Otrzymałem mail od Pana Kuicha:
Witam,
Jeden z akcjonariuszy zwrócił moją uwagę na dyskusję toczącą się na forum bankier.pl dotyczącą VENO S.A., Arrinera Automotive S.A. oraz zarządów obydwu tych spółek.
Widać w tych wypowiedziach tak wiele zaangażowania, że muszę napisać, iż bardzo się cieszę, że VENO ma tylu sympatyków zainteresowanych
dalszym pozytywnym rozwojem spółki.
Z wieloma inwestorami VENO mam stały kontakt: szczególnie z tymi którzy chcą uzyskać odpowiedzi na nurtujące
ich pytania u źródła, a nie z forów i anonimowych antyblogów, na których - muszę przyznać - zbyt często pojawiają się nieprawdziwe
informacje. Łatwo można dać się zmanipulować powtarzając dalej błędne opinie czy kłamstwa, co absolutnie nie przyczyni się do rozwoju VENO.
Wręcz przeciwnie.
Zapraszam na stronę http://www.veno-sa.pl/pl/pytania_i_odpowiedzi.html na której na bieżąco udzielane są odpowiedzi na
spływające do Spółki pytania.
Każdego akcjonariusza, który rzeczywiście myśli o przyszłości VENO czy Arrinera Automotive zapraszam też do bezpośredniego kontaktu ze
mną. Chociażby za pośrednictwem mejla.
Pozdrawiam,
Arkadiusz Kuich
Prezes Zarządu
Zapraszam także do udzielania się na forum interwencja, w ciekawych tematach.