• Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Zenek [77.222.245.*]
    Aby im te akcje z emisji ktoś kupił na tych warunkach??? Złotówka za nową akcję przy cenie 0.6 pln??? Bardzo zabawne, albo coś gubego wyszykowali.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Ntuś [83.26.214.*]
    Zalecana cierpliwość i cisza. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Rumcajs [94.254.154.*]
    Do 30 zł ja na to liczę!
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Lol [217.100.199.*]
    Tyle za ile lat? Bo na pewno nie w najbliższych się nic nie wydarzy, cisza spokój, 0 informacji o diabetomacie, pewnie nie wypał. Tylko nie chcą się przyznać
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Ntuś [83.26.217.*]
    A skąd wiesz że się nic nie wydarzy? Szklana kula?
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Prechrystozaur [193.0.126.*]
    Opcja 1: zakup IDH, emisja za 1 zł, wyrzucenie 700tyś akcji przez Dyzia to pozoranctwo i ściema
    Opcja 2: idzie diabetomat i kurs w tym roku wywali poza granice znanego wszechświata

Sprawy powinny się wyjaśnić w lipcu po czerwcowych walnych NTC i AME
    Póki co ruletka.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Kimish [5.173.150.*]
    Zbyt optymistycznie, póki nie nie przeprowadza wszystkich certyfikacji, testów medycznych itd., to nawet się nie zabiorą za produkcję
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Raszek [217.100.199.*]
    A 0 jakich kolwiek informacji na ten temat od bardzo długiego czasu, więc pewnie wszystko stoi w miejscu
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~puma [188.146.20.*]
    Posiadacze akcji muszą uzbroić się w cierpliwość,jeśli ktoś nie zna tego słowa powinien jak najszybciej opuścić pokład
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Lol [217.100.199.*]
    Jak opuścić pokład jak średnia 0.95 a jest 0.60 spory minus niech pójdzie na 1 i z chęcią go. Opuszczę i pójdę w coś innego bo tu już jestem pewien co będzie i nie będzie nic gowniana społka... Ale brnę w tej bagno na razie..
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~puma [188.146.20.*]
    To spółka na cierpliwość ,już dwa razy na niej zarobiłam i teraz też zarobię tylko trzeba być cierpliwym,jak ktoś myślał że zarobi bo mają udziały w ame to niestety musi czekać na wprowadzenie na rynek diabetomatu a kiedy to nastąpi to niestety nie wiadomo
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Ja bym tylko wskazał, że twoja opcja 2, może nastąpić po opcji 1. Może
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~green [15.220.65.*]
    I mamy zamianę z dziadka na dziadka na fotelu prezesa. Brakuje tutaj rzutkiego menedżera, który ogarnąłby ten bajzel.

Powołanie do Zarządu New Tech Capital S.A.
    ESPI: Raport bieżący 7 / 2025 23.06.2025 22:45:59

New Tech Capital S.A. informuje, że 23 czerwca 2025 r. Rada Nadzorcza New Tech Capital S.A. powołała do Zarządu New Tech Capital S.A. pana Andrzeja Rutkowskiego i powierzyła mu funkcję Prezesa Zarządu New Tech Capital S.A. Jednocześnie Rada odwołała z Zarządu dotychczasowego Prezesa, pana Michała Gabrylewicza. Przed powołaniem do Zarządu pan Andrzej Rutkowski zrezygnował z funkcji członka Rady Nadzorczej. Powołany Prezes Zarządu, pan Andrzej Rutkowski, nie uczestniczy w konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu, nie wykonuje poza przedsiębiorstwem Spółki działalności do niej konkurencyjnej oraz nie uczestniczy w spółkach konkurencyjnych, jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub kapitałowej oraz nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej, jako członek jej organu oraz nie jest wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonego na podstawie ustawy o KRS. Pan Andrzej Rutkowski jest absolwentem WAT, Wydziału Chemii i Fizyki Technicznej i ASG na kierunku marketingu i zarządzania. Posiada dyplom głównego księgowego Stowarzyszenia Księgowych w Polsce. Doświadczenie zawodowe: - Kierownik Stacji Meteorologicznej w Poznaniu, lata 1980-1984; - Centralne Biuro Hydrometeorologiczne w Warszawie kierownik zmiany, lata 1984-1992; - Ocean Company S.A. - Dyrektor Składu Celnego, lata 1986-2002; w tym też czasie samodzielne utworzył oddziału PFRON, którego byłem dyrektorem; - Evita S.A. w Biskupcu – Wiceprezes Zarządu, lata 2001-2002; - samodzielna działalność gospodarcza (wraz z żoną) – apteki, lata 1999-2018; - Prezes Zarządu w spółkach: Lima Sp. z o.o., JMM Pharma Solutions Sp. z o.o., Rubikus Transport Sp. z o.o., lata 2019-2022; - aktualnie Prezes Zarządu Ekotechnika NTD Sp. z o.o.; - do 23.06.2025 r. - Przewodniczący Rady Nadzorczej New Tech Capital S.A.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Kobisław [5.173.204.*]
    To nie jest zła wiadomość. I nie obrażaj ludzi bez powodu. Dobra twarz ma stanowisku prezesa to zawsze jasny sygnał do akcjonariuszy, że Spółka dba o PR, ale też opiera sie na doświadczeniu. Trzymam kciuki. Tym bardziej, ze nowy prezes ocierał sie juz o świat farmacji i sprzedaży wyrobów medycznych.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~green [15.220.65.*]
    Dnia 2025-06-24 o godz. 10:54 ~Kobisław napisał(a):
    > To nie jest zła wiadomość. I nie obrażaj ludzi bez powodu. Dobra twarz ma stanowisku prezesa to zawsze jasny sygnał do akcjonariuszy, że Spółka dba o PR, ale też opiera sie na doświadczeniu. Trzymam kciuki. Tym bardziej, ze nowy prezes ocierał sie juz o świat farmacji i sprzedaży wyrobów medycznych.

