• mWIG40 Autor: ~OldBoy [37.248.213.*]
    Czy w tych okolicznościach spółka zasługuje żeby byc w indeksie mWIG ? Łapka w dół to NIE. I jak będzie minimum 10 głosów to napisze list do GPW że to hańba i mają ich przenieść na NewConnect. Mam tam kolegów jak Mazur i na pewno nie będą robić problemów bo mam patent na technologię której tak nam potrzeba.
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~MAZUR [79.185.173.*]
    Dnia 2023-01-24 o godz. 09:27 ~OldBoy napisał(a):
    > Czy w tych okolicznościach spółka zasługuje żeby byc w indeksie mWIG ? Łapka w dół to NIE. I jak będzie minimum 10 głosów to napisze list do GPW że to hańba i mają ich przenieść na NewConnect. Mam tam kolegów jak Mazur i na pewno nie będą robić problemów bo mam patent na technologię której tak nam potrzeba.

NIE WIEM CZY TY JESTEŚ MOIM KOLEGĄ? OldBoy NIE WINSZUJ TAK SOBIE. JA MAZUR BYŁEM DOBRYM ZNAJOMYM JANA, A NIE JAKIEGOŚ CIEBIE. JA MOGĘ ROZMAWIAĆ Z DOMINIKĄ KULCZYK, MOGĘ NAWET PRZEDSTAWIĆ PROPOZYCJE TECHNOLOGICZNĄ W ZAKRESIE PRODUKCJI ENERGII OZE. ZNACZY BEZ CO2, BO JA SZANOWAŁEM JANA KULCZYKA. I GDYBY ŻYŁ, TO ZAPEWNE BYŁO BY NA PEP 800 000 ZŁ ZA AKCJĘ.
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~DzikiDzik [37.248.213.*]
    Jesteś Krejzolu!! jak wam znowu udało się uciec to ja pełen podziwu jestem. Jak ja lubię to twoje historie to jest hit!!! Ale mojej technologii odzysku ciepła z raftingu to nie dogonisz... Posługujesz się starymi pomysłami które już dawno są pase i zapomniane przez rynek bo nie efektywne. Niestety czas leci nieubłaganie i to co kiedyś wydawało ci się że jest top technologia to dziś jest dno technologia. Dominika zrozumiała że te pomysły które masz w kieszeni to bez przyszłości dlatego nie chce rozmawiać
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~MAZUR [79.185.173.*]
    Dnia 2023-01-24 o godz. 13:32 ~DzikiDzik napisał(a):
    > Jesteś Krejzolu!! jak wam znowu udało się uciec to ja pełen podziwu jestem. Jak ja lubię to twoje historie to jest hit!!! Ale mojej technologii odzysku ciepła z raftingu to nie dogonisz... Posługujesz się starymi pomysłami które już dawno są pase i zapomniane przez rynek bo nie efektywne. Niestety czas leci nieubłaganie i to co kiedyś wydawało ci się że jest top technologia to dziś jest dno technologia. Dominika zrozumiała że te pomysły które masz w kieszeni to bez przyszłości dlatego nie chce rozmawiać

CO TY CIECIU TU WYPISUJESZ DzikiDziki, JA OD 1975 ROKU JESTEM W WYSOKICH TECHNOLOGIACH, ZAPROSZONY PRZEZ PROFESORA KALISKIEGO I PROFESOR TITKO. JA JEDEN ZOSTAŁEM Z TEJ TRUJCY. BO PANI PROFESOR TITKO ZMARŁA PRZY WYŁADOWANIU ENERGETYCZNYM, A PROFESOR KALISKI ZGINĄŁ W DZWONIE Z TIREM. JA ROZMAWIAŁEM W 1981 ROKU Z PROFESOREN KALISKI I JEGO ŻONĄ W EGIPCIE. PRZYWIEŹLI MI ALKOCHOL BYM NIE MIAŁ TEGO CO MAJĄ W EGIPCIE POLACY. I TERAZ MOŻE ZNOWU MNIE ZAPROSI MOSSAD? BO KTOŚ MUSI DO ŻELAZNEJ KOPUŁY ZROBIĆ ZASILANIE, JAK JA ROBIŁEM DO STALOWEJ KOPUŁY PROFESORA KALISKIEGO.
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~DawidBenGurion [37.248.213.*]
    Co ja wypisuje? Co ty wypisujesz? Nie zdadzaj tajemnic Mossadu na forum no chyba ze masz plecy na samej górze i jesteś tajnym agentem wywiwdowczym?? !! Zakładam że tak.
    Widziałem tą twoją żelazną kopułę w czasach covid to ta folia aluminiowa zawinięta na głowę co ma chronić przez 5G i covid?? Przecież tą technologie już dawno opracowali Foliarze ze stanów. Jak ty chcesz nam wcisnąć tak stara technologie to jesteś niepoważny i niegodny do rozmowy... Dominika w aluminiową kopułę nie zainwestuje przykro mi. W Trójcy jedyny to mi się z czymś kojarzy hmmmm

