Ty myślisz,że jesteś cwany,a ja już znam trzy twoje ruchy do przodu,grałeś kiedyś w szachy czy tylko dłubiesz w nosie,lub w innych miejscach jak się nudzisz?
Czy to koniec,mam nadzieję,że tak :D
Przyłóż się dobrze,wyciśnij pryszcza,i wtedy na pewno skończy się wzrost pryszcza na takiej miernocie.jak ty hihihi
urosło 50%,niektórzy realizują zyski a ty się spierasz o wzrosty))
Nie jestem wróżką zębuszką ani gwarantem niczego.rośnie,bo kupujący są w większości,po takich spadkach to dziwne?wyceniaj przyszłość,co było,minęło,szukanie wczorajszego dnia,co to da?jest jest pogoń za wiatrem...
Dobra,ja znikam,bo mam wiele spraw,ciekawy rzeczy, do zobaczenia
Hitler eskimos itp,bo tak... widać cię na innych wątkach ))
To,że kupiłeś i masz zysk,to jest wyłącznie twoja zasługa,a że się kimś sugerowałeś,nie szkodzi. każdy chce zarobić,normalne.tylko trzeba uważać,bo każdy ma jakiś plan,a są ludzie,co dla pieniędzy by się dali ogolić nie powiem co i gdzie....
Ja nikomu nigdy nie doradzam,tylko broniłem swojego.
Giełda to ciężki kawałek chleba.Misiu nie dostanie miodu bez walki.
Na maksa nigdy nie wejdę,100 % kapitału w jedną spółkę,bo to rosyjska ruletka,parę razy Ci się uda
aż padniesz,na minę.
Piękna pani mówi,chodź,wejdź we mnie,ogrzej się u mego boku,spragnionemu dam :D.a potem budzisz się na mrozie i bez butów,większość tak jest właśnie potraktowana,także ostrożnie z tą dziką bestią.
Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?czy biegłego prosisz o pomoc?
Siedzę sobie na PBG,(czytać że zrozumieniem!,bo wszystko podaję jak na tacy),w międzyczasie jakieś niedojdy :D podbijają wątek.
W pierwszej części Terminatora jest takie hasło:Jeszcze tu wrócę...
Także spodziewaj się kłopotów.