Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,10 zł , zmiana od tamtej pory: -19,08%

Re: Prognozy kursu lub wyników

Nie chcę wchodzić ponownie w dyskusję nt core biznesu. Ty uważasz, że to kwestia wiary, ja wiem, że spółka wychodzi na prostą po tym całym zamieszaniu ze strajkiem i wszystkimi jego następstwami. No przecież nie napiszę na publicznym forum że wiem bo to i to. Powoli za powoli ale jednak wychodzi! Dlatego szykują zmianę księgowania co np. spowoduje przeszacowanie nieruchomości wycenionej po cenie z transakcji sprzed kilkunastu lat, dlatego program motywacyjny, dlatego zapowiedzi zmiany rynku...
Tu nie ma żadnego realnego handlu. Nie ma ale bedzie. Dziś gdy kupowałem 40szt widziałem jak się zachowało to zlecenie z resztą akcji która w nim pozostała. I potem co dalej nastąpiło.
Odbicie zdechłego kota to odbicie zdechłego kota :)
A propos, Breton miał jak na razie rację w części. Bo 2 lata to jeszcze nie minęlo, a podobno przez dwa lata nie zobaczymy tu 20zl jeśli kiedykolwiek zobaczymy.
Dobra znikam i wpadnę znowu za jakiś czas, mam nadzieję że do listopadowych wyników uda mi się zjechać że srednią do 15zł!

Do typa od tapety nie nie kupuje całej roli tylko właśnie po 40-50szt czasami 80szt w zależności od możliwości finansowych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -3,20% 10,60 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.