Alejaja skąd wy się tacy marzyciele bierzecie na tym forum? Chyba bardziej zmiana nicka i dalej naganiaczka, prawda? I te 11 procent wzrostu przychodów jako dowód na dobre wyniki. Jakby nie było inflacji przez ten rok. Popatrz sieroto na raport. A potem popatrz na kurs jak zareagował na ten twój wielki wzrost przychodów.
"Oczekujemy również, że w nieodległej przyszłości nastąpi komercjalizacja autorskiego projektu Spółki - analizatora biochemicznego Equisse 400i. " Prezes oczekuje (sic) I nagle dostał olśnienia, że chyba z ruskimi to juź interesów większych nie zrobi i musi na polskim rynku więcej się przyłożyć. Cudownie
To podobnie jak ja. Także „mv” nie rozumiem twojej obecności na tej spółce. Ja kupiłem akcje i zamierzam dalej skupować bo widzę potencjał do wzrostu.
A ty po co tu jesteś?
Chłopie ogarnij się. To forum to nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji cormeya jak ci się widać wydaje. Tu większość ludzi przejechało się na tym badziewiu i mają prawo się tym z innymi podzielić. Chodźby ku przestrodze.
Mam akcje kupowane sto lat temu powyżej 15 złotych, spisałem je już na straty. A to miała być taka długotrwała inwestycja w super perspektywiczną spółkę etc. Lubię teraz tu wchgodzić dla rozrywki. Bawią mnie teraz te wpisy takich marzycieli jak ty (a uwież mi przez te kilkanaście lat było ich bardzo wielu). Zobaczysz za jakiś czas znikniesz z tego forum, bo będzie ci wstyd, że naganiałeś na takiego gniota.
Hmmm… ja raczej twardo stąpam po ziemi.
PS: zawsze możesz uśrednić…
A co do spółki podtrzymuje swoje stanowisko - ma spory potencjał do wzrostu. Jak będzie zobaczymy do końca roku, ok?
Dnia 2024-05-29 o godz. 08:00 ~Alejaja napisał(a): > Hmmm… ja raczej twardo stąpam po ziemi. > > PS: zawsze możesz uśrednić… > > A co do spółki podtrzymuje swoje stanowisko - ma spory potencjał do wzrostu. Jak będzie zobaczymy do końca roku, ok?
koniec roku to może być za krótko, ale kiedyś tam w końcu coś się tu rozkręci to nie jest firma krzak z new connect, bez pracowników, zarejestrowana w jakiejś kancelarii tu jest zatrudnionych ok. 200 osób i z wpisów na różnych forach można wyczytać, że tam się naprawdę pracuje działka jest wymagająca, obstawiona przez wielkie firmy, ale kiedyś to zacznie procentować
wzrost z 2009-2011 był w oparciu o plany, marzenia potem nastąpiła weryfikacja, zejście na ziemię kiedyś przyjdzie wzrost oparty o fundamenty
przykład spółeczki gdzie to podobnie przebiegało to orzeł opony z nc najpierw wzrost w oparciu o marzenia dot. zmiany profilu potem brutalna korekta, upadłość układowa, ale też realizacja zmiany działalności firmy a teraz od 2018 dużo bardziej spokojny, systematyczny wzrost oparty o nowy profil