Poza biznesem związanym z: - kantor internetowy Trejdoo, - karta wielowalutowa IGORIA CARD, - System do wykrywania Anti Fraud., Ma jeszcze udziały w trzech spółkach i nie zdziwi mnie jak przynajmniej jedną będą chcieli wprowadzić na New Connect.... A jest nią ....Klasomat sp. z o.o. z siedzibą w Szczecinie - mają w niej udziały reprezentujące 48,7 proc. kapitału zakładowego
Mają jeszcze udziały w dwóch spółkach, ale do 10% - AI TOOLS sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie posiadają udziały reprezentujące 9,09 proc. kapitału zakładowego. - IgoPay sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie posiadają udziały reprezentujące 8,20 proc. kapitału zakładowego. Te dwie powyższe spółki również mogą być wprowadzone na New Connect i są z bardzo na czasie branż.....
Uważam, że Igoria jest mocno niedowartościowana, kto to dostrzeże będzie bogaty....
Tak dla przypomnienia Zgodnie z Raportem za 3 kwartał :
- Przewidywany rozwój Spółki - Otrzymana licencja Mastercard Principal Member na wydawnictwo instrumentów płatniczych w postaci wielowalutowych kart płatniczych z logo tej organizacji poszerza działalność Spółki o dodatkowe usługi, otwiera nowe horyzonty rozwoju i jest bezpośrednio związane z dalszą ekspansją zagraniczną Spółki oraz rozszerzeniem oferty produktowej dla Klientów krajowych i zagranicznych. - Środki pieniężne na koniec okresu 34 018 806,45 PLN, - Na dzień 30 września 2021 roku na rachunkach bankowych Spółki znajdowały się środki klientów Emitenta w kwocie 27 742 tys. PLN. - Przychody za III kwartał 2021 roku wzrosły o 81,04% w porównaniu z III kwartałem 2020 roku, - W wyniku prac badawczo-rozwojowych Spółka uruchomiła wielowalutowe karty płatnicze oraz platformę IgoriaCard. Karty wielowalutowe dają możliwość płatności w 17 walutach w dowolnym miejscu na świecie – automatycznie dopasowując się do waluty kraju, w którym przebywa Klient., -Trwają zaawansowane rozmowy zarówno z potencjalnymi partnerami, jak i instytucjami finansowymi w Europie.
Także należy oczekiwać na INFA o Umowach z Instytucjami finansowymi w Europie.
Dlatego uważam, że to jest ostatni dzwonek, żeby kupić tanio akcje.... bo zaraz czy tego chcecie czy nie kurs wystrzeli w górę i nie będzie to 100% tylko dużo więcej....
Jest Parofczak…będzie się działo…kolega potrafi dużo zainwestować długoterminowo….tylko zostaw nam trochę akcji….Jest coraz większa presja na kupowanie akcji. Spółka porównywana z: mPay, Femion….tez będzie notowana po kilka złotych . Już niebawem….
Dnia 2022-01-06 o godz. 18:14 ~ajax napisał(a): > niech klepie dalej ja się daje naganić prosze o kolejne wątki tego typu > dziekije
Dokładnie ...niech będzie , że naganiam. Ja uważam , że Informuję, bo większości nie chce się czytać Raportów okresowych......A on w przypadku Igorii są bardzo ciekawe ...
Dnia 2022-02-08 o godz. 12:59 ~spoko napisał(a): > Klasomat... widziałem gdzieś w zestawieniu 100 największych form płatniczych w Polsce w 2020 roku. >100_firm_raport_cashless_2021.pdf >
A tak jeszcze bo jak zwykle się niezdrowo podniecasz - zrób wywiad wśród ludzi , znajomych kto zna Revoluta a kto Igorie to wtedy może zejdziesz na ziemie z oblokow
Dnia 2022-02-08 o godz. 12:59 ~spoko napisał(a): > Klasomat... widziałem gdzieś w zestawieniu 100 największych form płatniczych w Polsce w 2020 roku. >100_firm_raport_cashless_2021.pdf >
Dla przypomnienia dla normalnych forumowiczów; Igoria Trade cap. 8 mln, a C/Z=4,5, internetowy kantor wymiany walut i karta wielowalutowa Na Sprzedaży brak akcji ... czarna dziura.....Tutaj będzie drugi Będzin....
Nie dać się odleszczyć... papier zdołowany na maxa.....Cap. 8 mln, a C/Z=4,5... Znajdźie mi taką drugą spółkęz takimi wskaźnikami w branży finansowej......
Bardzo dwa ważne zdania z Raportu za 1 kw. 2023: Spółka podejmuje kolejne kroki mające na celu ekspansję na rynki zagraniczne. Trwają zaawansowane rozmowy zarówno z potencjalnymi partnerami, jak i instytucjami finansowymi w Europie. Uważam, że wcześniej czy później będą musieli podać info o współpracy, bo będzie się to wiązało z zwiększonymi zyskami dla Spółki. A jak pójdzie to INFO to kurs akcji będzie na widłach przez kilka dni.....
Rozliczenie projektu Anti Fraud będzie 04.10.23 i nastąpi jego komercjalizacja i sprzedaż licencji za użytkowanie programu. Będzie to czysty zysk dla Igorii liczony w milionach złotych.
Poniżej informacja do dla kogo ten program jest dedykowany.
Grupa docelowa projektu to przede wszystkim instytucje finansowe. Rynek docelowy związany jest z instytucjami finansowymi, w szczególności z bankami komercyjnymi i spółdzielczymi, procesorami płatności i merchantami (e-commerce), wydawcami kart płatniczych, operatorami e-walletów, podmiotami pożyczkowymi, biurami maklerskimi i platformami forex, dostawcami usług KYC i AML oraz izbami rozliczeniowymi. […]
Akcji jest coraz mniej..... DO dnia dzisiejszego przemieliło się 2 mln akcji, Dzisiaj już około 600 000 sztuk. Jeśli dzisiaj będzie około 2 mln, to mamy razem 4 mln sztuk akcji.
Cały FF to 7,8 mln akcji.....Przemieli się 4 mln akcji......Także nastąpi dzisiaj lub jutro odcięcie od akcji bo zwyczajnie ich zabraknie....Tak uważam. A jaka jest Wasza opinia ????