Kto czyta moje posty ten wie że nigdy się NIE! mylę. Ale to co dzisiaj zobaczyłem........ bez komentarza.Dziwi mnie tylko jedno! że nie spadamy na 8.pln. Z odkupem muszę trochę poczekac-mam kasę i czas.Dziękuję wszystkim którzy wczoraj i dzisiaj brali.Pozdrawiam
Raport mnie zaskoczył bardzo polecimy i to ładnie ale rzeczywiście z rozmowy prezesa można było wcześniej wywnioskować że tak zle nie bedzie dno poprostu
Jasne nieomylny. Tylko czemu sprzedawałeś Warimpex po 8.50 idealnie przed skokiem na 10.50?
Post o sprzedaży napisałeś 04.08 wówczas Warimpex kosztował 8.45-8.55. Potem było tak (max/zamknięcie)
05.08 - 9.05 / 8.71
06.08 - 9.48 / 9.48
07.08 - 9.80 / 9.59
10.08 - 10.41 / 10.25
11.08 - 10.70 / 9.90
oczywiście nie pomyliłeś się sprzedając 04.08.
Tu link do nieomylnego postu:
https://www.bankier.pl/forum/temat_dzisiaj-to-ja-sprzedaje-zeby-jasnosc-byla,7343165.html
Wyrzuciłem znaczną część tego co powinienem trzymać bo takiego Syfu !!!! nawet ja się nie spodziewałem.Tak jak pisałem jakiś czas temu że 1-p. na minusie -jak zobaczyłem -100.mln. euro. to myślałem że szlak mnie trafi.Mowa moja będzie krótka- NIE! trzymam tego badziewia bo sprzedałem.Jak spadnie to odkupie. Pozdrawiam i spotkamy się ????? przy 8-10.pln. Zobaczymy.
nie mam do Ciebie żadnych uwag w sprawie Twoich inwestycji. Każdy spekuluje jak chce i potrafi, sprzedaje i kupuje kiedy uważa za stosowne. Tylko ta nieomylność mnie drażni. Jak na nieomylnego popełniasz dużo błędów.
tragedii nie ma i podaż nie za bardzo chce zaspokajać popyt na poziomie lekko ponad 12.0PLN. Chyba słabe wyniki nie zrobiły dużego wrażenia na akcjonariacie.