Na marginesie - czyżby obrana była nowa taktyka? Zbicie kursu małym wolumenem o kilka % na zamknięciu, przed dobrym ESPI, żeby wystraszyć ludzi/probować poczyścić SL?
Wniosku i decyzji o wsparciu dla nowej inwestycji nie załatwia się w ciągu jednego dnia.Główny akcjonariusz wiedział, syn prezesa nie jest już w zarządzie to taka wiedza mu nie jest potrzebna a drobni maja ESPI :) czyli wszystko gra.
A jak pisałem że będzie mniej (również w innych sprawach) to było że co Ty gadasz.
Trefny papier, jakoś koło dywidendy pewnie będzie super wzrost i wtedy schodzę z haka. Wróci się na kółka. Do tego krv jest idealne
Faktycznie, co chwilę można było zobaczyć że jest wystawiane po 1 sztuce o kilka groszy drożej niż aktualna cena. To tylko oznacza że jutro pójdzie wszystko w dół (a przynajmniej już raz coś takiego widziałem na KRV, tyle że z tą spółką to wiadomo że nic nie wiadomo)
Dość ciekawe są te ruchy, choć na niedużych wolumenach, tu nawet paręset akcji może zrobić parę procent na kursie. Od dołka w okolicy 13,3 ładnie rosło więc może to tylko zdrowa korekta xd
do zaobserwowania ich profil na twitterze -zawsze w języku polskim, ostatnio wrzutki o targach i jakiś link do analizy stockwatch w języku angielskim. Ciekawe do kogo ten ukłon, może jakiś inwestor zagraniczny się pojawia, może po targach, może może...
Czy Ty pójdziesz jeszcze kiedyś w górę Krynico?
To co pisałem w pierwszym poście czyli "spadek do poziomu 14" zaczyna wydawać się pomału nieosiągalnym wzrostem.