Witam pacjenta Olafa vel. JJ (z nowym nickiem) - tutaj już zostałeś wyjaśniony więc możesz już wrócić do swojej STAJNI KAZIKA :))
Tutaj przypomnę post stajennemu Olafowi ...
Pacjent Olaf ...
Chciałbym gorąco przeprosić za pacjenta ze spółki INNOGENE niejakiego Olafa, który przybłąkał się tu za mną w poszukiwaniu szczęścia i spółki, na której będzie mógł wreszcie zarobić swoje pierwsze prawdziwe pieniądze ...
Pacjent Olaf niestety nie posiada tam dobrej reputacji, kultury osobistej i niestety najważniejszego - ROZUMU ... to bardzo smutny i przykry przypadek, ponoć ma żal do panów Pantaran i Bart którzy namówili go pod przymusem, trzymając pistolet przy skroni do kupna akcji INNOGENE przez co stracił tam mnóstwo pieniędzy, co doprowadziło go do obłędu, nie potrafi przyznać się do porażki, co nie rokuje zbyt dobrze ... wciąż tkwi w roku 2020, roku swojej klęski ...
Nie wiem który pacjent jeszcze próbuje zdyskredytować moją skromną osobę podszywając się pod mój zalogowany nick, ale nie będę wnikał ... świadczy to tylko o słabości intelektualnej i tchórzostwie tegoż osobnika ...
Co do spółki TGS to jest to od niedawna (śednia 1,12 zł) moja nowa średniookresowa inwestycja, wierzę w duże powodzenie projektu Night Club Manager - Violet Vibes ... takiej ciekawej i ekscytującej gry nie ma jeszcze na rynku ...
Ostatnie spadki całego gamdevu bardzo przypominają te z końcówki ubiegłego roku, kiedy to ci co mogli realizowali swoje straty podatkowe ... teraz odwrotnie, ci co mają do zapłacenia podatek (do końca kwietnia) a nie mają środków na koncie, muszą wyprzedawać część swych akcji ...
Marzeniem, to jest powtórka tego co zrobił cdr przez kilka lat. Startował z podobnego pułapu. Kto wie, co kilka lat przyniesie, koniec roku i następny pokaże.
Ale... od marzeń zawsze zaczynają się szalone realizacje.
Cześć Żeglarz. Wkońcu razem na pokładzie. Średnia 0.70. Też tu jestem od niedawna, więc wzrosty nieuniknione jak oczywiście nie potwierdzi się czarny scenariusz i nie dojdzie do starć sił NATO z Rosją. Pozd.
Pozdrowienia odwzajemniam, choć też mam nadzieję że nie przyszłaś tu robić z forum domu publicznego razem ze swoją koleżanką Agniesią jak na INNO ... nam tu wystarczy gra o podobnej treści NCM ...
Co do TGS to akcje jak na całej bananowej są tanie a czasy niepewne i jak sytuacja się uspokoi
wróci kapitał zagraniczny i wszystkie spółki co by nie kupić teraz tanio wystrzelą ostro do góry ... i jak napisał króledward1 trzeba łapać dołki póki jeszcze jest tanio najlepiej kupując parę spółek dywersyfikując portfel ...
Powtórzę slogan - Każdy wykuwa swój los sam, czy Biotech jest moim kolegą ? ... nadinterpretacja agenta z INNO schowanego za VPN przybłąkanego wraz z miłośnikiem ,,wielkiej'' literatury@aaaaaaaaaaaaaaa, co nie potrafi wymyślić dla siebie sensownego nicka :) taka drobna aluzja ;)
Chłopie Zeglarzu nazywej mnie wnukiem komandora marynarki wojennej. Rozumiesz, czemu zamilowanie do marynistyki?Bercika ośmieszalem, to z Tobą tez dam radę. Przy Berciku wtedy stali klakierzy, dziś już nawet laser się wykruszyl. Ciebie nikt nie wspiera, co najwyżej jaja robią.
