• Kapitał z Comarchu Autor: ~obserwator_rynku [188.146.96.*]
    Kapitał z Comarchu przeniesie się na Asseco więc dobrze że mam to w portfelu.
  • Re: Kapitał z Comarchu Autor: ~aban [91.198.217.*]
    sam zainwestowałem dużą kwote jak dla mnie z perspektywa 6 mcy bo tyle daje firmie Asseco
    na sprzedaż pakietu 15% akcji własnych inwestorom zagranicznym czy inwestorowi branżowemu
    ...a kapitał z Comarchu bedzie sukcesywnie napływać ....wzmacniając kurs Asseco np do 96 zł !!!

tj odpalimy torpede kiedy pojawi sie np inwestor strategiczny z USA i know-how w AI !!!

warto wiec kupowac akcje tej spółki

• Re: Kapitał z Comarchu Autor: ~Psyho [89.239.127.*]
    ja obrałem cel 107 PLN
  • Re: Kapitał z Comarchu Autor: ~Aban [91.198.217.*]
    Jeśli wezwanie na Comarch zakończy się powodzeniem i spółka zostanie wycofana z GPW, to do funduszy TFI i OFE trafi grubo ponad 1 mld zł gotówki, która będzie reinwestowana. Można założyć, że w części także w spółki IT, żeby zachować alokację sektorową. Można oczekiwać, że jakaś część tej kwoty zostanie zainwestowana w spółki IT na GPW, które fundusze TFI i OFE uznają za niedowartościowane – podsumowuje ekspert Haitong Banku.
  • Re: Kapitał z Comarchu Autor: ~Spadkowy [146.70.18.*]
    Teraz nie warto brać TERMOEXPERT wyn3iki takie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje3 na to,3 że kurs nie będzie rósł
  • Re: Kapitał z Comarchu Autor: ~Spadkowy [193.176.87.*]
    TERMOEXPERT lepiej sprzedaMć, wyniki takie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje Mna to, że kurs będzie spaMdał
[x]
ASSECOPOL 0,10% 210,20 2025-09-17 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.