Gdyby to była dobra wiadomość to byłaby reakcja na kursie, a takowej brak. Jeśli dla Ciebie obrazę stanowi nazwanie 70-letniej osoby dziadkiem to nie mam więcej pytań. "Dobry" może być człowiek, twarz niekoniecznie, a spółka powinna dbać nie o PR tylko o wyniki finansowe, które są papierkiem lakmusowym zdolności menedżerskich, a ich jakość przekłada się na kurs akcji, Invista zawsze będzie Invistą.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Borsuk [89.250.202.*]
    Wiadomo Prezes z doświadczeniem jest bardzo potrzebny tym bardziej że był tyle lat w Radzie Nadzorczej NTC SA chyba dobry ruch
    Bijesz piane Kolego,
    Zmiany na kursie nie będzie, póki nowy zarząd nie sprawdzi się w czymś. Sam, pomimo wiary w dobre rokowania, jestem dziś sceptyczny. Jednak pamiętaj, że prezes, który brał udział w prowadzeniu biznesu farmaceutycznego będzie potrafił wprowadzić na rynek urządzenie medyczne, bo ma kontakty i doświadczenie. Więc jak piszę o Twarzy to nie chodzi mi o jej aparycję, tylko o to że rynek już ją widział. A to dobrze wróży, bo póki co mój beznadziejny zmysł detektywistyczny nic złego na prezesa Rutkowskiego nie znalazł.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Ntuś [83.26.217.*]
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Agnes [83.6.232.*]
    Ja tam spokojnie czekam niech nam tylko AME odpali na 100 z plusem na początek to powypadacie z butów :))
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Nowy [217.100.199.*]
    Jak myślicie dlaczego nie ma informacji żadnych o diabetomacie?
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Ktos [188.146.20.*]
    Myślę, że nad tym pracują i zamierzają wykonać jakieś ruchy/umowę, i nie chcą jeszcze ujawniać statusu tego projektu, aby akcje nie poszły w górę. Albo jeszcze nic nie mają i czekają na coś
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Agnes [83.6.232.*]
    No nie wierzysz chyba w to co piszesz nie mają czegoś wszystko maja za długo są na rynku wyzbierają cały towar i tyle z tego będziemy widzieli a to moim zdaniem nie potrwa długo
    Dnia 2025-06-25 o godz. 07:17 ~Agnes napisał(a):
    > No nie wierzysz chyba w to co piszesz nie mają czegoś wszystko maja za długo są na rynku wyzbierają cały towar i tyle z tego będziemy widzieli a to moim zdaniem nie potrwa długo

Agnes, zazwyczaj się z Tobą zgadzałem.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~999 [31.60.65.*]
    Agnes czy będzie coś z grubszego pokerka?
    Agnes, na początku czerwca(4.06) publikowałas na forum AMESA, że tam takie obroty po 300k i że aby tak dalej, a teraz Tutaj takim pesymizmem zawiało. Może masz jakieś cenne info, którym chcesz się podzielić. Do tej pory myslalem, że tak jak ja wierzysz w sukces NTC
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~Nowy [217.100.199.*]
    Sam. Chyba już nie wierzysz co?
    Patrzę na ESPI to wierzę coraz mocniej, pytanie tylko na ile można liczyć i czy się to uda. Jest ryzyko jest zabawa.
  • Re: Do ilu tu zaplanowali podbitke? Autor: ~999 [31.60.65.*]
    Bez wirówki nic nie będzie.
[x]
NTCAPITAL 0,31% 0,64 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.