...pracowity historyczny okres, podrożały różne rzeczy jak wiemy akcyza na papierosy i wódke też poszła w góre a to na budowie jedna z ważniejszych pozycji kosztowych, wszystko jest w raporcie czytać polecam czytać, ja się bardzo ciesze że poznałem nowych ludzi, zjeździłem troche kraju nowe doświadczenia są, jak dla mnie spoko ja zarobilem
Jak dla mnie poziom zysku przy tym co atrem robi od 2-3 lat jest bardzo podejrzany, może nawet sztucznie zaniżany, nie wiem co by się musiało stać żeby zaczęli robić 10 baniek rocznie bo tego wymaga obecna kapitalizacja, zobaczcie atlante o tej samej kpt jaki zysk , jakie tempo wzrostu, i stabilność zarazem, na atremie przestałem po tym kwartale w to wierzyć chociaż czekam jeszcze 1 q ciągle licze że to ten ostatni gdzie było gorzej ale wywiady w immobile są tak wk.... regularnie robią z siebie klaunów od roku sprawiając wrażenie jakby w następnym q miało się wszystko zmienić a później grają głupa że nie wiedzą o co inwestorom chodzi, leją wodę i zwalają na ogólne trudności ciesząc się z historycznego okresu i podśmiewując z obecnych wycen, marzy mi się postawa zarządu grupy kęty gdzie posypuja głowe popiołem że nie przewidzieli aż tak dużych zysków, firmy z innej ligi ale odrobina pokory nic nie kosztuje zwłaszcza jak się jest takim nieudacznikiem jak łysy
Przyznać trzeba, że dochody są słabe. Spółka ma niski zysk co potwierdza raport.
Pamiętacie wezwania? Dlaczego info o roszczeniu z lotniska zbiegło się z raportem okresowym? - przypadek?
Po zastanowieniu uważam, że zawiadomienie wpłynęło dokładnie w dniu publikacji raportu, aby nie było oczywistych podejrzeń co do chęci manipulowania kursem. Już nawet sami piszecie, że to słabe wyniki spowodowały takie obsunięcie kursu, czyli teraz nikt nie udowodni, co tu miało największe znaczenie.
Dokładnie to samo myślę. To znaczy roszczenia Ławicy są śmieszne i z sufitu wzięte....kurs jeśli spadł pod to to na pewno nadrobi. Niestety martwią "zyski". Dla tej wielkości firmy, z taką ilością osób, targetem kontraktów te pareset tysięcy zysku to tyle co nic. To jak mawiał poprzedni Prezes Kondziu "zero plus". Ten zysk spadł jeszcze niemal dwukrotnie w porównaniu z ubiegłym rokiem. Miejmy nadzieję że w 2024 się rozkręcą bo jak nie to słabo to widzę. Ten rok już za nami właściwie.