O Pan Zeglarz opuścił z nostalgia statek Inno Gene i od razu +40%, zawilal na TGS i juz kurs lajby 0,5x zł. Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem. Hehe. A tak poza tym skąd ten cytat, erudyto? Wiem, wiem, znajdziesz w Wikipedii.
He, he tak się rodzą lechendy o naganiaczach, gdy stado bezrozumnych baranków próbuje podążać za prawdziwym autorytetem, który widząc niebezpieczeństwo wie kiedy się cofnąć znad przepaści, a biedne łowiecki w swoim bezrozumnym pędzie rzucają się z fiordu na główkę he, he ... czyż nie tak było na INNO panowie JJ, Olaf, Luke, aaaaaaaa, Marta, Aga ...
Powinieneś się cieszyć panie króledward za ten darmowy spęd nowych jagniątek, które samo polazło za mną ... mięsko w sam raz na obdzieranie z kasy po 5/10zł i ruszt na ogniu przy zimnym leszku - czyż nie, panie króluedwardzie?
O ile Jaca nie kłamie, to lab w Inno rusza od 4 lipca 2022 r., mi to lotto, ale ty Żeglarzu jest kowalem swojego losu i wymiękłeś na ostatniej prostej.
Czego ty dziecinko ode mnie chcesz @aaaaaaaaaaaa ... zacząłeś tą niesprowokowaną przeze mnie wojnę jak Putin na Ukrainie, spodziewałeś się jakichś kwiatków i przeprosin a zostałeś dość szybko wyjaśniony,a twoje kolejne wcielenia zdekonspirowane, poniosłeś sromotną klęskę na polu kacapskiej propagandy
- odpowiem ci stanowczo, ale spokojnie słowami bohaterów z wyspy żmij - IDI STĄD NA HOO-OOY zaśmiecasz tu tylko wątki ...
Bercikowi też nie pasowałem, zeglarzu. Weź swój los w swoje ręce, czy coś innego w te swoje łapki i daj sobie spokój z giełdą, bo nie masz w ogóle wyczucia.
Zeglarzu to, ja byłem pierwszy na KKH Herbal i prowadziłem czasem wymianę zdań z Bercikiem. Nie będziesz pisał głupot, ja nie będę Cię zaczepiał. A tak poza tym, ile ludzi pisało, żebyś Ty już przestał pisać swoje bajki.
Żeglarz to farmazon który nie trzyma ciśnienia. Wziął sprawy w swoje ręce - wyszedł na stracie w Inno, przyszedł tutaj i wtopił 50% :):):)):) rekin giełdy :)):):)
Panie @aaaaaaaaaaaa co mnie ku... obchodzi z kim zaczynasz kłótnie i kogo prowokujesz, zaczynam się o ciebie naprawdę bać ... ... ty naprawdę masz jakieś zaburzenia osobowości ... nawet twój nick sugeruje jakiś krzyk rozpaczy @aaaaaaaaaaaaaa ...
Czy nie wyraziłem się dość jasno w poprzednim poście? zabieraj stąd swojego pieska Olafa i wracajcie na swoje INNO bo coś wam kurs powoli leci na łeb ...
Po północy zgłaszam te wasze patologiczne wpisy i cały post do usunięcia ...
HE, HE, HE, dałeś się ubrać naganiaczom Bartowi, Pantaranowi, Żeglarzowi ... chorera piwo mi się spieniło ze śmiechu :)) tu okazje będą jeszcze niżej :))
Poza tym żeby kupić musiał byś sprzedać tą jedną akcję INNO którą dostałeś na komunię od wujka minus opłata 5zł = 3 złote na czysto? ... tosz ty kupił 5 akcji ... teraz wydało się kto tak szarpie kursem :))
Dziękuję, ja jeszcze nawet nie zacząłem na poważnie tutaj inwestycji w TGS ... 24 tys. to zaledwie 15 % założonego wcześniej przeze mnie planu całościowej inwestycji tutaj ... o możliwych jeszcze spadkach ostrzegałem, żeby nie było ...