Będąc na małej stracie na obecnych pakietach mam dobry humor, bo mam szansę na tanie zakupy, sytuacja wymarzona dla inwestora. Dobra spółka z fundamentami, do tego coraz tańsza bez zwałki spokojnie opadająca pozwalająca na fajną bezstresową akumulację, naprawdę jest dobrze, a będzie taniej i lepiej ;) a w 2026 roku piękna spekulacja i mega zarobek, kto tego nie widzi ten trąba
Ruch będzie już w 2024 ale ruchy spekulacyjne na dużych świecach prawdopodobnie w 2026, na ten okres przypadnie już rozpędzanie gospodarek po rozejmie na UA oraz na pełny flow keszu z naszego KPO
Czyli do zera mamy spaść,?To byłaby sensacja.Z drugiej strony ta spółka poraża, dalej tkwi w węglu i z tego się opłaca,inaczej z OZE już by splajtowala.Co za nieudaczny zarząd.
Z oze by nie splajtowała. Spółka z oze też przynosi zyski tylko dokonali odpisów na towar, którego nie sprzedali, a przynosi zyski w postaci produkcji energii.
Dokładnie. Odpisy a straty to 2 różne kwestie. No ale gdyby rynek był riacjonalny to bym nie mógł zarobić. A tak mam szanse, tylko cierpliwości trzeba. Pozdrawiam myślących.