jestem. Ale życzę wszystkim, którzy mają te akcje dłużej aby wyszli z zyskiem na, który zasługują. Za cierpliwość chociażby.

Wszystko w swoim czasie kolego :) cierpliwość zostanie wynagrodzona i wspomnisz moje słowa niebawem :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.26.5.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 14:57 ~Kontraktowy napisał(a):

> > > > Witam serdecznie
    > > > >
    > > > > Tutaj będzie ruch znacznie większy .............o czym pisałem wcześniej w lutym tego roku ................dziś na rynku duża korekta spowodowana Recesją ale ona dotknie takie spółki jak JSW -KGHM - LBW- i spółki technologiczne elektroniczne branża samochodowa itd ...............Na te czasy odzieżówka która po covidzie od początku roku bije rekordy w sprzedaży co widzimy od początku tego roku ................i tutaj stawiam na Monnari bo to już inna liga i chwilowy mały spadek jej nie grozi ...............powiem tak obserwujecie notowania i to co dzieje się na rynku najmu itd. bo przed nami bardzo dobry okres dla Monnari .Obecnie czekamy na wyniki które będą Rekordowe i zaczną się potężniejsze wzrosty .......które mogą bardzo przyspieszyć niebawem .............kurs rozpoczął bardzo mocny trend wzrostowy po bardzo długich spadkach i konsolidacji która teraz przełoży się na bardzo długich i mocnych wzrostach .Kurs w szczycie był ponad 40 zł ............i stawiam że będziemy wracać do tego poziomu i kto wie może i jego przebicie tym razem ................

Pięknie lanie na KGHM -JSW - LBW- ponad 13% ponad 12 % ponad 5 % hahaha :))) hahha czyli zgodnie z tym co pisał Kontraktowy :) Szacun wielki po raz kolejny :)

Piękna sesja :))
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Tom [176.103.75.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 18:12 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-07-05 o godz. 14:57 ~Kontraktowy napisał(a):
    >
    > > > > > Witam serdecznie
    > > > > >
    > > > > > Tutaj będzie ruch znacznie większy .............o czym pisałem wcześniej w lutym tego roku ................dziś na rynku duża korekta spowodowana Recesją ale ona dotknie takie spółki jak JSW -KGHM - LBW- i spółki technologiczne elektroniczne branża samochodowa itd ...............Na te czasy odzieżówka która po covidzie od początku roku bije rekordy w sprzedaży co widzimy od początku tego roku ................i tutaj stawiam na Monnari bo to już inna liga i chwilowy mały spadek jej nie grozi ...............powiem tak obserwujecie notowania i to co dzieje się na rynku najmu itd. bo przed nami bardzo dobry okres dla Monnari .Obecnie czekamy na wyniki które będą Rekordowe i zaczną się potężniejsze wzrosty .......które mogą bardzo przyspieszyć niebawem .............kurs rozpoczął bardzo mocny trend wzrostowy po bardzo długich spadkach i konsolidacji która teraz przełoży się na bardzo długich i mocnych wzrostach .Kurs w szczycie był ponad 40 zł ............i stawiam że będziemy wracać do tego poziomu i kto wie może i jego przebicie tym razem ................
    >
    > Pięknie lanie na KGHM -JSW - LBW- ponad 13% ponad 12 % ponad 5 % hahaha :))) hahha czyli zgodnie z tym co pisał Kontraktowy :) Szacun wielki po raz kolejny :)
    >
    > Piękna sesja :))

JSW-LBW to darmozjady które wszystko przejedzą więc wszyscy uciekają z tych gniotów !
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Kaim [204.14.73.*]
    > Skoro tyle kasy wpada, a to dopiero początek sezonu to może coś rzucą dla akcjonariuszy:) Miałem 12 spółek w portfelu, teraz mam tylko 3 z czego 80% w Monnari :)

