• Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~pir33 [178.255.41.*]
    Na wstępie składam chciałbym Tobie jak i wszystkim uczestnikom naszego forum życzyć w roku 2025 dużo sukcesów finansowych jak i zdrowia ponieważ jest to mój pierwszy post w tym roku :):):)
    A teraz mam do Ciebie pytanko .
    CO chcesz osiągnąć tym pisaniem o 12zł w tym półroczu bo się naprawdę lekko pogubiłem...:):):)

Od poziomu 29 w dół szydzicie razem z Sandman76 i pzpr( to w sumie też ty tylko nie zalogowany) ,że poubieraliście czy powiesiliście nas na hakach....
    Mam lekko odmienne zdanie bo nie czuje się powieszony a skup od 29 do 15,8 uważam przy swojej ilości akcji za sensowny.
    Oczywiście można by było póżniej zacząć ale jak to sam określiłeś to nie my jesteśmy od trzymania kursu tylko TY.....
    Wracając do tematu....
    Czy ty naprawdę uważasz, że jak jak spadnie nawet na 10 zł to ktoś kto nie oddał wam akcji za 25,20,18 czy 17 zacznie wam oddawać teraz?
    Przecież jak nie oddał z róznicą 12zł na minusie to odda teraz ?
    Zobacz na jakich wolumenach zwalacie kurs,a jak się nikt nie dołącza to robicie komedie jak kika dni temu.....:):):)

Nie twierdzę ,że nie będzie 12 czy 10zł ale osobiście uważam że będzie żebrać grosze w przedziale 15-19 do połowy roku no chyba że nasz Krzysztof ma inne plany:)
    Ale Leser1 ponieważ darzę cię sympatią to 100k które mam przeznaczone do dokup akcji zostawię ( zasadniczo już mi dziś wpadło JSW poniżej 22zł) na poziom 12 zł ....:):):)

NO chyba ,że zawieszą notowania na jakiś czas bo widzę ,że coraz więcej osób jest za taką opcją a z tego co mi wiadomo to nie jedno a kilka zgłoszeń już jest....
    Osobiści było by mi to bardzo na rękę i Nowicjuszowi widzę też....:):):)
    Mając na uwadzę ,że zamkniecie pozujcji planuje na 2026/27 rok to zamrożenie kilkudziesięciu K akcji to nie problem dla mnie . Tylko ciekawe jak to by pan S i pan G z zarządu odebrał....:):):)

To Laser1 czy tam pzpr dalej możecie szmacić kurs i dobre imię spólłki dla kilku groszy ale moich akci nie dostaniecie:):):)

Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat.
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~DF [79.184.245.*]
    no to interes życia zrobiłeś na następnej spółce JSW będzie po 10 zł
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~P33 [149.34.242.*]
    Spokojnie SL wysoko ustawiony. A tam może być roznie
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Skończ się już kompromitować.
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Bardzo ładnie to wszystko napisałes Piraciku (cóż za odmiana - przy 25 pisałes że nie ma mowy że spadnie na 20 i na pewno pod koniec 2024 będzie 50zł wyszydzając tych, którzy pisali odmienne zdanie), ale proszę nie wciskaj ludziom, że ja szydzę z kogoś, bo kogoś powiesiłem albo poubierałem. Doskonale wiesz że nigdy czegoś takiego nie napisałem a moje posty były tylko i wyłącznie moją analizą kresek, która stała jak dziś widzimy w opozycji do bajek o 100zł do końca 2023, a potem 50 do końca 2024.

ale jestem szczerze zaskoczony, że piszesz, że nie wykluczasz 10 czy 12 zł.
    No cóż - refleksja przyszła, lepiej późno niż wcale. Masz akcje - cieszysz się z tego - bardzo dobrze - każdy jest zadowolony - Ci co ich nie mają, bo sprzedali wyżej i z tego co piszesz także ci, którzy je mają. Normalnie świat idealny i zgodny.

Ja Ci źle nie życzę, ale nie pisz o mnie rzeczy których nigdy nie pisałem, bo to nie wypada poważnemu bogatemu inwestorowi.
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~pIR [62.197.147.*]
    Szanowny kolego pragnę tylko przypomniec że tez bylem w szoku jak Twoi koledzy z disco opisali jak szydzisz z akcjonariuszy. 
    Zapewne pamietasz ten wątek ....
    Ale mniejsza z tym. 
    Pomine również jak pisałeś o 50zl ......( zakładając ubranka w tym czasie).....:):):)
    Tak jak piszesz wszyscy sa zadowoleni i tego sie trzymajmy. 

Widzac jak zarzad podchodzi do akcjonariuszy tutaj nie można wykluczyc niczego jeżeli chodzi o kurs. 
    I to jest dla mnie niestety największe rozczarowanie na początku roku.
    Jak można zwlekać z espi o Vcast na UE jak równo 2 miesiące temu zakończył się pozytywnie proces certyfikacji?

Niestety dołączam do grona akcjonariuszy którzy uważają, że zarząd działa na szkodę akcjonariuszy w celu odkupu akcji po zaniżonych cenach na swoje słupy typu pzpr czy laser1.

Ale jak ktos ma czas I pieniądze to sie nie martwi I nie oddaje w strachu akcji za bezcen. Prawda...?

