Nie chcę wchodzić ponownie w dyskusję nt core biznesu. Ty uważasz, że to kwestia wiary, ja wiem, że spółka wychodzi na prostą po tym całym zamieszaniu ze strajkiem i wszystkimi jego następstwami. No przecież nie napiszę na publicznym forum że wiem bo to i to. Powoli za powoli ale jednak wychodzi! Dlatego szykują zmianę księgowania co np. spowoduje przeszacowanie nieruchomości wycenionej po cenie z transakcji sprzed kilkunastu lat, dlatego program motywacyjny, dlatego zapowiedzi zmiany rynku...
Tu nie ma żadnego realnego handlu. Nie ma ale bedzie. Dziś gdy kupowałem 40szt widziałem jak się zachowało to zlecenie z resztą akcji która w nim pozostała. I potem co dalej nastąpiło.
Odbicie zdechłego kota to odbicie zdechłego kota :)
A propos, Breton miał jak na razie rację w części. Bo 2 lata to jeszcze nie minęlo, a podobno przez dwa lata nie zobaczymy tu 20zl jeśli kiedykolwiek zobaczymy.
Dobra znikam i wpadnę znowu za jakiś czas, mam nadzieję że do listopadowych wyników uda mi się zjechać że srednią do 15zł!
Do typa od tapety nie nie kupuje całej roli tylko właśnie po 40-50szt czasami 80szt w zależności od możliwości finansowych.