Ale mamy akcjonariat... ja pierożkuje....
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~BigBrother [37.248.214.*]
    1 do Ziobro dla mnie Mazur
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~Jeny [37.248.162.*]
    Mazur się nie poddawaj!! tak się zdarza... ale wrócisz silniejszy!!!
    Bądź sobą
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~MAZUR [79.185.151.*]
    Panie kochany DawidBenGurion Ja tu tak z przekąsem, nie piszę o Janie tylko o Profesorze Kaliskim jak przyjechał do Egiptu ze swą Żoną w 1981 roku, a to już 42 lata temu, to co to za tajemnica? Z przed 40 lat, a że Kongres USA sam to finansował w Izraelu. A plecy to mam takie na samej górze że, byś się zdziwił, dla kogo ja nie pracowałem? Tak lepiej zapytać? A więc nie martw się o mnie, bo ogólnie to jest teraz tak: "To społeczeństwo XXI wieku, nazywane jest społeczeństwem papierowym. Gdyż wszyscy zdobywają papierowe bank knoty". A tym to można sobie podetrzeć w wygódce, jak nie ma się bidetu. Popatrz na takiego geniiusza jak Szanowny Elon Musk. Gość ma banknotów całe wagony, ale, ale co to jest to auto Tesla? Co z tymi rakietami? Ostatnio po wybuchu na słońcu spadły na ziemię dopiero co wysłane na orbitę satelity. To mi przypomina "Syzyfowe prace'. brak gości z technologii z mózgami. Teraz wystarczy mieć banknoty i pasztetówkę zamiast mózgu. A wszystkie drogi prowadzą na manowce, jaja jak balony, szklanego sufitu i betonowej ściany głową nie przebijesz. Jak aniołowie to zobaczyli, to ze śmiechu zwieracze im puściły i na świat spadł gówniany deszcz, z satelitami?
  • Re: mWIG40 I NIE NA WIG 40, A NA WIG 20 TAK JA MAZUR UWAŻAM. Autor: ~MAZUR [79.185.175.*]
    Panie kochany DawidBenGurion Ja tu tak z przekąsem, nie piszę o Janie tylko o Profesorze Kaliskim jak przyjechał do Egiptu ze swą Żoną w 1981 roku, a to już 42 lata temu, to co to za tajemnica? Z przed 40 lat, a że Kongres USA sam to finansował w Izraelu. A plecy to mam takie na samej górze że, byś się zdziwił, dla kogo ja nie pracowałem? Tak lepiej zapytać? A więc nie martw się o mnie, bo ogólnie to jest teraz tak: "To społeczeństwo XXI wieku, nazywane jest społeczeństwem papierowym. Gdyż wszyscy zdobywają papierowe bank knoty". A tym to można sobie podetrzeć w wygódce, jak nie ma się bidetu. Popatrz na takiego geniiusza jak Szanowny Elon Musk. Gość ma banknotów całe wagony, ale, ale co to jest to auto Tesla? Co z tymi rakietami? Ostatnio po wybuchu na słońcu spadły na ziemię dopiero co wysłane na orbitę satelity. To mi przypomina "Syzyfowe prace'. brak gości z technologii z mózgami. Teraz wystarczy mieć banknoty i pasztetówkę zamiast mózgu. A wszystkie drogi prowadzą na manowce, jaja jak balony, szklanego sufit i betonowej ściany głową nie przebijesz. Jak aniołowie by to zobaczyli, to zwieracze by im puściły i na świat spadł gówniany deszcz, z satelitami?
[x]
PEP -1,34% 59,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.