Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,90 zł , zmiana od tamtej pory: -17,83%

Re: Prognozy kursu lub wyników

nie jestem upoważniony aby publikować o czym dyskutowaliśmy na walnym i na jakie pytania od akcjonariuszy odpowiadał zarząd
ale na pewno przekaz z walnego płynie bardzo pozytywny!
chyba logiczne jest, że bez pracy nie ma kołaczy i w tym kontekście uchwalony program motywacyjny na najbliższe trzy lata
oceniać należy pozytywnie wziąwszy pod uwagę sam fakt startu programu, a kierując się
wypowiedzią prezesa to założenia ustalone przez RN- na pewno będą ambitne
dla przypomnienia: poprzedni program mot, który nie doszedł do skutku z powodu kryzysu w branży mówił o 17-21 ebitda i 170 mln sprzedaży, można się spodziewać ebitdy dwucyfrowej w progach
od 2 kw tego roku ebitda na plusie!
zweryfikujecie moją tezę już w sierpniu....
( cały rok powinien się skończyć dwucyfrową ebitdą)
ciekawie rozwija się IP
niemożliwe jest zbudowanie grupy z tej branży, która ma dziś tzw kumulację kompetencji w dodatku mocno stawia na AI za 10 mln euro jak dziś wycenia grupę PLI New connect!
ps> sorry ale nie chce mi się pisać ani dyskutować na tym mocno zakurzonym i zapomnianym forum, ale zapewniam, że było masę pozytywnych akcentów włącznie z tym, że platiż ma pełne ręce roboty a, cisza w eterze komunikatów spowodowana jest realizacją wielu zleceń tzw podprogowych i pracą nad zleceniami w ramach umów ramowych, mylne jest wrażenie krytyków, że hehehe - oni nic nie robią bo nie ma inf, w dodatku nastąpiła implementacja do poziomów dolara, cieszy, że obecnie spółka pozyskuje bardziej marżowe zlecenia...
>>>> to tyle i bez odbioru bo nie chce mi się polemizować ani otwierać oczy dyletantom, trzeba było ruszyć swoje 4 litery na walne i sami byście się przekonali, że idzie spora poprawa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -3,20% 10,60 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.