Bardzo słuszna decyzja myślę że mogą spokojnie przeznaczyć jakąś część na wypłatę Dywidendy i za pewne większa część Akcjonariuszy zagłosuje za tym .Po sprzedaży części działki OG do kasy wpadło im grube mln zł a więc takiej kasy nie mieli nigdy w historii spółki .....a nie zapominajmy że jest druga cześć jeszcze OG która może zostać również sprzedana za grube mln zł np. w kolejnym roku i tutaj powinna być również kolejna dywidenda bo wyniki powinny się poprawiać a więc zyski Monnari będzie miała na przyzwoitym poziomie .
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Nowy [80.49.128.*]
    a może jakieś rentowne akwizycje, mi na dyw nie zależy lepiej żeby spółka inwestowała kasę i sie rozwijała
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.4.109.*]
    Dnia 2022-07-08 o godz. 09:40 ~Kaim napisał(a):
    > Dnia 2022-06-17 o godz. 12:16 ~Luzik napisał(a):
    > > Skoro tyle kasy wpada, a to dopiero początek sezonu to może coś rzucą dla akcjonariuszy:) Miałem 12 spółek w portfelu, teraz mam tylko 3 z czego 80% w Monnari :)
    >
    > Bardzo słuszna decyzja myślę że mogą spokojnie przeznaczyć jakąś część na wypłatę Dywidendy i za pewne większa część Akcjonariuszy zagłosuje za tym .Po sprzedaży części działki OG do kasy wpadło im grube mln zł a więc takiej kasy nie mieli nigdy w historii spółki .....a nie zapominajmy że jest druga cześć jeszcze OG która może zostać również sprzedana za grube mln zł np. w kolejnym roku i tutaj powinna być również kolejna dywidenda bo wyniki powinny się poprawiać a więc zyski Monnari będzie miała na przyzwoitym poziomie .

O tuż to Kaim sam zagłosuje za tym również nie tylko ja bo jak wiemy większy Akcjonariusz też tego się domaga :) a więc na walnym powalczymy z prezesem jeszcze .........:) mała dywidenda się należy jak psu buda na zimę :) a reszta niech idzie na rozwój spółki i kapitał jakiś zapasowy ............dodatkowo mamy jeszcze drugą cześć działki z która trzeba coś zrobić aby nie stała fizycznie tylko były z tego profity tym bardziej kiedy teraz działki są w mega cenie co widzimy po sprzedaży części już jej ile monnari zakasowało kasy z tego :) zysk mega teraz mają zakup wcześniejszy i rewitalizacja tego było strzałem w 10 bo dziś zbieramy grube mln za to :) no ale kilka lat kasa była wydana i zamrożona a więc dziś zbiera się tego żniwo :) tak więc czekamy na walne i będziemy dyskutować co i jak :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Azatem [176.221.122.*]
    A tak całkiem obok twoich mądrości.
    W jaki sposób dzieli się zysk na:
    1) dywidendę
    2) dalszy rozwój
    3) kapitał zapasowy

Który to przepis pozwala na taką konstrukcję ??? Oświecisz wielonika?
    Te oszo łomy wciąż łudzą się , że prezes jeszcze im coś da.
    A wa ła im da !
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Piotr [209.126.88.*]
    Jest o co walczyć a czy będzie dywidenda to już zależy od Akcjonariatu ile będzie go na walnym .Nie sam prezes decyduje czy będzie dywidenda czy nie ,tylko cały zarząd RN oraz Akcjonariusze .Najważniejsze aby uzyskać konsensus .......
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Zarząd i Rada Nadzorcza nie decyduje o dywidendzie. A kto jest większościowym akcjonariuszem (czyt. decydującym) wiadomo od dość dawna.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.26.10.*]
    Dnia 2022-07-11 o godz. 09:41 ~Piotr napisał(a):
    > Jest o co walczyć a czy będzie dywidenda to już zależy od Akcjonariatu ile będzie go na walnym .Nie sam prezes decyduje czy będzie dywidenda czy nie ,tylko cały zarząd RN oraz Akcjonariusze .Najważniejsze aby uzyskać konsensus .......

Czekamy Piotr na walne :) zobaczymy co nam sie tam jeszcze urodzi .......;) najważniejsze że troleee z spółdzielni są na peronie 2 zł :))) a my spokojnie do walnego działamy ................;) póki jest okazja jeszcze bo niebawem już nie będzie takiej możliwości ...................
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Piotr [204.14.73.*]
    Dnia 2022-07-11 o godz. 10:04 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-07-11 o godz. 09:41 ~Piotr napisał(a):
    > > Jest o co walczyć a czy będzie dywidenda to już zależy od Akcjonariatu ile będzie go na walnym .Nie sam prezes decyduje czy będzie dywidenda czy nie ,tylko cały zarząd RN oraz Akcjonariusze .Najważniejsze aby uzyskać konsensus .......
    >
    > Czekamy Piotr na walne :) zobaczymy co nam sie tam jeszcze urodzi .......;) najważniejsze że troleee z spółdzielni są na peronie 2 zł :))) a my spokojnie do walnego działamy ................;) póki jest okazja jeszcze bo niebawem już nie będzie takiej możliwości ...................

