• Ekipa Holding ssie Autor: ~Doremi [45.156.248.*]
    To nigdy nie urośnie. Widać jak, ktoś dzień w dzień zasypuje popyt i dostawia akcje, żeby kurs nie szedł do góry. Ta spółka to pomyłka jakas. Dzieciak założył i dzieciak niech sobie trzyma te zabawki i niech się kisi we własnym sosie. Tu nigdy nie będzie zysków, bo jak Friz zacznie siedzibę budować, to ciągle będą koszty robić i widać kurs, już to ma w ceniee.
    Dziś wysypałem końcówkę akcji. Mam małą stratę więc sobie odrobię na dowolnej spółce. Nikt nie przekona już mnie do inwestycji w NC. Cały wig rośnie a tu dno dna.
    Nie polecam NC, ani Ekipa Holding na inwestycje.

Proszę realnie myślących o podbijanie tego postu, aby ostrzec ludzi przed wtopą, jaką ja popełniłem, żeby nie popełnili mojego błędu.
  • Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Xenix [84.10.13.*]
    A ja przez ostatnie dni te wszystkie Pańskie akcje skupuje.

Zyski rosną, wyświetlenia, liczba influencerów, doświadczenie itd...
    Dodatkowo spółka wchodzi w nowe obszary.

Pozdrawiam cieplutko! :)

• Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Wiktor [79.127.144.*]
    W sumie gość ma rację. Też tracę motywację. Kupujesz dziś. Mrozisz kasę. Bym indziej zarabiał, a mam wrażenie, że przyjdę tu za rok, a kurs dalej będzie na tym poziomie. Całe szczęście ja mam nieduży pakiet, który wziąłem z trzy miesiące temu. Ggdybym miał dzisiejsza wiedzę, też bym tych akcji nie kupił. Wywalę akcje przy najbliższej okazji z małym zyskiem. Całe szczęście mam kupione w XTB to mi przynajmniej prowizji za transakcje nie liczą. Tylko czas stracony.
  • Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Jacula [96.0.24.*]
    Ale akcji powystawiali na sprzedaż.
    Widać zainteresowanie na spółce, tylko szkoda, że wszyscy zainteresowani żeby wyjść z akcji. Nawet kosztem straty. Friz ratuj bo kurs, ból... ból... ból... i nawet żaden film nie pomoże.
  • Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Ferdynand [79.127.138.*]
    Padaka na kursie odkąd pamiętam. Przecież, tu nawet obrotu dziennego niemal nie ma. Z czym do ludzi?
    Można kupić ile wlezie. Ktoś cały czas dosypuje.
  • Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Ciamciak [79.127.218.*]
    I bardzo dobrze. To najmniejszy wymiar kary dla mrożona. Obiecał kiedyś 60 zł za akcję. Niech spółka kisi się do końca świata. Najlepsze już tu było.
  • Re: Ekipa Holding ssie Autor: ~Lujek [79.127.133.*]
    Doremi w sedno. Lepiej bym sam tego nie opisał.
    Jak zaczną się koszty pod postacią następnych realizacji czy budowy siedziby, to wtedy nikt zysków nie zobaczy, bo zostaną umiejętnie sprywatyzowane. Jak zysków nie zobaczycie, to chyba nie macie wątpliwości, że kurs się utrzyma, nie wspominając już o wzroście.
[x]
EKIPA 3,00% 2,06 2025-09-19 16:27:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.