Dnia 2021-05-31 o godz. 06:34 ~LuckyGuy napisał(a): > Obyś miał rację, choć ja osobiście uważam ze lepiej jak papier będzie rósł na podstawie fundamentow > Tu są fundamenty
Dnia 2021-05-31 o godz. 06:34 ~LuckyGuy napisał(a): > Obyś miał rację, choć ja osobiście uważam ze lepiej jak papier będzie rósł na podstawie fundamentow
Ważne jak nazywa się to co robi al ale ważne jest czy robił to w dobrych intencjach. Zagwarantował ten "bezinteresowny forumowicz", że w tym tygodniu będzie przebicie na północ 3 zł. Została jedna sesja,
Ty jesteś na melanżu jeszcze lopes czy też nie znasz znaczenia słów " długo" i " konsolidacja:".
Daj sobie spokój lopes z tym bełkotem.
Odpocznij i daj odpocząć innym. W końcu jest dzisiaj Święto.
Od 20 maja kurs porusza się e tym przedziale, czyli od 15 dni, w trakcie których było 10 sesji.
Jeżeli to dla ciebie lopes jest długo to...
Przestań naganiać i wprowadzać świadomie forumowiczów w błąd.
Poczytałem nagonkę lopesa na Waszej Spółce To samo robi co na Devoran. Ale żeś go zagonił w kozi róg z ta długą konsolidacja. Ciekawe jak wybrnie z tego naganiacz lopes.
lopes naganiaczu
Miesiąc temu czyli 04 maja kurs zamknięcia wynosił 4 zł.
W tym dni wzrósł o 24,61%.
To jak z tym miesiącem i tygodniem?
To od sesji z jakiego dnia trwa ta kosolidacja, bo na bank nie od 4 maja.
al peroniarzu To w nadchodzącym tygodniu 1,80 zł czy niżej? lopes co myślisz na ten temat? Jakie jest twoje zdanie. Zasyp lopes forum swoim "bezinteresownym" bełkotem.