Zgadza się Darek czytam dokładnie forum i widzę że siedzi tutaj jedna ekipa z spółdzielni która naganiała na spadki i obrzydzała cały czas na Monnari w wiadomym celu .Trzymam się swojej wiedzy oraz wyników jakie spółka generuje teraz i widać znaczącą poprawę co przełoży się niebawem na kursie .Wyniki za 2 Q będą iskrą zapłonową ...........
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Zgadza się robercie. Z ta wiedzą u ciebie, to bym nie przesadzał ale naganiaj dalej.
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Monika [45.56.198.*]
    Dnia 2022-07-11 o godz. 10:11 ~Piotr napisał(a):
    > Dnia 2022-07-11 o godz. 10:04 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-07-11 o godz. 09:41 ~Piotr napisał(a):
    > > > Jest o co walczyć a czy będzie dywidenda to już zależy od Akcjonariatu ile będzie go na walnym .Nie sam prezes decyduje czy będzie dywidenda czy nie ,tylko cały zarząd RN oraz Akcjonariusze .Najważniejsze aby uzyskać konsensus .......
    > >
    > > Czekamy Piotr na walne :) zobaczymy co nam sie tam jeszcze urodzi .......;) najważniejsze że troleee z spółdzielni są na peronie 2 zł :))) a my spokojnie do walnego działamy ................;) póki jest okazja jeszcze bo niebawem już nie będzie takiej możliwości ...................
    >
    > Zgadza się Darek czytam dokładnie forum i widzę że siedzi tutaj jedna ekipa z spółdzielni która naganiała na spadki i obrzydzała cały czas na Monnari w wiadomym celu .Trzymam się swojej wiedzy oraz wyników jakie spółka generuje teraz i widać znaczącą poprawę co przełoży się niebawem na kursie .Wyniki za 2 Q będą iskrą zapłonową ...........

Jestem za dywidendą również trzeba jej się domagać na walnym tym bardziej że nie tylko my jej chcemy....
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.26.10.*]
    Dnia 2022-07-11 o godz. 10:50 ~Monika napisał(a):
    > Dnia 2022-07-11 o godz. 10:11 ~Piotr napisał(a):
    > > Dnia 2022-07-11 o godz. 10:04 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2022-07-11 o godz. 09:41 ~Piotr napisał(a):
    > > > > Jest o co walczyć a czy będzie dywidenda to już zależy od Akcjonariatu ile będzie go na walnym .Nie sam prezes decyduje czy będzie dywidenda czy nie ,tylko cały zarząd RN oraz Akcjonariusze .Najważniejsze aby uzyskać konsensus .......
    > > >
    > > > Czekamy Piotr na walne :) zobaczymy co nam sie tam jeszcze urodzi .......;) najważniejsze że troleee z spółdzielni są na peronie 2 zł :))) a my spokojnie do walnego działamy ................;) póki jest okazja jeszcze bo niebawem już nie będzie takiej możliwości ...................
    > >
    > > Zgadza się Darek czytam dokładnie forum i widzę że siedzi tutaj jedna ekipa z spółdzielni która naganiała na spadki i obrzydzała cały czas na Monnari w wiadomym celu .Trzymam się swojej wiedzy oraz wyników jakie spółka generuje teraz i widać znaczącą poprawę co przełoży się niebawem na kursie .Wyniki za 2 Q będą iskrą zapłonową ...........
    >
    > Jestem za dywidendą również trzeba jej się domagać na walnym tym bardziej że nie tylko my jej chcemy....

I tego się będziemy domagać na walnym oby jeszcze było po wynikach za 2 Q :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Darek [83.26.5.*]

Czekamy :)
  • Re: To i może dywidenda będzie Autor: ~Dywisia [83.4.111.*]
    Co to będzie czy Dywidenda będzie ;))
[x]
MONNARI 1,72% 5,90 2026-04-15 16:41:00
2026-03-27
Skup akcji własnych
Skup akcji własnych
2026-03-25
Skup akcji własnych
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?