W tej sytuacji LESZCZ-u twoje założenia, że popyt pojawi się przy 0,80 trzeba uznać za nieaktualne, nie zdziwiłbym się jak za chwilę zobaczymy tutaj 0,40 tym bardziej, że NN może chcieć wyjść do końca. Ale jedno jest pewne Zakar dalej tu będzie.
Poczekajmy niech się spełni. Już zdążały się przypadki ze odejście Prezesa było akurat pozytywna informacja. Ja czekam na 0.80 i czekam na rozwój sytuacji, jak nic z tego nie wyjdzie poszukam czegoś innego.
Ważne że ty swoje gęsie pióro wiesz po co trzymasz. Uważaj żebyś nie wypił atramentu. Raport podpisze wiceprzewodniczący albo nowy jak zostanie powołany w wymaganym terminie.
Teraz już tylko nadzorca sądowy będzie zarządzał. Pan Bartczak się właśnie zorientował i podjął odpowiednie kroki, oby nie był ciągany za niezłożenie wniosku.
Komornik czeka w progu, 40 groszy za pasem, wyprzedaż majątku i kolejne rezygnacje.
Zobaczcie ze ze nią panicznej wyprzedaży tylko spokojne zejście do wsparcia, może negatywna informacja była potrzebna żeby zejść niżej zebrać akcje w okolicy wsparcia I uderzyć w górę, zobaczmy dla mnie to cały czas scenariusz bazowy wsparcia na 0.8 i potem atak w górę, jeśli nie będzie popytu tzn ze się pomyliłem.
Dnia 2025-08-11 o godz. 11:06 ~Tom napisał(a): > A jakie to ma znaczenie że zrezygnował prezes ? Przecież to nie on jest głównym udziałowcem spółki i nie on bierze udział w negocjacjach z PKP PLK.
Hej Mistrzu, to kto bierze udział w negocjacjach z PKP PLK, skoro prezes jest tylko od odpowiadania sekretarce co napisać na kolejne wezwania do zapłaty?
No zobaczymy jak kolejne dni ale jak na razie jakaś reakcja jest, wiekszyy wolumen cień świecy od dołu kilka większy zleceń. Jeszcze nie nie potwierdzony ale sygnał do zakupu.