No ale przecież ty nie masz akcji I jak pisałeś spółka nie warta uwagi w 2025 dopiero w 2026r

Pozdrawiam szczerze I życzę sukcesow na innych spółkach. 
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2025-01-17 o godz. 18:11 ~pIR napisał(a):
    > Szanowny kolego pragnę tylko przypomniec że tez bylem w szoku jak Twoi koledzy z disco opisali jak szydzisz z akcjonariuszy. 
    > Zapewne pamietasz ten wątek ....
    > Ale mniejsza z tym. 
    > Pomine również jak pisałeś o 50zl ......( zakładając ubranka w tym czasie).....:):):)

Nie no bzdury opowiadasz i tyle. Na dsco owszem miałem polemikę z 2 czy 3 bajkopisarzami, co mydlili ludziom oczy że NA PEWNO do końca roku 2023 będzie 100zł. Jeden to był nawet taki, że na jesieni 2023 zarzekał się ze tak na pewno będzie, choć kurs był w okolicach 30 zł i jak mu pisąłem, że to niemożliwe to napisał, że będzie można go zweryfikowac i mu to wytknąć na początku 2024 jeżeli do tego nie dojdzie. Potem, jak ludzie zaczeli mu to rzeczywiście wytykać napisał, że ci ludzie są dojnymi krowami (był to kurs w okolicach 25zł), a ostatnio ten sam napisał, że to co widzimy na kursie to są tylko nasze urojenia.
    I kto tu z kogo szydzi???
    Przypomnij sobie lepiej jak pisałem o krzyżu śmierci i jak wtedy na mnie wjechałeś razem z kilkoma innymi. Nie głupio Ci teraz?
    Realne postawienie sprawy przeze mnie kontra oszukiwanie ludzi nazywasz szydzeniem?

Po drugie pisanie przy 12.8 że to moim zdaniem pójdzie wg AT w kierunku 50, gdzie poszło na 44 nazywasz ubieraniem? Serio? Zakładając, że ktoś wtedy się mną zasugerował to przy 44 zł kupując za 12.8 ile zarobił? Serio został ubrany???

Rozumiem, że się nawróciłeś i Twój post jest przyznaniem się do błędnych decyzji, ale bądź w tym przynajmniej szczery i nie dopowiadaj albo nie zakłamuj tego co pisali innni ludzie. Pamiętaj, że konstruktywna krytyka to nie jest szydzenie z ludzi.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

PS. Też mam JSW za 21 :)
  • Sandman76 Autor: ~pIR [146.70.161.*]
    Kolego ja wiem, że może kryształowy to ty nie jesteś, ale ciężko obiektywnie coś ci zarzucić na przestrzeni tych 2.5lat na forum. To co bylo odkreslamy gruba linia. I zajmujemy sie tylko terazniejszoscia I przyszłościa MDG :):):)
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Nie zauważyłeś więc podpowiem. Moje komentarze pojawiają się zawsze wtedy kiedy naganiacze piszą bajki. Tak więc przeszkadzam w pobiciu kursu bez powodu. A pisząc oceniam to co się wydarzy według mnie. Jak w mojej opinii kurs będzie rósł też to napiszę.
    Tyle że na teraz to co dobre już mamy a za zakrętem mamy zagrożenie w postaci słabych wyników i topniejącej górki z kasą. Do tego sprzedaż też nie idzie tak jak byśmy chcieli i wychodzi na to że spółka potrzebuje jeszcze lat aby ładnie zarabiać i dać zarobić. Pytanie co będzie jak skończy się kasa?
    Tak więc na teraz te 12 złotych jest dla mnie pewne, dodam że wcale to nie musi być dno bo widzę szanse również na niższe poziomy.
    Jaka jest sprawdzalność tego co piszę niech oceni każdy sam, tak jak każdy sam powinien ocenić spółkę i możliwości kursu.
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~pIR [62.197.147.*]
    Problem w tym,że właśnie nikt dobrze o spółce nie pisze a ty swoje.....:):):)
    Ale nie w tym problem. W roku 2025 nie wchodzę w żadne spory z Tobą.
    Zadawać będe tylko pytania żeby nie było niedomówień.
    Rozumiem ,że nie masz akcji i nie kupisz do poziomu 12zł .....

• Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~Cba [89.117.41.*]
    Laser1 ma akcje czy nie?
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: leser1 [91.233.250.*]
    I raz jeszcze informuję że piszę tylko pod jednym nickiem, czasem tylko jak napiszę komentarz a okaże się że się wcześniej niezalogowałem piszę jako niezalogowany, ale też Leser1.
    Proszę mi nie przypisywać twórczości innych osób.
  • Re: Szanowny kolego Laser1...:) Autor: ~cezgol [83.21.125.*]
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :]
  • Laser1 Autor: ~P33 [37.28.156.*]
    Pozdrawiam serdacznie I życzę duzo zdrowka.
    Nie dostałeś zadnej mojej akcji za 16 I nie dostaniesz zadnej w tym roku nawet jak by bylo po 100zl....teraz sie kupuje a nie sprzedaje.:)
  • Re: Laser1 Autor: ~Guard [77.255.43.*]
    Dnia 2025-01-24 o godz. 12:14 ~P33 napisał(a):
    > Pozdrawiam serdacznie I życzę duzo zdrowka.
    > > Nie dostałeś zadnej mojej akcji za 16 I nie dostaniesz zadnej w tym roku nawet jak by bylo po 100zl....teraz sie kupuje a nie sprzedaje.:)

Dołączam do pozdrowień,nie zamierzam pozbywać się akcji w tym roku bez względu na cenę.Tutaj hossa dopiero się rozpocznie i jedynie tylko na tą chwilę wzmacniam pakiet.Cena jest bardzo atrakcyjna,dzisiejsze wzrosty to jest mały epizod.
[x]
MEDICALG 2,08% 34,30 2026-01-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.